Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 525
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • На черешатааа
Прекрасен ден феи   Hug . Редовно Ви чета, но рядко пиша, тъй като няма с какво много да допринеса за обогатяването на прекрасната темичка. Но сега искам да споделя, за ТЕС, която при мен проработи. Имах 1 ден адски зъбобол и неизбежно беше посещението при стоматолог ( за мен това е ад). Тогава ми попадна клипчето с ТЕС, но не бях чела подробно за техниката. Направих я и след 5 мин, нямаше  и спомен от болката. Имам и въпрос, към по-знаещите в темата, дали бих могла да използвам ТЕС или няякакви други идеи, за отключване на емоции? Установих, че ги няма при мен Rolling Eyes , тоест немога да се радвам. Преди години изпитвах радост от най-малките неща, а сега дори като  получа нещо мечтано( нямам предвид само материално), няма емоция  Confused  Ох, доста объркано го написах, дано някой ме разбере и напътства  с идеи. Благодаря   bouquet

# 256
  • Варна
*Мила*, чудесен превод! Хиляди благодарности и от мен!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 257
gold laydi , сигурна съм ,че момичетат тук,ще се изкажат вещо по въпроса ти. Това,което аз мога да ти препоръчам, е така нареченото"ребъртинг"- вид дишане/под ръководството на специалист/, с което се отключват неща,които дори не подозираш ,че има в теб.Става едно пречистване, една свобода и едно ново себепознание за теб и твоите емоции Peace

# 258
Много интересни неща разказвате Simple Smile Никога не се бях замисляла да питам някое малко дете, но и около мен няма много дечица.
Това ми напомня за моя приятел, които бил в пълна упойка и докато излизал от нея говорел с майка си и не я познал. Твърдял че е друг човек даже и две имена казал. Мислите ли че може в такова състояние да си е спомнял нещо Thinking

Напоследък се чувствам много самотна и тъжна. Благодаря ви за хубавата енергия и доброто настроение   bouquet

# 259
  • Пловдив
Здравейте   bouquet
Днес попаднах на тази книга http://astrohoroscope.info/nova_kniga2.php . Някой чел ли я е и може ли да сподели мнение. Със сигурност автора не е открил "топлата вода" и нещата ще са същите, които вече сме ги чели, но от коментарите под книгата си мисля че може би информацията е поднесена достъпно и интересно.

Пожелавам на всички много щастие и сбъднати мечти  Hug

# 260
Напоследък се чувствам много самотна и тъжна. Благодаря ви за хубавата енергия и доброто настроение   bouquet

Еeeee, не така!
мнооого усмивки и прегръдки ти пращам Hug Hug Hug Hug

# 261
  • На черешатааа
gold laydi , сигурна съм ,че момичетат тук,ще се изкажат вещо по въпроса ти. Това,което аз мога да ти препоръчам, е така нареченото"ребъртинг"- вид дишане/под ръководството на специалист/, с което се отключват неща,които дори не подозираш ,че има в теб.Става едно пречистване, една свобода и едно ново себепознание за теб и твоите емоции Peace
Благодаря, за идеята  Hug , но това се прави от специалист, а в моя град няма такъв. Отделно има психолози, но лично аз съм предубедена към тях, лични впечатления  Naughty . Иска ми се нещо, с което сама да си помогна  Rolling Eyes

# 262
  • Добрич
gold laydi, спокойно можеш да ползваш ТЕС и за други заболявания, а и не само за заболявания. Техниката е една и съща, само се променя ключовата фраза. Ако се интересуваш повече от ТЕС, можеш да посетиш някой от семинарите на Иван /той редовно провежда такива/ или да си свалиш книгата му. Ето и сайта му.

# 263
Здравейте, момичета! От няколко теми ви чета редовно, много интересни неща споделяте!   bouquet

nvesela, голямо благодаря за труда, който влагаш.  Hug И мен много ме привлича картината, днес имах намерение и аз да ви последвам идеята с принтиране и ламиниране, но не остана време. Утре.  Peace Възползвах се и аз от прекрасния сайт за картата на желанията, нищо че не беше новолуние. Но от няколко месеца уж все се каня да си я налепя от хартия, но не мога да си намеря подходящите изрезки, които да ми "говорят", а незавършена не исках да я оставям. Сега съм си я "лепнала" на десктопа върху слънчев летен пейзаж и всеки път като го погледна заприличвам на това емотиконче -  Mr. Green.

Благодаря ви, че ви има, много зарждащо ми действа темата.  Hug

Попаднах на това вълшебно клипче с музика на Шилер и картини на Владимир Куш и искам да ви поздравя с него   bouquet -
http://www.youtube.com/watch?v=Fskt-43GP4A&feature=related

# 264
  • София
Днес попаднах на тази книга http://astrohoroscope.info/nova_kniga2.php . Някой чел ли я е и може ли да сподели мнение. Със сигурност автора не е открил "топлата вода" и нещата ще са същите, които вече сме ги чели, но от коментарите под книгата си мисля че може би информацията е поднесена достъпно и интересно.
Авторът е създателят на астрологичния сайт Астрохороскоп.инфо, а издателството е Локус фортуна, което вероятно също е негово, защото има две издадени книги и двете са негови. Човекът е икономист по образование и астролог по занятие. Явно вече е и в бизнеса с литературата за себепознание и самоусъвършенстване.
Не съм чела книгата. Това, което е предоставено като няколко страници от нея, показва, че идеята му е да разхвърля 6 дни в 9 месеца. По часове работа. За да постигне човек мечтата си, като май не става дума за изпълнение на желания, а за научаване да развием някакви качества, посредством които да си изработим мечтите. Сигурно ще е нещо от сорта с изясняване на целите, план за действие, първа стъпка и т.п., защото авторът посочва, че мързеливите няма да се справят. Mr. Green
Може и да е полезно четиво, имайки предвид, че български автор трябва да е доста смел, за да се впусне в подобна авантюра да пише на това поле. Обаче, имайки предвид, че сайтът му е доста посещаван, той разчита на реклама оттам, издава си се сам и може дори да спечели от тази книга. Желая му успех!

# 265
Рибъртинг или регресивна хипноза в България??  Tired
Не мисля, че имаме подготвени специалисти в тези области и не бих посъветвала никого да се подлага.  То психоаналитици като хората кажи-речи нямаме, а какво остава за рибъртинг... ?  Stop

# 266
  • На черешатааа
gold laydi, спокойно можеш да ползваш ТЕС и за други заболявания, а и не само за заболявания. Техниката е една и съща, само се променя ключовата фраза. Ако се интересуваш повече от ТЕС, можеш да посетиш някой от семинарите на Иван /той редовно провежда такива/ или да си свалиш книгата му. Ето и сайта му.
Hug Благодаря. Книжката и едно клипче вече ги имам.Но прочитайки книгата лекинко се пообърках, с това разслояване на проблема и тесането на всяка част от него  Thinking .  Дано и в нашия град има семинар .
Рибъртинг или регресивна хипноза- незнаех , че значи това . Правила съм, не ми допада, не бих повторила, но разбрах кое се повтаря в няколко мои прераждания.

# 267
  • София
Имам откъде да "подам" специалист по рибъртинг. Самата аз не съм се подлагала, предвид това, че е доста скъпо, но имам приятелка, която ходеше често. Жената, която го прави е специализирала в Италия. Ако с еинтересувате ще я поканя да сподели впечатления от рибъртинга, както и от самата дама, която го провежда.

# 268
Да, би било интересно да научим повече и от първа ръка Peace

# 269
  • София
Ето още една картина на Сергей Панин - автора на  "ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЖЕЛАНИЯ"

Инстинкт                                               

Сайта на художника - Сергей Панин
http://s12052.narod.ru/index.html

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:35 от nvesela

Общи условия

Активация на акаунт