Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са притесненията и очакванията на майките над 40 години?
Какви са препоръките за бременност при по-възрастни жени?
Какви са преживяванията на майките, които очакват деца на по-напреднала възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са притесненията и очакванията на майките над 40 години?
-
Какви са препоръките за бременност при по-възрастни жени?
-
Какви са преживяванията на майките, които очакват деца на по-напреднала възраст?
Майките, които очакват деца на по-напреднала възраст, изпитват различни преживявания. Те включват притеснения относно бременността и раждането, радост от бременността и подготовка за пристигането на бебето. Освен това те могат да изберат болница и екип за раждане, да преминат през изследвания и консултации с лекари и понякога споделят истории за предишни бременности или раждания.
-
Какви са препоръките за избор на болница и екип при раждане?
-
Какви са темите за бременността и подготовката за раждане в публикациите?
и честито 

). До преди 10 дни ходех на работа в съседен град, с пътуване и т.н. по цял ден. Сега пак не съм се спряла, подготвям дома и себе си за събитието, което ще е около НГ ( Бог с нас!
). За консултациите: ходя си редовно, всеки месец лекарят ми ме гледа на 3Д, пускаме си обичайните изследвания, отрицателен резус фактор съм, но за сега нямам антитела. Пропуснахме с доктора момента за БХС, но аз вероятно нямаше и да се съглася да го направя, тъй като четох достатъчно наплашени майки, а накрая без основание. Специално на фетална морф. също не съм ходила по други градове. Според това, което знам за нея, лекарят ми си прави подобна почти всеки път - мери главичка, крачета, гледа пулсиращи венички и артерии, носле, челце, гръбначе, коремна стена и т.н. Да ви кажа, аз съм изключително позитивна и никога не мога да допусна да ми се мъти главата с черни мисли и страхове, винаги вярвам в най-добрия изход и мисля, че това е много важно за бъдещата майка. Любимите ми мъже са около мен, големият ми син ( малкият е в коремчето) е много грижовен и миличък, радва се. Освен това съм медицински работник и не се впечатлявам особено от малко белтък в урината или по-завишени левкоцити. Пия само магнезий заради ужасното сърцебиене, което имах, но с лекарството съм ОК.Вадиха ми зъб в 6 месец, сега лекувм друг, съответно с всички екстри, които съпровождат тези процедурки. Най-забавно от всичко ми е, че бебчо е адски активен, така се мята в мен, коремът ми е като развълнувано море дори и в момента. Понякога си мисля, че ей сега ще излезе през пъпа
Малкия беше много ревлив като малко бебе, но си имаме голяма кака, сега е на 16, която помага много. Направо си е отговорен възрастен