Отговори
# 585
Мамма, Благодаря много за менютата, безценна си!  Hug Hug Hug

# 586
# 587
Sladuranki,blagodarq na vsi4ki za pojelaniqta- tolkova ste strahotnii:)
Imahme ujasna no6t- mai ni po4naha seriozno zubkite..dano skoro i az se pohvalq na strani4kata:) Laughing Praynig Hug
Vsi4ki bolni bebenca burzo da se opravqt imnogo pregrudki ot nas za vsi4ki vas Hug Hug

# 588
Привет момичета!
Ние определено скоро ще си имаме още 1 зъбче:))Белеесе хубаво венеца и се вижда, остава да рпобие и да се покаже:))
slun4o мила дано по-бързо бъдете посетени от Феята на зъбките:))и да не се мъчите:)) Hug Hug HugХайде като си дойдете в понеделник вече да се хвалите,че пукате доматчета:))
Галя спинка сладко сладко,а мама мързелува:))Е, имам и малко домакинска работа,но гледам да я отлагам с някоя и друга минутка:))
Да не забравя да честит месечинките на порасналите с по месец бебчета:))Специални поздрави и за нашата гордост Мини Мистър Gymboree Мaрти на мама  Blackangel:))
 Hug Hug Hug Hug  за всички.Болничките да оздравяват:))

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 15:18 от zvezdi4ka

# 589
Здравейте момичета!
Първо благодаря много на Вива123 за милата картичка и за съветите относно храненето на злояди деца. Hug Hug Hug Hug.Пожеланията са страхотни и дано се сбъднат и да ти се върнат. Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Натали благодаря и на теб за съветите.Ще пробвам. Hug Hug Hug
Вени благодаря и на теб за новата темичка и на Мамма за украсата на главната страничка.
Моята картичка също е стигнала до Илеин и се оказа,че БГ пощите са достатъчно бързи.
Компютъра ни има вирус и не ми дава да пиша на кирилица и затова пиша от лаптопа на девер ми.
Сега смятам да правя тиквеник-тренировка за Коледа,че досега сама не съм правила,а само съм помагала на девер ми когато той е правил.
Тук вечерта снощи мъничко поваля сняг и сега е много студено ходихме до магазина преди малко с мъжа ми с колата.Вчера украсих за Коледа и Йоанка е много впечетлена от лампичките,но от елхата не е толкова,защото е качена на височко.
Лек ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 590
Ех как забравих да честитя месечинките!Специално на Никола на Щастлива съм и Мартин на Бляк ейнджъл !Да са живи и здрави и много послушни!Само радости с тях!

# 591
Здравейте!
Хубаво ни потръгна този декември не стига че Вики ми е болна а от днес и Цвети започна със суполите температурата......Та сега и двете само мрънкат,недоволстват абе настроението им е ужас CryСнощи не съм спала и 1 час и как ще е тази нощ незнам направо.Цвети със сигурнос ще дава зор Sad Дано бързо да ми се оправят милите мамини че направо ми се къса сърцето.Явно когато едната боледува и другата ще е послед нея  ooooh! Ох наоплаквах ви се.......но няма как тежи ми  Sad

Честито на днешните месечинковци да са ЖИВИ И ЗДРАВИ от това по-важно няма Heart Eyes а пък нека и да са непослушни-няма значение всякак ще радват мама и тати  Hug

Поздрави и на всички останали и болните като нас да оздравяват бързичко Hug

# 592
  • София
ahoney,Svetlichka,vikito3,Mucinka111,golddigger,lapiovra,Carmen  Hug благодаря за пожеланията за Вики Hug
megito_vс разбирам те напълно. От както Вики не е добре не съм спала като хората и вече съм се зомбирала. На всичкото от горе от днес и Марти ми се разкашля и сополите му текнаха. Дано поне той се размине с антибиотика.  Пожелавам на Вики и Цвети,както и на всички останали болнички дечица да се оправят бързо  Hug 
zvezdi4ka,slun4o дано скоро да се похвалите със зъбчета!
Честити зъбчета на Галка, Вики и Краско!
Мамма-украсата на темичката ни е страхотна  bouquet

Честито на месечинките днес!

# 593
Добър вечер майчета,
Ох колко дечица са болнички, голяма мъка е да гледаш детенце как се мъчи и просто да си безсилен да му помогнеш  Sad .Дано сега със застудяването да измрат всички тези бацили,които са плъзнали.
megito_vc бързо оздравяване и на Вики и на Цвети, BONI и при тебе май се получи същото след Вики сега и Марти ти е болничък. Svetlichka как е Ева, мина ли й кашлицата?
Честити зъбчета на Галка и Краско. Дано всички останали избият безпроблемно.
Мамма, благодарности и от мен за страхотната първа страничка!Вени благодарности и към теб разбира се за темичката.
Мамма направо ти се възхищавам как успяваш да огрееш навсякъде. Как няма да се чувстваш зле дечицата, работата,проблемите около теб. Дано поне тази вечер разпуснеш на Новогодишния карнавал,съжалявам само,че няма как да се присъединя,но знаеш ни положението с Марти,че ми е вързан нощно време за циц.
Тези,които успяхте да отидете да разкажете после как е минало и с какви костюми сте били облечени.
zvezdi4ka благодаря ти за поздрава за конкурса и за месечинката, благодаря и на всички останали.Трябва да поздравим и Анабел на мама Rosi17, на същия конкурс, тя стана мини мис на списание Моето дете и аз и Алекс на мама STELLE, който беше обявен за сладък акробат и също получи първата си диплома от Gymboree.
Мисля,че представихме Мартенките подобаващо и достойно и купона си го направихме невероятен.
Благодаря и на tihi4ka и на megito_vc,BONI и на всички, които ни поздравиха.
Вяра, Никола,Дея ,Андреас честити месечинки и на вас. Да растете здравички, умнички и послушнички.

# 594
Честити месечинки и зъбчета на всички, които имат повод да ги празнуват! И честити награди на Марти, Анабел и Алекс Simple Smile Браво на дечицата и мамите!  Hug

Ние също още нямаме зъбчета. Вини беше спрял да яде пюрета за два дни, и мислех, че ще избие някое зъбче, но не се случи. Вече си прояде пюретата пак, все така без зъби. Снощи се събуди с рев, след това едва заспа. Плака, защото нещо го болеше. От време на време изплакваше и личицето му се сгърчваше като от болка, но не си търкаше венеца. Чудих се какво да го правя посред нощ. Може да е било коремчето. Дано не е нещо друго.  Praynig

Искам да попитам мамите с бебковци без зъбчета, дали им давате по-едро смляна храна или все още пасирате пюретата? Вини не ще да яде по-едра храна, дави се. Не знам как би ял супа с парченца вътре newsm78

Аз имам подобрение на вирусния артрит от вчера. Болките намаляха значително. След като разбрах, че това е автоимунно заболяване, си самоназначих ехинацея, и сега имам голямо облекчение, но все пак не мога да знам дали наистина е от нея, или просто е решило да ми мине. Но би било голямо съвпадение, все пак вече месец съм с болки. Днес определено съм много по-добре, даже ми дойде желание за коледен пазар и украси.   madnoel

Желая на всички болни дечковци и мами да оздравяват бързо!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 595
Здравейте!

Blackangel, Ева е по-добре, но продължава да кашля, дано се оправи напълно скоро, както и всички болнички!

Mucinka 111, Vikito3  Hug

Carmen, радвам се, че се чувстваш по-добре! Относно пюретата, Ева също е без зъби, яде пасирани пюрета, единственото различно, което ѝ давам е кус-кус на Plasmon и много го харесва.

# 596
Ей, прочетох само последната страничка, много събития , много нещо.
Честито на победителите в конкурса на Джимборее и специално на малкия акробат Алекс, на СТЕЛЛЕ, ще се видим на Коледното парти на 17ти.
бързо спиране на сополки и оздравяване на болничките!
Благодаря на Мамма и Вени Саси, че се грижат да си имаме темичка  Hug
Честито за новите зъбки.
Карменче, Дара има зъбки, но те са отпред и не дъвче с тях, не мисля че е пречка по-едро смляна храна. Тя например така си джвака банан, ябълка, круша и авокадо, с венците.
Ние сме добре. Вече се захранихме с пиленце и даже и хареса. Но каквото и да давам е по 5 лъжички и после край, не и не. Стиска устни и се противи, ако настоявам. Явно толкова и стига. Иначе е добре с кирограмите, над 9 кг. е. Наваксва нощем с голямо цокане. Какво е това чудо, цяла нощ. Преди се будеше за пръв път към 2 часа, а сега от 23 часа започва на час и половина да суче. Сега избягах в 5.30 ч. от леглото, че и захапа малката пираня с осемте зъба  Laughing. Гладна ли е, зъби ли, но цяла седмица, друг път е било2,3 дни. Щастлива съм препоръча безглутеновите бисквитки на Плазмон вечер за наяждане. Сега ги започвам. Но дали няма нещо без захар. И в кашите захар, сухарът пък с глутен, още не съм успяла да захраня с това.
Чудя се след пилешкото, как да продължа, сирене, жълтък, глутен или някоя каша като елда  newsm78
На Джимборето в събота бяхме 7 деца и с родителите, някои по двама като нас, си беше навалица. Беше диско, нашата много пищя от радост, записахме я. С нетърпение чакаме срещата с Дядо Коледа на Коледното парти там, да видим дали ще се впечатли, че да го преобличаме нашия Тати да раздава подаръци.
Крайно време е да започна да купувам подаръци. Все се колебая, ми то изкупиха света, аз още се офлянквам.
Целувки, прегръдки и хубав почивен ден на всички мами!

# 597
  • София
Здравейте,
браво на Марти, Алекс и Анабел!!! Явно мартенчетата са си най-готини!!! Вие сте нашата гордост.
Кармен, аз давам едросмляните пюрета още преди да й се покаже първото зъбче, в началото се мръщи, но си ги яде без да се дави. Дори попарата не й я пасирам много, няма никакъв проблем като остане някое по-голямо парче сухар.
Всички болни дечица да се оправят бързо, че идва Коледа!!!
Аз накупих подаръците за Вики, организирах купуването на подаръци и от бабите и сега се чудя къде да ги държа, че са много. Купих страхотна кукла, която пълзи, пее, вика мама и тати и като падне плаче  hahaha Голям смях пада. Купих и хиляда други неща, а сега се сетих, че трябва д ай купувам нещо бяло за зъбчето, че не мога да накарам докторката да й купи (тя първа го видя, а аз бях втора).
Хубав мразовит ден ви желая.

# 598
Здравейте момичета и бебета!Честито на месечинките ,които порастват днес.
Днес такова слънце пече навън и бях решила,че става за разходка и отидох сама до магазина,но ми замръзна всичко и забелязах,че въпреки слънцето локвите имат лед.Няма да излизаме,че както има сополки само това и липсва да я изкарам и доразболея.
Днес със мъжлето ще поръчваме снимки-пак подаръци за роднините,пък и за нас ,че отдавна не сме си вадили,а аз държа най-хубавите снимки да ги имаме на хартия.Защото на компютъра се натрупват по много,сваляме ги на дискове и ги позабравяме,а така като си ги имаме изкарани си е съвсем друго.
Това е засега от мен ставам да готвя.Чао и лек ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 599
Здравейте мами  Hug

Много благодаря с поздравите за нашата месечинка  Heart Eyes
Честито и на всички други пораснали с месец бебчета!   bouquet

Голям студ , голямо нещо ...
Кака е на Коледно тържество от на тати работата, Никола спи и е моето време за пред компютъра  Mr. Green

Мама Да и аз затова почнах бисквитките и определено има разлика,е не винаги де  Wink, но  иначе си цокахме по цяла нощ  Whistling Относно количеството Никола изяжда с интерес между 40 и 60 мл храна , от там на татък е само мазане и настояване от моя страна, която вече си спестявам, защото няма смисъл.  Аз като съм ти казала, че  ние с теб докато сме обикаляли алейките в парка мислейки си че дребните спят , те са си говорели телепатично  да не ядът човешка храна, а да си карат само на майчина  Heart Eyes

Кармен радвам се, че прочетох че си значително по добре и че Вини е проял  Hug

Тихичка гласувах!  Peace

Браво на бебетата с постижения в конкурси  Peace

И всички болнички бързо да се оправят  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт