На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Получих си днес кравешкия календар и тефтерите. Приказни са Simple Smile И докато им се любувах и си мислех замечтано как след месец и малко тоя хубав календар ще го окича на стената, установих, че по време на бременността съм предала толкова акъл на мойто дЯти, че за мен не останало. Календара ми е за 2010 smile3514 Дано поне Крисе да стане гений, че да оправдае липсата на акъл на майка му.....
Оплаках се, олекна ми, мога да си лягам  Cry

# 646
Таничка аз ги белих днес сефте варих, ама те като са сварени  се изтискват и става лесно
Кака Лара
, почти като моята одисея с поръчката на календари - проточи се 2 седмици - апарата ми го нямаше, батериите паднали, зарядното...... и накрая тръгвам да правя поръчка и гледам шаблоните за 2009  #Crazy та звънях да питам да не стане беля, ама Ни сЪ шашкай, те нарочно... за да си поръчаш пак

# 647
  • Пловдив
Не съм ви чела, опитвам от няколко дни  Embarassed ама сте много бързи  Hug

ПЛОВДИВЧАНКИ - ние другата събота ще сме на ваша територия,само проблема е че ще пристигнем към 9 часа сутринта  Confused Мъжо,ще е с един негов приятел,а аз ще съм с Ади кръстосвайки улиците.Ако някоя от вас е свободна може да се видим и да запознаем бебоците  Hug

Алексче, на линия съм - ако искаш тъкмо и на кърмаческа среща ще те заведа, а после ще миткаме  Mr. Green Hug

Всички болнички да оздравяват  Hug

Поздрави от нас с Бел!

# 648
  • гр. София
Добра вечер!
Честита месечинка на всички бебоци! Много да са здравички, щастливи и да радват мама и тати!

Хем, ми е гадно че време се развали, но ми е кеф ,че ще мога да ви видя в сряда живот и здраве в МОЛ-а  Hug Втози ред на мисли - milkinis хайде да се организираме да ходиме заедно на срещата с метрото ! Нещо май пропуснах- как се развиват нещата при вас с Плами Simple Smile
natalinik мила, този сладък Андрейко дано бързичко му мине този период. Може наистина да са зъбки .
кака Лара  hahaha
Болничките да оздравяват бързичко  Hug
Лека нощ- отивам да се ровя из нета за подаръче за малка принцеска- в събота съм канена на погача на племенничката. Падна ми се честа да меся погачата, което много ме трогна  Grinning

# 649
Аз направих пюренца от дом.ябълки -обелих ги, настъргах ги пасирах ги и сега се стерилизират към 15 - 20мин мисля да ги варя.Едни дом.морковчета сложих да варя сумати време се вариха мислех чче са готови взех да ги пасирам те твърди и   сега и тях сложих да се варят.Тази вечер  се впуснах готвене на  детска кухня.Ще стерилизирам и бурканчета -картоф и тиквички.По нататък и други да се запасява.

Много сте напред с гърненцата ,да взема и аз да купя да се пробваме и ние, като чета подвизите на бебоците бравооооо на тях.

# 650
Честито месечинки на всички сладури  newsm67

Честито зъбчета на озъбилите се....ние сме все още в отбора на пускащите само лигички.

Бързо оздравяване на болничките  Hug

кака Лара- не си единствена и на моите картички пише''Честита 2010 година''  Banghead ,а на тениските съм написала ''с любов' т.е lith love вместо with love''  smile3511   bash.

Аз поръчвах от вистапринт 1-тениска+1-чашка+ 10 магнита за хладилника с календар(и трите със снимки на Каролина)+250 визитни картички и всичко това безплатно.Единствено си платих за доставката 5 паунда.Днес пак поръчах същото,но този път си платих за снимките върху им и ми излезе двойно,но пак съм много доволна от цената  Peace

Иначе ние сме добре -лудницата е пълна   Crazy  сега  свекитата са ни на гости.

Миналия четвъртък беше първия урок на Каролина по плуване,но никой не бе благоволил да ми изпрати меил или да ми се обади,че урока започва 30 мин.по-рано  #2gunfire .Казаха,че ще ми върнат парите за този ден и да останем да гледаме.Имаше 7 мами с бебенца на Кари на възрастта и едно на около месец.Общо взето този урок Пипи го взе преди  месеци с помоща на мама и тати  Laughing и сега 2 месеца по късно 2 метра ги взима за секунди-отлична плувкиня ни е.Този четвъртък ще им скрие шапката на всички бебоци  Heart Eyes

Целувки и лека от нас  Hug

# 651

Добро утро :love

Всяка сутрин влизам с идеята да ви чета и до вечерта си оставам с добрите намерения.... Crazy

При нас нищо ново, още сме си леко сополивки, но и един горен зъб , тъпо и упорито ни мъчи и не пробива , чак като си гризка нещо прокървява , но си стои червено петно и толкова... Mr. Green

От днес започваме с кашичките, купих на Хип- Първата каша на бебето и ще видим дали ще се хареса, дано!

Хубав ден от нас! Heart Eyes

# 652
  • Sofia
Добро утро и от нас   bouquet
Не знам защо Кри се кефи да е в скута ми, а не на някое от своите места  ooooh! Ей така да си седи в мен, да тропа по компа и аз да пиша с една ръка  Mr. Green
Севде, пусни клип на плуваща бебка, много ми е интересно  Hug

Габи тази нощ беше със запушен нос и си го оставих в къщи. Чакам да се събуди да видя как е  Praynig В просъница прошепна милото - мамо, не искам прахосмукачката  Crazy Взела съм им акъла и на двамата с тая смукалка  Grinning

Днес ще съм активна форумка - варя ябълки за пюренце, напълних вода, че ще я спрат чак до 22ч., изпих чая и кафето...

# 653

Не знам защо Кри се кефи да е в скута ми, а не на някое от своите места  ooooh! Ей така да си седи в мен, да тропа по компа и аз да пиша с една ръка  Mr. Green

и аз това щях да питам

# 654
Добрютро!

Да се впиша и аз - на всяка манджа мерудия Mr. Green

Тъкмо да се включа в дискусията с гърнето, че съм с прясна информация. От половин месец насам малката я издържам над мивката в банята да дриска и от тогава имаме само две издънки, за които бях виновна аз, защото се занимавах с баткото (и двата пъти) и не й обърнах внимание - после ми бе много сърдита и ми се усмихна, чак като й измих дупето. Нося я над мивката 10-15 мин след ядене и всеки път се напъва - обикновено пишка и ако има нещо го свършва, ако не почва да се извива в позиция за миене - бързо го научи този номер Grinning. Определено така не пестя памперси - даже напротив, защото и леко да е мокър задължително го хвърлям, но затова пък мокрите кърпички си стоят почти непокътнати - директно мием дупето на чешмата. Ще почна да я слагам на гърне като може да седи стабилно. (За сега е почнала да прави опити да се надига, но още не е постигнала успех. А пък аз съм упорита и нарочно не я слагам да се подпира на възглавници и прочие - когато е готова физически, тогава ще го направи Peace)
Иначе нямам никакви амбиции за скорошно махане на памперса, когато-тогава.
Ще ви разкажа и за опита ми с баткото - памперса го махнахме на 2,5 г. Почнах да го слагам на гърне след като започна да седи стабилно, но както казва Наталка, просто уцелвах момента, защото той си беше виден "дрисльо" и се изхождаше след всяко хранене, така свикна с уреда и поне драми в това отношение не сме имали, че има деца, които не искат да седнат, извиват се на дъга и прочие, обаче за контролиране на пишкането и дума не можеше да става. Пробвала съм през определен период от време за по два-три дни да го оставям без памперс и след като опишкваше всичко, виждах, че не е готов и пак си му връщах памперса. Така докато миналата зима, двамата разглеждахме някаква брошура на Хиполенд и там си хареса една пластмасова кола с педали "Хърби" и каза, че я иска и на мен ми хрумна да използвам това и му казах, че ще я получи, когато спре да пишка в памперса и стане голямо момче. От този момент той се амбицира - отказа да слага памперса и след седмица, вече нямахме инциденти. Естествено получи си колата, която и до днес е една от любимите му играчки. Grinning Нощния памперс го махнахме след около месец, като той сам поиска това. Peace

Иначе пък моята и тя се опитва да влезе в клуба на запечените - първо че от месеци насам дриска по веднъж на ден, второ, че си има дни, в които прескача, а последния път не ака 3 дни и тамън се канех да звъня на педиатърката и тя взе че свърши работата. Много ми е чудно, що така, особено че при последния случай вече бях почнала да я захранвам с круша. newsm78 Познайте кое е на дневен ред - синя слива Laughing А пък аз нарочно гледам да си балансирам храната, закусвам с мюсли всеки ден и познайте - при мен, определено няма засечка  Joy.

Севделина, пусни снимка на малката плувкиня Heart Eyes

Хайде да бягам, че малкото ме зове! Глааад!

ПЛОВДИВЧАНКИ - ние другата събота ще сме на ваша територия,само проблема е че ще пристигнем към 9 часа сутринта  Confused Мъжо,ще е с един негов приятел,а аз ще съм с Ади кръстосвайки улиците.Ако някоя от вас е свободна може да се видим и да запознаем бебоците  Hug

Алексче, на линия съм - ако искаш тъкмо и на кърмаческа среща ще те заведа, а после ще миткаме  Mr. Green Hug

И аз искам, ама не давам гаранции, че има вероятност мъжо да работи в събота, а да се помъкна и с двете деца, ще ми е трудно. За всеки случай, Алекс, прати ми на лични телефон, а ти, Змейче, дай координати за кърмаческата среща, плийз!

# 655
  • София
Добро утро!  Hug

и аз това щях да питам

И Калоян така.  Crazy

Ние сега сме в цял състав в къщи. Софи някакъв вирус пак е хванала и цяла нощ се борихме с Т 40 градуса, накрая до хексалгин стигнахме.  Confused Дано днес нещата вече да отшумят.  Praynig Така че тази седмица ще пропуснем срещите, но дано другата да успеем да се класираме.  Hug

# 656
Добро утро
Аз да се посмея на чужд гръб  rotfImbo Кака Лара и Севдето да му мислят  Heart Eyes Аз съм правила такива гафове във службата, слава Богу и там доста се посмяхме.
Мимаче, ето едно от подаръчетата от дядо КОЛЕДА. Дано да е сполучлив избор от моя страна.
Ани, как ти завиждам за домашните био продукти  Heart Eyes
Аз да ви кажа до къде я докарахме с Крисче и неговата кашлица. Днес сутринта даде кръв за изследвания и се държа геройски. Снощи купих инхалатор и дали е от това не знам, но секрета тази сутрин беше доста по- течен. Чакам го да стане и да повторим процедурата. Вярвам , че няма да се влоши а вече към подобрение върви тази пуста кашллица. Сега съм запретнала ръкави и пуснах пакет зеленчуци в кошничката да се вари, същевременно направих и кус кус- дано се приемат  Praynig От съботно-неделния пазар имам елда и днес ще я сервирам за следобедна закуска. Дано се справя с приготвянето и и да му е вкусно на лукчето.
За гърнето, аз бях писала преди време, Алек съвсем съзнателно отказа памперса на малко повече от година. И това негово желание беше осъзнато. Ще отбележа, че и аз имах пръст в това. Държах да махнем пелените и често, често му напомнях, подсещах. Имам приятелка, чието дете е с два месеца по- голям от Алек и все още е с памперси. Видяла се е в чудо, а в градината не ги искат "бебета". Толкова се самообвинява, че ... С Крис ще процедирам като с Алек. След като започне да седи уверено сам, ще си посядва и на гърнето  Mr. Green

# 657
Привет от нас Hug

Кака Лара, Севде,  Hug hahaha Hug И аз яко изкуфявам отвреме навреме - нормално е с тези дребните, ама да са ни живи и здрави Hug
Севде, браво на малката плувкиня, представям си колко са сладки бебоците на плуване Laughing Heart Eyes

АниК, Ивон, Габи и Софи да оздравяват бързичко Praynig Hug
АниК, ама тая прахосмукачка наистина голям стрес за децата Laughing Аз имам от другата помпа, която се дърпа с уста, и Дара откачаше само като ме види с нея, пък си представям и прахосмукачката ако участваше Crazy Joy

Облаче, как ще даваш кус-куса и елдата - пасирани или така само сварени newsm78

Оп, забравих да се "похваля" - вие за гърнета говорите, а Дара снощи пак ми направи номера с акането във ваната докато я къпя ooooh! Laughing Добре, че мъжа ми си беше вкъщи, че иначе как щях с една ръка да я държа, за да я извадя и изплакна от л**няната вода Sick Laughing

# 658
Спешно - колко пишо трябва за изследванията.В колектора са успяли да се задържат само няколко капки ooooh!,сега сложих друг и отдолу стерилна марля ,но незнам кога пак ще с еизпиша.

# 659
Облаче, подаръка е страхотен, дано му хареса на Алек. А какъв инхалатор взе на Крисче, браво че е по-добре

Кака Лара, Севде, случват се и такива неща, аз до април месец пишех по документите 2009 година........ Joy

Ивон, хайде цунки на Софи и да се оправя, явно има някакъв пак вирус дето върлува

Аз се опитах да му дам кус кус ама не го иска, плюе, явно като се усещат топченцата и не знае какво да го прави, опитах се да го пасирм и няма такава гадост лепкаваи ужасна каквато се получи....... приемам идеи всякакви Party

Ани, горкия Габи Hug А като ви разправях че тая помпа е идиотско изобретение, може и да върши работа ама според мен оставя трайна следа в децата

Общи условия

Активация на акаунт