Селма, би ли пуснала някаква анкета за дата и час за срещата, за да може да се ориентираме колко мами ще дойдат или пък да им пуснем ЛС ако не влизат редовно в темата.
търся си гинеколог някъде на близо. До Младост не ми е лесно да стигна защото съм "пеша"
има една гинеколожка в Дружба 301бл ама не мога да я гледам и искам някой който да ми обърне внимание. Кажете при кого ходите Вие. Аз живея и работя в Дружба и затова ми е трудно да ходя по надалеч, а и не ми остава достатъчно време
търся си гинеколог някъде на близо. До Младост не ми е лесно да стигна защото съм "пеша"
има една гинеколожка в Дружба 301бл ама не мога да я гледам и искам някой който да ми обърне внимание. Кажете при кого ходите Вие. Аз живея и работя в Дружба и затова ми е трудно да ходя по надалеч, а и не ми остава достатъчно време 

, Честито и за яслата
и Голямо "Блазе ви " за квартирата, ако намериш нещо подобно свиркай ние държим само банята да е читава, други изисквания нямаме 

Ей, голяма радост 

С кола съм и мога да взема някого по пътя
, Честито и за яслата
и Голямо "Блазе ви " за квартирата, ако намериш нещо подобно свиркай ние държим само банята да е читава, други изисквания нямаме 

Ей, голяма радост 
Ако има нещо за квартира веднага ще ти пиша 
Да не се разболява много много в градинката
И честита нова къща (следващия път да сте във ваша собствена)

С кола съм и мога да взема някого по пътя 

ако съм пропуснала някой да свирка