На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
 Много се съмнявам да избият първо кучешките зъби. Това са 3тите в редицата, АЛекс, на твойта приятелка на детето много вероятно са избили първо вторите, не третите в редицата. Макар че вече нищо не може да ме учуди.

Този Оражел, за който всички говорите, откъде го поръчвахте? Аз май пак не съм била в час Embarassed Аз мажа венците с Бочко, не знам ефект има ли. Като го гледам зъби скоро няма да има. Дано докато стане на годинка се сдобие поне с 2. Какви са тия мойте деца, не се вписват в никакви срокове и таблици Mr. Green

Попарата не се ли даваше от 7я месец, нещо такова ми се върти в главата. Или от 8я newsm78 Ама май попарата беше от 7я, а месото от 8я.  newsm78 Куха ми е главата еееййй...

# 376
Малини, добер е Цветето , нищо й няма , ей сега най сетне заспа и моя милост се отправя към банята, че "и аз съм хора" та требе водата да ме вижда от време на време Wink

# 377
 Славче,как се е изтупкала на земята Цветето не беше ли вързана -брей големи шиленца.За обувчиците май вече ги прежалих  Mr. Green ,една дружка ще ходи тия дни в София и и заръчах, ако ходи до Джъмбо да ми вземе тя ги знае.А къде сега да те занимавам те ще ни омалеят докато се сдобия с нови.Благодаря все пак!
 Оф ,аз попарката и до ден днешен си я хапвам ,оле ми  докато бях бременна  Peace.Тъкмо утре си мислех какво да закусвам и се сетих да си направя попарчица.
 Аз след паузата от двата дена без пюренце ще продължа утре с тиква.Днес не смеех да ползвам печката заради това че не работиха газовите котлони нали нова,а нещо неработят днес в магазина казаха че може да ползвам тези на ток дори и да се наложи да ни я сменят с  нова печка.Утре ще видим.
 И ние сме петък в на консултация и изледвания.Ката чета Слънчева е писала как леко е минало вземането на кръв, на мен ми се струва, че може да сме по- сложни с тази интеренция,еми как няма, педиатърката ми каза да си купя за урина колекторче ли беше и тя щяла на място в кабинета да и го сложила и докато я боцнели напред назад и от зор щяла да се изпишка ибаси зора май мен повече ще ме хване от претеснение ,ама по голям зор......

# 378
Много болни дечица  ooooh! Ужас! Дано бързо минават тези хреми и температури, че да не се мъчат горкичките  Praynig

Пухкавелка, аз четох онзи ден за Ротарикс-а, ама тя се слагала най-късно до 6-ия месец, та ние вече не можем да се класираме  Rolling Eyes

Ани, Злати, Снеж, ще ги правим мЪнИкенки тия наш'те моми  Heart Eyes
Снеж, Ивката си има бая бузи и крачета като за тези килограми  Joy Васи е голям сладурест мъжки мишок  Laughing

Кали, напомни ми, че и аз трябва да ходя на зъбар, не съм ходила от преди да забременея и имам сигурно един куп пломби за правене  ooooh! ама пък и аз съм голяма патка, докато не ме заболи - не отивам  tooth

poulini, честита ви половин годинка   bouquet

Илейна, на 1 година се слага четвърти прием на Синфлорикс  Peace На нас днес ни сложиха хепатитната ваксина, а другата седмица ще ходим за трети Синфлорикс. Сестрата погледна и белега от БЦЖ-то на рамото и каза, че е ок, като петънце е, а аз си мислех, че трябва да се подуе, да стане пъпка, така ми беше казвала една позната, та се бях притеснила  ooooh!

Ларче, и аз бая се посмях с ддс-то   hahaha Hug

Славче, излезе ли от банята, че сега аз ще влизам  Crazy

Айде лека ви нощ, дано докато си взема душ да не спре дъжда, че после като легна да ме приспи, много обичам да вали, а аз да спя  Blush

# 379
Лилка, няма как да я вържа ... тя спи по корем, то не сме се возили навън, беше в хола, а аз в спалнята Wink

Нели, твой ред е, хайде бързо Wink

# 380
  • Sofia
Пу мой ред  hahaha Аз се замотах тази сутрин, а и всички като мен  Grinning

Крисето е светлинни години по-добре от вчера  Praynig Praynig Praynig Направо си е ОК  Peace
Оф, и аз не съм ходила на зъбар от бременна Sad С Габи си оправих всички зъби, които се бяха разрушили през бременността - той си спеше в кошницата, но с Крисето този номер няма как да стане  Crazy
Днес някакво слънце грее  newsm78

# 381
Добро утро

много ми е мързеливо от времето ли и аз не знам от какво, ще ви пусна само по едно кафенце и после като ме отмързи ще пиша

и едно чайче за Ани

# 382
 ku-ku ku-ku ku-ku

ДОБРО УТРО! Heart Eyes

Моето мишле още от 5 часа е будно, понеже той без сополки не спи, пък с тях -ХИЧ Mr. Green
Ани, свиркай, ако откриеш рецептата, че аз съм
без кола и в тоя дъжд немога да се довлача до аптеката, където ги правят тези
" правени " капки.

Dudunski, мерси за кафето , веднага ще го " употребя" Heart Eyes

# 383
Вивид зимно чувалче за количката намерих днес в магазин "Чиполино"- на "Т. Каблешков" до пазара "Борово' Има три цвята и са по 35 лв.

.................................

Димитърчо днес опита пащърнак- голям потрес беше.  Laughing Ама като му го смесих с тиква и картофи на Хип си хапна детенцето.
Тя май и Дара на Вивид много го обича това пюренце? Hug      

Грахче, мерси много, ще отида до Чиполино Hug А за тиквата с картоф - това е любимото ни, всичко ново се смесва с него Peace

АниК, радвам се, че Крисето е оздравяла Heart Eyes Дара и тя няма Т вече, ама и зъб няма Laughing, не знам какво беше това Thinking

Аз установих, че Дара пие много повече течности (вода/чай), ако се леко затоплени. През нощта се събуди веднъж, опатка 100 мл. чай наведнъж и после си спа до 7ч. Peace Вчера също доста вода изпи така.
Я да питам - АниК, нали вие бяхте с шишета на Томи Типи, с какъв биберон даваш млякото - колко капки? Че моят е с 2, ама ми се струва, че много силно й тече newsm78 Днес мисля да купя по-малко шише с биберон 0+, да видим дали ще е по-добре.

За стерилизирането - аз все още пускам стерилизатора веднъж дневно, че без друго вътре си държа шишета, лъжички, купички Mr. Green

# 384
Привет.
Изчетох ви и сега на темата от това което съм запомнила.
Вивид, Ани, радвам се че дечурлигата са добре. Моя Крис и той сякаш е по- добре. Направо си беше екстра като се събуди. Спал е непробудно до 05.30, а си легна в 19.30 ( дали не е от хипопотаместото хъркане на баща му  newsm78 ) Вивидче, и аз съм с томито шише и съм на 1 капка, но да си призная пробих с игла още две дупки. Те обаче почти не се забелязват от което съдя, че и не пускат много. А за затоплената водичка или чайче- и ние сме така. Всичко което е за пиене трябва да му е топло на господина  Blush
Славче, Цветето и в съня си шило  Heart Eyes Важното е че е добре. Вие с Деската и нейния Мишо ме разбивате с това спане по корем  Heart Eyes
Анни-М, да ти кажа и аз имам рецепта за правени беликапки, но я изписаха преди време на Алек ( а той е на 3, все пак), май няма да ти свърши работа, а  newsm78

# 385
Нели знам аз че на годинката е 4-тия прием ,ама нашата нещо ме метна по върбите и си мисли че аз и вярвам ,точно поради тази причина и ще бъде сменена следващия месец.Тази сутрин ходихме и ние да дадем кръв и урина за изследвания на малчо ,урината лесно я прибрахме с колекторчето Laughing,обаче боцкането на пръстчето бая зор беше.

# 386
 Hug Добро утро в този мрачен ден!
Не знам защо, но ми е приповдигнато настроението, сякаш Коледа е след 2 дни  Laughing
Днес ще трябва да наснимам малкия данъчен за коледните картички (Облаче, леле какви красоти видях в ФБ  bouquet) и по този повод ще изкарам коледната украса. Тия дни чакам да ми пристигне коледно чорапче и играчка за елха "my 1st Christmas" и съвсем ще вляза в джаза..... Laughing

Алекс, получих си ДДС-то, даже на две вноски, като никой път  Laughing Откакто захранвам няма помен от хубавото ако с течна консистенция, всичко излиза на топка  Blush

Пак въпрос към Артскау-ки - за колко време си получавате нещата?

Ели, от първия път ли стана с урината? Аз съм взела 2 колектора за всеки случай...че нас ни чака същото във вторник. И на нас предния път не ни биха 3ти Синфлорикс, с обяснението, че се отлагал третия прием, и това било от скоро.  Thinking Ще видим като идем другата седмица какво е положението.

# 387
Ох, момичета адски ме мързи....

Вивид, и ние сме с Томи Типи с 2-ка биберон ама пък нашето мляко е по-гъсто и Мишо става целия червен от смукане та ще му го сменям вече с 3-те капки. Браво на Дарето че си пийва водичка и чайче, и Мишо пие много водичка като майка си Mr. Green

Славче, какво сега - Цветето бандитката падна от количката Hug

Грахи, тия чували и аз съм ги гледала из нета ама са ми на едни цветенца а и не знам дали ще паснат дупките за коланите, чакам да кажеш как е при теб, иначе аз си имам един от Здахи си го взех за 16лв ама той пък нито е много дебел нито има прорези за коланите newsm78

Мацки, сложих на беби Еуфорбиум в нослето, дано няма проблем ама с физ р-р нищо не се случва! Тая нощ поне не са ни яли комари слава богу

Я, Пухкавелка се е появила че се беше загубила  Hug

Сега с това позапушено носле да му слагам ли хепатита утре?

Ларче,целувки на  малкия данъчен Mr. Green

Ани, браво че Крисето е вече по-добре

# 388
Ели /Кака Лара/ при нас от първия път се получи ,залепих го на пишето завих  с пампата и след малко имахме резултат  Peace

# 389
Добро утро и от нас  Hug
Ох, като ви чета, и ви завиждам, че дребчовците ви спат непробудно до сутринта - при нас такава екстра от няколко месеца няма  Confused Редовни сме - по два-три пъти на нощ. Дали огладнява, или просто така се е пристрастила към циците ми, та започват да й липсват при по-голяма пауза  Joy Но ефакт, че ни вода, ни люшкане, нищо не помага, освен тях.....
Дудунски, може ли да помоля за снимка на подобно чувалче? Че май и аз ще се ориентирам към такова, а нямам идея въобще как трябва да изглежда  Embarassed
Славче, голяма палвница Цветето  Grinning А като се сетя, че тепърва започват с паданията  Rolling Eyes
И нас днес ни чака упражнението с колектора за урина, но съм се настроила за неуспешен опит и по-разчитам на памук в памперса  Laughing
Момичета, някои споменавате за посещение при зъболекаря - аз си правих зъбите по време на бременността, поражения все още не съм забелязала, но за сметка на това ноктите ми го отнесоха  ooooh! та в тази връзка - имате ли идея какво мога да пия, нещо от рода на онези добавки с микроелементите, но да е съвместимо с кърменето  newsm78 Че голям зор, всеки ден по някой нокът пада жертва на каузата  Confused
Desex, чудесна си ти е момата. Аз пък си мечтая за по-фина мадама вкъщи, ама не би  Grinning Нищо, като поотрасне, може пък да се втали ...
Ларче, малкия е честен, а  Laughing не крие ДДС -то hahaha

Общи условия

Активация на акаунт