Жената Везни-3 част!

• 20 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 75

Разни бременни терзания. Ама мина ми вече де. Оплаках се тук таме и възвърнах форма.

А на мен как ми се плете, ако знаете... и как не ми се отдава.  Tired Естел, даваш ли частни уроци?
Радвам се, че вече си добре Hug
Аз съм с две леви ръце и съм скарана с ръкоделията Mr. Green
Мамче  bouquet

# 76
# 77
Какво става с вас момичета?
На мен изведнъж ми стана лошо и горещо, хм да не се разболявам Stop

# 78
Само едно - превърнала съм се в закоравяла пенсионерка, липсват ми 2 неща  - плетка в ръцете и (моля да не ми се обиждат Естел и Мишето ) телевизора да е на Листопад........ Прочетох някъде,че Листопад свършвал да го снимат на 29-12.......
нИ сЪ обиждам  Flutter
В момента по бтв дават четвърти сезон.Последния пети е от 15 серии,които се излъчват всяка сряда по турския канал Д.На първата страница в Листопадската тема има адреса на канала и в сряда влизате в 20.00 и до 23.00 гледате последната заснета серия.На 29 декември,сряда е последната серия.Вече става ясно какъв ще е края-за някои от героите няма да е щастлив. Confused

А на мен как ми се плете, ако знаете... и как не ми се отдава.  Tired Естел, даваш ли частни уроци?
Що пък аз?  Rolling Eyes Опитвала съм се да плета,но става много рядко и ме хващат лудите.Като стана стара тогава ще се уча.

# 79
Ели, не знам за теб.....но аз определено сега съм като разглобена......Днес с мъж цял ден чистихме основно - прозорци, пердета, тупане, баня, печки, хладилници и въобще каквото се сетите от една къща........Мразя да гладя пердета - в това се уверих за пореден път днес. Но....къщата светна, сега ми е едно хубаво и приятно в нея......Една пералня прострях, в момента пере още 1, и друга е подготвена за пускане.........Та аз новогодишното чистене го направих, сега ще глобявам жестоко ако някой цапа и разхвърля из къщи........Искам поне 1 седмица да ми е готино на окото.......

И....девера го чакам 1 месец да дойде да измислим секция за момчешката стая, и той взе,че дойде точно като бях във вихъра на миенето на банята.....Но ми обеща,че до 10 дни ще имат децата ми нов гардероб плюс вградено бюро.

Та...сега релаксирам......

Не знам за вас как е, но много обичам да ми е чисто и особено като има по-големи чистения като днешното - не ям, не пия, само и само да свърша за  1 ден всичко.......

Та...отчетох се.....сега дават новата седмица да е лоша.......Така че......

Нощни, какви мисли те терзаят.....сподели......Защото аз днес се сетих,че миналата година края на ноември бях невъзможна......Времето минаваше ужасно бавно, притеснявах се за всичко свързано с бебето  и раждането, въобще........

Извинете,че не ви споменавам поименно, прегръдки и целувки за всички!

И хубава нова седмица ви желая, най-вече да е здрава! Heart Eyes

Естел.......ще видя дали ще имам време....ама ако нещо нямам никакво.....ще те тормозя да ми пишеш на ЛС как завършва филма и какво става с героите........

# 80
Много обичам да ми е чисто и подредено, а пердетата ги закачам направо от пералнята и си спестявам гладенето Peace

# 81
О-о-о, и аз обичам да ми е подредено, много позната ми е и припряността да стане веднага в същия ден - нося, мъкна, влача и не чакам мъжка подкрепа, защото време се губи.
Мамче, чак се радвам с теб на удоволствието!

...Писахте нещо за плетки...разказвайте - не ги умея, но искам да мога!

Цял ден писахме домашни - ту с единия, ту с другия! Нещо се изнервих накрая.
Лека вечер на всички!

# 82
Не съм писала скоро, реших да се "обадя" Simple Smile
Как сте, милички?
Елинор Hugдано не се разболяваш, че кофти работа.
Аз днес цял ден на работа, нещо мозъка ми е уморен и позаспал и мисля да го приспивам. Утре и вдругиден почивам и ще отдам нужното внимание на темичката.
Лека нощ  http://www.youtube.com/watch?v=sZldvT-bJxY&feature=related

# 83
Дано, че и аз най-мразя.Аз също ще си лягам smile3524.
Хубава седмица на всички  bouquet

# 84
Добро утро. Заповядайте на кафе и закуска с прекрасен изглед
Сега си пия първото кафенце, а след малко отивам на гости на приятелка да си пийнем по още едно. Голямо бърборене ще пада. Но все ми се струва, че аз няма кой знае какво да разкажа, а тя все има нещо интересно покрай нея и винаги е пълна с истории. То сигурно си е до човек, де. Много си я обичкам обаче. Защо обаче аз съм такава голяма бяла птица? Sad
Хм, к'во се увътрих такава... я да отивам да се забавлявам Simple Smile
Хубав ден, сладурки  Heart Eyes Hug

# 85
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Днес станахме много рано, имахме доста задачки. Свършихме ги де, сега съм си вкъщи с малкия и обмислям варианта да си полегна... мммм!

Естел, за плетките - останах с впечатление, че си плетачка, за това!  Hug Нещо съм се объркАла.  Embarassed

Мамче, не ми се подхващат пак тия работи. Общо взето минали неща ме терзаят, които искам-неискам не мога да променя. Иначе сме си наред с бебока, не се тревожа за него. Малко съм на тръни заради раждането, имам вече едно секцио за което не искам да си спомням въобще и се надявам да устоя на натиска да не станат две.  Praynig Иначе и мен ме е обхванало вече нетърпението, броя не дните, а направо часовете и минутите. Crazy Бременна му работа.

Отивам да спя, че две не виждам вече.

# 86
  • русе
здравейте момичета аз днес си имам компания с децата съм щото са болни и гълтат хапове да се оправят ooooh! то и аз нещо кашлям ....

# 87
оф, и мен ме боли главата, като на разболяване...
Аспирин пих, ама да почвам ли нурофен?
 newsm78

# 88
Момичета , ще гледаме ли Стъклен дом ?

# 89
Аз го гледам в нета, че часа не ме устройва!

Я помогнете и вие: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544048.0

Общи условия

Активация на акаунт