Жената Везни-3 част!

• 20 911
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"

Аз съм още в графата "жени по майчинство" та не мога да помогна.  Rolling Eyes Simple Smile

Иначе "Стъклен дом" не го гледам. Нещо втория сезон не мога да го изтрая, първия ми беше по-интересен сякаш.

# 91
Добър вечер дружки Hug
Princessa, аз от сериалите гледам само "Стъклен дом", та да сядаме пред ТВ-то Peace
Bibis, аз ще се включа и дано ти бъда полезна, всеки какво прави аз съм все на работа и поназнайвам нещичко FlutterДа се оправяш Hug
Im So, как мина срещата?Аз имам една приятелка която е много приказлива и все с нови бизнес планове, но ми писва да я слушам и рядко се виждам с нея.
Нощни очи, мен минали неща ме тормозят ежедневно, уж ги забравям, но тц.Понякога се тормозя много и ме е яд.

Днес голяма тъпотия на работа, а за капак се и разстроих и се вкарах в един филм ooooh!Сега ми мина, но си беше драма.

# 92
Добър ден везнички Hug
Много съм гладна и да пусна нещо вкусно

Днес ми беше ден за почистване и от сутринта се вихря newsm79 wash 1dishes + една излъскана вана и кухня до блясък.Много съм доволна от свършеното bowuu, но никои не ми признава, а толкова обичам да ме хвалят.Малко ще почина и ще се приготвям за разходка.Времето тук все още е хубаво Flutter и да се възползвам.
Вие какво правите?

# 93
При нас вали! Тъжно...
Днес ще си подреждам гримовете, малкото куфарче отдавна ми е за сменяне, но не мога да намеря нещо подобно.Идеи?

# 94
Ели, честито......Лично за мен е кеф и наслада да вляза в излъскана баня......Но за съжаление моите магарета не ме оставят дълго време да се кефя.......

Тук времето се смяна на всеки 20 мин. Беше хубаво и приятно, после тъмно и дъждовно, сега пак е светло, но пък Сами заспа и артисах за разходката.....И ме яд много!

Писах и преди...Не обичам да гледам филми, още по-малко сериали, и да си кажа.....Мисия Лондон хич не ми хареса...Тъпотия.......Изгубено време бе за мен този филм.......

# 95
 Лелеееееее , Елинор Simple Smile

Изглежда мечтаноооооо Simple Smile

# 96
При нас вали! Тъжно...
Днес ще си подреждам гримовете, малкото куфарче отдавна ми е за сменяне, но не мога да намеря нещо подобно.Идеи?
Нямам никаква идея, но си мечтая за онези големите куфари на гримьорите Crazy
Мамче, май ни е обща черта HugЗа "Мисия Лондон" ти бях писала и при мен беше така тъп филм, много реклама, а нищо насреща.
Princessa, нали Grinning да има кой да ни го спретне.
Аз хапнах и малко си възвърнах силите.

# 97
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, мен минали неща ме тормозят ежедневно, уж ги забравям, но тц.Понякога се тормозя много и ме е яд.

Май си е везнишка черта да се ровичкаме в старите работи.  Laughing

Браво за добре свършената работа.   bouquet

Ние бяхме навън с малкия до сега. Едва го прибрах, ама почна да ми позамръзва д-то, та рекох, че ни стига толкова. По-късно ще ходим на гости, там ще си доиграе.
Нещо се мъчи да ми се доспи...  newsm46

# 98
Време за следобедно кафенце. Заповядайте

Елинор, беше много приятно на гостито. Уж за малко беше, а неусетно си минаха 2  часа. Говорихме, обсъждахме, посмяхме се... абее видяхме се. Аз като казах, че все има нещо тя за казване, нямах предвид, че е досадна, напротив. Все има нещо интересно за разказване, общо взето за срещи с мъже, пък на мен ми е интересно, щото рядко ми се случва. Нещо не ми се получават там нещатаEmbarassed. И така...

Аз пък обичам да гледам филми, но напоследък не мога да намеря хубав и едвам издържам някои по час и половина, пък камо ли и повече. Затова напоследък се ориентирах към сериали, че по-кратки сериите и като ми писне и ги спирам. Има обаче и такива филми, които с удоволствие някой ден бих гледала отново. И аз и се чудих на тая Мисия, но чуденката ми вече отпадна, след споделените ви мнения.

Мии, кво правя? Почивам днес, реших, че никъде няма да ходя и още сутринта си намазах косата с тривитаминол и я захлюпих с шапка, след малко ще си сложа и маска на лицето и бам в банята. После пък ще готвя, извадила съм едно заешко да се размразява и с лук и доматки в йената директно във фурната. Междувременно се ровя тук из форума или фейсбука, ама там нещо много ми доскучава. Общо взето си се мотая.

И на мен ми е много приятно да се къпя в чистичка баня, но и аз за кратко и се радвам, с тези съквартиранти налице.

Много се разписах. Айде до после Hug Hug Hug

# 99
  • ул. "Мечтание"
Мерси за кафенцето. Ще си крадна едно, но ще го гарнирам със сметанка.  Crazy (днес ми се е допило нещо кафенце)

Аз си откарах следобеда вместо в спане в четене. Дочетох една страхотна книжка - "Елегантността на таралежа" на Мюриел Барбери. Горещо препоръчвам!  Heart Eyes

# 100
Ооо, отбелязана е вече за четене. Аз много обичам да чета. Даже днес си бях запланувала поне час, два да почета. Ноо... Точно днес решиха да асфалтират нашата улица и до одеве и камиони, и валяци и цигани викат и е една голяяяяма лудница. А аз съм на третия етаж и имам чувството, че ей тук горе до мен го правят. А ако знате, че това е така от август, само че тогава беше багери, ровене, къртене и пак викове, цигани... уууужааас #Cussing out
Иначе чета "Скитница" на Стефани Майер (поредицата Здрач), но още съм в началото и не мога да дам отзиви.

# 101
Завърнах се Hug
Ходих малко на разходка и то взе, че заваля и хайде в мола.Нищо не си харесах или поне което да мога да си купя в момента Close
Чух една песен докато пътувах и се сетих колко я харесвам, навява ми много любов и тъга едновременно.Поздрав и дано ви хареса http://vbox7.com/play:683177f4

# 102
ХАЙДЕ ДОБЪР ВЕЧЕР Simple Smile

Нещо хич не мога да готвя напоследък Sad

А вие какво сътворихте за вечеря ?

# 103
ХАЙДЕ ДОБЪР ВЕЧЕР Simple Smile

Нещо хич не мога да готвя напоследък Sad

А вие какво сътворихте за вечеря ?
Аз нищо не правя освен принцеси, но на тях съм много добра Heart Eyes Grinning
Какво се опитваш да сготвиш, аз на теория знам много неща, но на практика съм зле, ама не ми и пука.Въобще не държа на храната, само да не съм гладна, пък и на солети минавам.Милото е моя пълна противоположност, но няма кой да го глези  Mr. GreenДори преди дни му развивах теория, че трябва да се забрани готвенето заради миризмата, много мразя да ми мирише на каквото и да било и той ми каза, че съм луда.Наистина ми се скапва настроението когато стана и от съседите мирише на храна, а дори не носят да почерпят Crazy

# 104
Елииииииииииииииии  Hug
Приемам поздрава, чудесна песен. И аз усещам любов и тъга едновременно.  Cry

PRINCESSA, приготвих рибка за вечеря - панирана тилапия. Чак към края на вечерята обаче установих, че не ми се яде такова и че не ми е вкусно. А си умирам за тази риба.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт