На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 357
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Уини напълно те подкрепям за гърнето и аз го бях чела, а и ми се струваше отпреди това, че трябва да е осъзнато всичко, дано не се предам под натиска на роднини като стане на годинка примерно и почнат да говорят, че е голяма и Трябва да ходи на гърне
Наталиник - мойта е досущ същата, като изключим кашата /бананова/, която яде с кеф
Включително днес след като сварих грахчета да добавя към пюрето ги белих едно по едно  ooooh! и тя ги отказа  #2gunfire
Поръчах в снимкитеви.ком календари, календарчета, снимки.... сега ще видим какво ще стане

# 631
Славче ние ще минем в сряда, така че ако ти е удобно вземи нещицата
Дани напоследък си умира от кеф да пищи  #Crazy на моменти имам чувството че ще оглушея  ooooh!
Днес яде пъщарнак и му хареса  smile3521 ,вече му давам следобед и плодово пюренце и е много доволен eat .Давам му по 6-7 лъжички,ама и той повече и не иска за сега, след това си чака кърмичка  breastfeeding
Нещо напоследък се храним на 2 -2,5 часа (освен след пюретата,тогава прави 4 часа пауза), луда работа  newsm78, ама важното е момчето да е сито  smile3503
Скоро ще въведа и някоя друга каша в менюто и сега чета ,коя какво има ,коя как се приема  newsm09 , голяма филосовия това захранване.
Какво стана с идеята за Коледно събиране ?

# 632
Туфитури, нямаш грижи , ще ги взема Simple Smile

Хайде да се съберем голяма МАЙска дружина за сряда
Малини, Мариелка, АниК, Туфитури, Вивид, Деска и аз Simple Smile

КОледно събиране - пропуснала съм  - искам и аз Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 20:42 от Славчето

# 633
Хайде да се съберем голяма МАЙска дружина за сряда
Малини, Мариелка, АниК, Туфитури и аз Simple Smile

И аз, и аз (живот и здраве) Peace

# 634
Записвам се и аз за сряда Peace
Честита половинка на Бела и Андрейко   ura
А болните бързо да оздравяват Hug

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 22:30 от desska :)

# 635
Честит половин рожден ден на Бела и Андрейко! Да са здрави и щастливи! А Андрейко да папка повече и да спре да тормози мама  Heart Eyes
Аз не мога да потвърдя за срещата в сряда. Нещо тази седмица ми се очартава с повече ангажименти и ще паднат едни гимнастики  ooooh!

Деси/Дудунски, взимай мерки навреме с настинката. Аз последните 3 дни съм така - почна се с гърло, после хрема... а при мен кранчето потече ли веднъж - няма спирка. Спасиха ме тези капки на клеева тинктура с физ. разтвор и днес съм ок  Peace

Облаче, Силве, КикиНики - малите юнаци да се оправят и никакви кашлици  Heart Eyes

Луксче, на вас добре ви се отразява извън Софето. Атила хапва като голямо момче, че вече и глутен..  Hug

Иначе при нас нищо ново - днес дори не сме излизали навън, защото след вчерашния мразовит следобяд нещо нямах ентусиазъм. Но сега съм заредила манджите, къщата е почистена и следващите дни ще я дам малко по- dance

# 636
Цитат
Уини напълно те подкрепям за гърнето и аз го бях чела, а и ми се струваше отпреди това, че трябва да е осъзнато всичко, дано не се предам под натиска на роднини като стане на годинка примерно и почнат да говорят, че е голяма и Трябва да ходи на гърне
Ами незнам точно от кога е най-добре да се слага на гърне, но съм изключително изненадана, защото малката в 90% от случаите пишка, веднага щом я сложа или до 1-2 минути. Слагам я 3-4 пъти за целия ден, колкото да не забрави. Вижда се по коремчето ѝ, че целенасочено се напъва. И за акането успява. Днес например и 2-та пъти е акала в гърнето. Първо се изпиша, после и дардонки снесе  Mr. Green
Всички болни дечица да оздравяват Praynig
Ние утре сме на консултация и ще се отчетем после. Новото, което е при нас, е че махаме с ръчичка за чао (т.е. свива си пръстчетата)   Simple Smile

# 637
  • гр. София
За гърнето - от една седмица Мони ака само в него  Party, за пишкането - не мога да кажа, че е само в гърне. Но определено Мони си показва кога и се ака и ако аз не сваря да подготвя гърнето надава боен вик и вой  Crazy и ако тотално я изпусна после ме гледа на криво и чак, когато я измия се усмихва пак  Naughty. Така че, не мисля, че децата развиват рефлекси чак след 18 мес.  Peace
А Цветето е още по-сладка на живо  Heart Eyes и в този ред на мисли - Славче, мислете за поне още едно с мъжа ти - създавате прелестни създания   bouquet

# 638
Лина н н, аааа рано ни е още ... планували сме 2 (според мъжа ми) или 3 (според мен) амаааа има време , млади сме още Wink

# 639
момичета, благодаря за пожеланията към дребчо  Heart Eyes  Hug

или влизаме в проклет период или ни мъчи зъб или незнам  ooooh! реве, киселее и писука почти през целия ден, а вечер влиза в някакъв happy hour и ни побърква лекинко  Crazy

да спомена, че въпреки захранването нашето неакане продължава - имаше светлина в тунела, но промяната беше само три дни и пак влезнахме в серията. просто на моменти ми идва да...... хвана гората  Crazy

Славче, вземи в сряда и мойто "кисмас"-че и ако аз не дойда го дай на АниК - тя по комшийски ще ми го предаде  Simple Smile

# 640
Честито на месечинковците, нека растат здрави и засмяни  Hug

На мен напоследък пак не ми остава време да драсна някой ред, но ви поизчитам горе-долу .
Баткото ми е болен и тази седмица ще си е в къщи, днес неможахме да минем през педката и утре сутрин мъжо ще го закара рано-рано да го прегледа. Много лошо кашля и хич не ми харесва , дано не стигнем до АБ. Малкият пък следобяда взе да вдига лека температурка 37,3 , 37,2  , дано да е от зъбче ,гледам че го мъчи първото отдолу (ние още нямаме).
Чета че има доста болнички и мами и бебчета, бързо оздравяване  Praynig

За домашните пюрета да ви питам, като правите от грах ,белите ли люспите преди да пасирате ?

# 641
Абе това с гърнето и на мен не ми се вижда много читаво, едно време надали са ги траяли до 2 годишни с напикани пелени. Идеята по-скоро може би е че на 18 месеца можеш за по-кратко време да научиш детето на гърне отколкото ако почнеш от по-рано

Весе, капките и аз ги забърках ама само веднъж съм сложила днес, замотах се и забравих Embarassed

Ани, хубаво сте зарадвали баща ти днес супер, пък и какви благинки сте получили ейеееей:)

Раличка, наистина има царевичен грис ако не сте въвели глутена, на нас определено засега ни харесва, пък мога да имам и 1 хранене дето да е домашно приготвено не само от бурканчета ooooh!

Хайде мацки, лека нощ от нас, че почва къпане оправяне ядене   Misc Baby Bottle после newsm46

# 642
това с приучаването към гърне си е индивидуално, но Уини е права за това, че до една определена възраст е неосъзнато и просто в повечето случай родителите "уцелваме момента". а, че има деца, които се научават рано спор няма - мойто голямото не беше от тях. махнах му памперса на годинка и малко и след като се напика в гащите 10 пъти за един час и нито веднъж не си каза - отказах се. на две години от раз махнахме и дневния и нощния памперс. така че ако Андрейко е узрял за тази работа на годинка и малко - ок, ако ли не - не смятам да си го слагам на сърце. в крайна сметка няма да си пика в гащите до абитурентската  Mr. Green

# 643
Нати, нямаш грижи ще я взема Simple Smile

# 644
  • Русе
Privet! Hug
Chestita mesechinka na Bela! Hug Golqma da porastne! Hug
Oblache ,kvo e tova za risuvaneto,dai da vidq,che i az neshto za risuvane mi se shte da vzema.To se e vidqlo,che skoro az nqma da izrisuvam stenite,ama Boiko veche gi e pochnal,pone da se nauchi po-dobre! Mr. Green
Az s Kardam q karam samo po uset,ako neshto ne se seshtam ili se usetq,che ima novosti togava,cheta.Garneto ne sme go vzeli naseriozno oshte,no ako usetq signal,che imame da varshim neshto go slagam.S Boiko bqch mnogo nadachana i ostanach ,mnogo razocharovana,machnahme pampersa na 2,7g A probvach,kvo li ne.Mislq,che parvo si e do individ ,zavisi maikata kakvo vreme i tarpenie shte ima da se zanimava.Ne sam saglasna ,che chak na 18m idva momenta.Az kato bebe na 6m sam pochnala da davam signali,na 1g. sam bila bez peleni.I vqrvam starite nabori taka sme bili,ama sega s modernite pampersi e taka.Shte slagam na garneto,no ne si go slagam ,kato fiks ideq,kakto s Boiko. Peace S zachranvaneto sashto na uset q karam,lubimo mai ni e avokadoto! Crazy
Ani  Hug Kakvi vkusnotiiki ti e dal tati. Hug

Общи условия

Активация на акаунт