The Walking dead

• 41 830
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
А, друго си е да има отсега измислен финал, Като, по-добре е. Забозяват като почнат да измислят в движение.

Два въпроса имам аз: Шейн до трети сезон ли трябва да чакам да пукне? Вторият въпрос го забравих, но ще се сетя и ще си го задам.  Mr. Green Ааа, да - до края на сезона ли ще търсят София?

# 721
И на двата ти въпроса отговорът е да , до края на сезона  Laughing

# 722
О, по дяволите.  hahaha Поне ще я намерят ли жива?

ПП А на Дарън брат му ще се появи ли или това беше от него - ръчицата?

Питам щото не ми пука за спойлери, пък и мисия имам, знаете.  Mr. Green

# 723
  • КиТ
Колко жива я искаш Whistling Whistling Whistling Whistling
Брата се оказва жив,ама се появява 3 сезон  Peace

# 724
Ясна работа, мерси. Освен ако не ми правиш двоен блъф. Под жива имах предвид жива-жива, не просто ходеща.  Laughing

# 725
  • КиТ
Не правя никви блъфове  Naughty
Еми само ходеща е за съжаление Rolling Eyes

# 726
Милото, язък. То беше симпатично, за разлика от гадното Карл.

# 727
  • София
Абе не се привързвай много към никой Mr. Green

# 728
А, в тоя сериал няма начин да се привържа, ясно е, че всички ходят по ръба.  hahaha Обаче са им изпипани моментите на върховно напрежение, почти всеки път подскачам там, където трябва.

# 729
И аз искам да знам епидемията ще отшуми ли, ще се появи ли друг щам и т.н. Само да не завърши с пълно зомбиране.

# 730
''Не се привързвай към никой!'' Joy АЗ пък Карл го харесвам, и в трети сезон се държи като истински мъж. Повечето такива филми завършват с мрак и ужас. Twisted Evil Mr. Green

# 731

Тру, тру.

А, в тоя сериал няма начин да се привържа, ясно е, че всички ходят по ръба.  hahaha Обаче са им изпипани моментите на върховно напрежение, почти всеки път подскачам там, където трябва.

hahaha Много им е изпипано всичко. На мен трети сезон ми е любим, просто няма слаб епизод, поне досега. Crazy

# 732
  • Сопот, Пловдив
Карл и аз не го харесвах до трети сезон, ама сега вече ми е малко по на сърце. Усещам как хвърля погледи на кака му Бет, но при тези новодошлите имаше едно момче на около нейните години, което може да я отмъкне, в любовен план имам предвид.  Grinning
Аз хем знаех, че Шейн ще го гътнат, случайно видях една разобличаваща снимка в нета, ама пак ме беше яд. Дарил ми е много любим, но все си мисля, че него трудно ще го убият.

# 733
Дарил ми е много любим, но все си мисля, че него трудно ще го убият.

Само да го гътнат! Зомбитата ще им се сторят като галене с перце! Naughty

# 734
  • Разпиляна във въображението
Дарил наистина е страшно стабилен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт