Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 514
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Вече е 17.11. и аз имам Рожден ден !
Благодаря ви,че ви има!
За една година определено ми помогнахте да променя живота си. Сега знам, че ме чака една прекрасна и вънуваща година и смятам да я изживея по най- прекрасният начин!
Обичам ви!

# 271
Честит Празник, Александра!
Нека да е светъл пътят ти напред! newsm59

# 272
alexandrat Hug newsm59  ura Tada Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Gift  Честит Рожден Ден!Нека се сбъдне най-заветното ти желание! Hug

# 273
Честит рожден ден  alexandrat    bouquet  bouquet Прекрасна година и усмихнат живот ти желая  bouquet

# 274
  • Пловдив

Александра, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!

# 275
alexandrat, честит празник! Нека бъде само най-доброто за теб! newsm51

# 276
  • София
Да, би било интересно да научим повече и от първа ръка Peace
Днес ще я поканя в темата, дано да се съгласи да сподели.  Peace

# 277
Честит рожден ден!!

# 278
Александра, Честит Рожден Ден !    bouquet   Бъди здрава, щастлива и обичана ! Много късмет и сбъднати  желания!

# 279
alexandrat Честит Рожден Ден и от мен! bdbaloni smile3510 Two Hearts
Пожелавам още една вълнуваща година, изпълнена с много сбъднати мечти, нека очитети сияят от радост и щастие! Бъди вдъхновение за всеки, който се докосне до теб!

# 280
Честит рожден ден   bouquet Дано всичко което си пожелаеш се сбъдне. Бъди много щастлива и обичана  Hug

# 281
Александра, Честит Рожден ден!
Много сбъднати желания и здраве, усмивката да е винаги на лицето ти! newsm59

# 282
Честит Рожден Ден, Александра!
Бъди жива и здрава, много щастлива и доволна от живота си! smile3525  Party Time

Гледахте ли снощи Шоуто на Иван и Андрей? Нумероложката Цветанка Рангелова каза нещо интересно за дъщеричката на Иван, че е с по-специални способности. Дали не се е очертала вече такава тенденция на много надарени деца, които се раждат в този век? Понякога, като наблюдавам сина си, оставам изумена от поведението му и начина на изразяване и общуване. Имам чувството, че е възрастен човек в тялото на дете.

# 283
Момичета, много ми е тежко.
Рядко пиша тук, но ви чета редовно и ви чувствам толкова близки, че не се сдържам да не споделя.
В семейството си имам големи проблеми. Какво ли не опитах вече да променя нещата. За жалост с моята любов сме в много тягостни отношения и нещата не вървят на добре. Лошото е, че има хора, които се месят от страни и аз няма какво да направя по въпроса. Опитвах да игнорирам, опитвах да говоря, опитвах какво ли не... положението се оправя, но е само за кратко. Вчера си говорихме дори за раздяла Sad И ми е толкова мъчно и болно на сърцето. Не знам как ще го преживея, знам и че мъжа ми страда много, но никога няма да си го покаже.
Моля ви дайте ми съвет. Искам да направя нещо, но вече наистина не знам какво.

# 284
  • София
да, аз забелязвам това при дъщеря ми, понякога всеедно отговаря на мислите ми.

Александра, честит рожден ден   party023  .

Общи условия

Активация на акаунт