На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Привет!
Нашия малчо днес става на половин годинка.Снощи правихме торта с мъжа ми и аз мерак да я надпиша отгоре-взех от онези глазури за сладоледи /топинг-карамел/.Написах Ники и докато отдолу напиша 6 мес. и горното се разтече.Направо ужас-орезилих на детето тортата.Да се похваля обаче-имам нов лаптоп и вече не ми спира нета постоянно.Това ми е коледния подарък.
Виждам,че обсъждате за Artscow.Аз си избрах снимки за вадене,но не мога да се ориентирам в сайта.Може ли да помоля някой който е по-наясно да ми обясни цялата процедура по поръчването.Много съм зле с английския и не мога да се справя сама.Има ли още промоция за 50 снимки за 0.99$ ?

# 661
Добро утро  Hug

Честита половин годинка на Андрейко и на Белла на патерици   bouquet  bouquet
Честито и на празнуващите днес   bouquet

Ани, и на Ива най-любимото й е за седи в мен или в баща й и да тропа по лаптопа, ама с такава сила, че имам чувството, че ще поръчваме на Дядо Коледа нов, ако продължава така  Mr. Green

Ей, вчера, докато се разхождах с Ивата, срещнах една друга майка с бебка на 1 годинка, бебето държеше половин шоколад /от онези малките, като Кума Лиса/ и си го хапваше, беше се омазала до ушите, аз като я видях с тоя шоколад направо  Shocked

Верче, вашето Нуби го изпратих преди седмица на Злати /Zlatna_g/  Rolling Eyes

За гърнето - аз мисля да поизчакам още поне месец-два  Rolling Eyes
Ние тая сутрин се мъчихме с едно колекторче за урина, ама безуспешно, утре ще се дебнем с чашката  ooooh!

Аз май бях писала, че в неделя от пазара накупих домашни круши, карфиол и спанак. Крушите и карфиола от едни баби,  а спанака го продаваше едно момченце и аз нали съм Тома Неверни  bowuu, сто пъти го питах "нали е домашен?", горкия така се притесни, че започна да ида ми обяснява от кое село е и как баба му и дядо му го отглеждали  Blush Ивата вчера опита спанак и си го изяде без проблем, снощи разправях на мъжо, че май не е от мен това дете  Thinking Ама добре, че не е каприз като мен  Praynig

# 662
Слязох до гаража да си взема бебешкото списание от чантата на количката, че гледах вчера в него една реклама на аспиратори за нос и се подсетих сега, като пишете за прахосмукачешкия аспиратор - ето го този от списанието http://barbabebe.com/index_files/Page504.htm дали ще е ефикасен  newsm78

Дайте идея с какво да й смеся на кикимората спанака днес  Thinking Вчера го сервирах /1 лъжичка де/ с оризова каша, че предния ден от един картоф се беше позатруднило стомахчето и вчера доста топчесто се изака, незнам днес дали да дам пак картоф или да поизчакам   Rolling Eyes

# 663
Момичета, да ви питам дали някой си е купувал последните 2 броя на списание "Моето бебе и аз"

Момичета, ако вали утре така - аз няма да мога да дойда Sad

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 10:31 от Славчето

# 664
Добро утро и от нас   bouquet
Аз съм по-добре вече.Бучка все още е там,но поне боли само на допир и е понамаляла.Т вече нямам.Ще се оправи до няколко дни предполагам  Peace
Да ви питам (малко тъп въпрос,ама...) какво е акито на вашите бебоци.Ади милата ака едни пашкули като на коза,ама с такива усилия милата.То едно напъване,едно чудо,цялата става червена и най-накрая се разплаква.2 дни давах само круша и пак същото.Нормално ли е според вас  newsm78
Ани,Ивон - дано Габи и Софи се оправят бързо и да не е нищо сериозно  Praynig
Кака Лара - така се смях като прочетох поста ти снощи.Предполагам на теб не ти е до смях,де...случват се такива неща,споко.Ще поръчаш нови календари.А тези за 2010 имате още месец да ги използвате  Peace
Севде искам клип на плуващо Кари  Wink И на мен ми е интересно да видя как плуват бебчетата.
Ние днес сме канени на рожден ден на едно 7 годишно момиченце и ще ходим да търсим подарък след малко....
Исках и друго да пиша,ама.....не се сещам вече какво беше.
Според и слънчев ден на всички  Hug Hug Hug

# 665
Момичета, да ви питам дали някой си е купувал последните 2 броя на списание "Моето бебе и аз"
Аз  Peace И двата броя, даже там видях рекламата на тоя аспиратор, кажи какво ти трябва  Grinning

Севде, забравих да пиша, че и аз с интересн ще чакам да видя плуващата Каролинка  Heart Eyes

Алекс, радвам се, че поотминава бучката  Hug

# 666
Аз  Peace И двата броя, даже там видях рекламата на тоя аспиратор, кажи какво ти трябва  Grinning

Абе участвахме (ма сега не помня 1 или 2 броя назад в конкурса "ам ам ще стана аз голям" , но както се сещам забравих ... и забравих да си купя списанието Wink

# 667
Алексче, радвам се, че си по-добре Hug За акането - явно е реакция от захранването, и Дара беше така като я захраних, но ще се регулира, давай сини сливи пюре и круша Peace

Ани, горкия Габи Hug А като ви разправях че тая помпа е идиотско изобретение, може и да върши работа ама според мен оставя трайна следа в децата

Laughing Абсолютно! Laughing

# 668
Славче, няма го Цветето, нито в броя от октомври, нито в този от ноември  Confused

# 669
  • гр. София
Спешно - колко пишо трябва за изследванията.В колектора са успяли да се задържат само няколко капки ooooh!,сега сложих друг и отдолу стерилна марля ,но незнам кога пак ще с еизпиша.
Не отговарям много спешно, защото току-що се върнахме от консултация - за протокола: трябват около 10 мл урина. Аз урината я  hahaha събрах в супер почистено гърне и от там в бурканче. Колектори не съм ползвала.
И да попитам - вчера влезнах в една аптека и между другото видях, че продаваха Калпол /Уини беше писала, че се продава в Англия и е тамошния Панадол/, Парацетамол течен за деца и още едно, ама сега не мога да се сетя  Embarassed. Та въпроса ми е, някой ползвал ли е тези разновидности на Панадол и Нурофен  newsm78 и какви са отзивите?

# 670
  • Sofia
Алексче, радвам се, че си по-добре Hug За акането - явно е реакция от захранването, и Дара беше така като я захраних, но ще се регулира, давай сини сливи пюре и круша Peace

Ани, горкия Габи Hug А като ви разправях че тая помпа е идиотско изобретение, може и да върши работа ама според мен оставя трайна следа в децата

Laughing Абсолютно! Laughing

И за акането, и за помпата съм съгласна. Обаче аз съм "брутална" - за помпата де  Joy

И аз да питам за този кус-кус - Кри не яде големи парченца, всичко все още само пасирано. Представям си го намачкано  Sick За елдата знам, че може да се смели с кафемелачка и да се направи каша. Аз не бих се занимавала  Embarassed но все пак да знам  Peace

Не знам защо Кри сутрин не яде  Confused През нощта пи мляко в 4ч., миналата нощ пък в 5ч. и след това до обяд не мога да й набутам нищо  ooooh! Аз АМ давам де Rolling Eyes
Днес съм й приготвила за обяд домашен карфиол с тиква. Ще сложа 1/4 жълтък и някоя купешка гнас  Joy

# 671
  • София/Сливен
Калпол има много отдавна (аз нямах деца още). Той съдържа парацетамол. Има го като сироп за 2 възрасти - мисля че беше до 6 години и над 6 години. Но не съм сигурна. Не съм купувала. Панадола е също парацетамол - употребявам от него. Но Нурофена съдържа ибупрофен. Добре е в къщи да има 2 лекарства за температурата - едното с парацетамол и другото с ибупрофен. Когато не можеш да овладееш температурата (след като си я свалил, тя се качва пак прекалено бързо), а не са минали още 4-те часа да речем (на листовката пише колко често може да се дава дадено лекарство), тогава се редуват двете. Случвало ми се е да давам през 2 часа. Панадола се дава през 4 часа. Тогава редувам с Нурофен.
Ефералгана също е с парацетамол (има сироп, има и свещички).
СЪщо и винаги имам ампула течен аналгин. Той е за в краен случай. Когато по никакъв начин не мога да сваля температура например 40 градуса. Тези неща винаги стават посред нощ, затова трябва да има в къщи.

# 672
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ  Hug, отдавна не съм влизала нито да пиша нито да чета   Embarassed , и ми липсвате, не успявам да си сверя часовника с вас  Laughing

Баткото ни само боледува и не ходи на градина и вече му е многоооо скучно. От една седмица взеха ,че се изтърсиха в къщи свекърите, че свекър ми е зле(два леки инцулта) и да ходят по болници в София пък и да си гледали внучетата  #Cussing out #2gunfire, а това че той охка и реве и не се знае точно колко е зле и ,че всичко това баткото ни го вижда и разбира  хич не ги интересува  #Cussing out.
И аз сега съм кълбо от нерви  Sad .Няма да издържа да живея с тях месеци наред...... ooooh! .

А пък сега водим баткото на УНГ  и май ще се наложи махане на третата сливица, в четвъртък сме пак на преглед. Ходим при Кюлев в Токуда (той оперира племенника ми и сестра ми е доволна). Моля ви споделете ,ако на някое от батковците или каките в темата ни са му махали трета сливица. Praynig

май само ви се оплаках,  Sad

# 673
  • гр. София
М_е_г_и   Hug

# 674
Оф, не съм ви изчела от сутринта като се върна ще наваксам, но да ви питам да сподилите:
Моите домашни пюренца от дом ябълка ,удариха нещо на камък.Варих ги вчера нещо не станаха, не хлътнаха и ги отворих(не пукнаха) и наново ги варих днес -нови капачки, а защо така и пак същото само едно мисля, че се е получило след днешното варене.Та да ви питам дали може да ги замръзя или какво да ги направя,че да не се развалят нещо ако не са се получили?

Хайде бягаме на разходка.До после. Hug

Общи условия

Активация на акаунт