ОСМОКЛАСНИК химикалка мята, думи пише и задачи смята

• 43 346
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ами аз следвах даденото по-назад от някого   предложение за неделя, в следобеден чес, та да могат и евентуално пътувалите за 4-те дни  да се класират.
Примерно, неделя, 16 часа. Ако имате други идеи, давайте ги насам.. Hug

# 601
За мен така е ОК Laughing

# 602
  • burgas

ЧБМ!Да сте живи и здрави и Вие и семействата Ви!

# 603
Честита Баба Марта, да сте весели засмени, бели и чевени !
zuri , разсмя ме от сърце, познах се  Joy.

# 604
  • София
Честит празник, мами!
1 март - първият ден на най-женския месец е белязан от магията на небесното Слънце и новото раждане на света, когато природата се възражда, а човек се изпълва с надежда за хубава и спорна година, здраве, щастие и благополучие.

# 605
  • София
Здравейте, мили момичета!  Simple Smile
Честита Баба Марта на всички майки и дечица!
Да сте живи, здрави, бели и червени, и настъпващата пролет да ви донесе много обич и добро настроение!

# 606
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте живи и здрави, весели и засмени!
При нас почна месеца на лудостта. Всяка седмица ще ходят със странен вид. Днес беше най-нормалното обличане - в бяло и червено. После следва правене на косата на кичури, май имаше и дне на клошарско облекло. Опитват се да канализират проявите на пролеттта  Wink Но дали ще успеят. В тази връзка се сещам за разказа на О`Хенри "Този палавник май". Как дъщерята на богаташ, за да предотврати настъпването на пролетта и съответно залитането на баща си по болногледачката(или икономката, забравила съм как беше точно), складира лед в мазето. Но накрая тя пада в плен на пролетта - избягва с разносвача на лед. Grinning

# 607

При нас почна месеца на лудостта. Всяка седмица ще ходят със странен вид. Днес беше най-нормалното обличане - в бяло и червено. После следва правене на косата на кичури, май имаше и дне на клошарско облекло. Опитват се да канализират проявите на пролеттта  Wink Но дали ще успеят. В тази връзка се сещам за разказа на О`Хенри "Този палавник май". Как дъщерята на богаташ, за да предотврати настъпването на пролетта и съответно залитането на баща си по болногледачката(или икономката, забравила съм как беше точно), складира лед в мазето. Но накрая тя пада в плен на пролетта - избягва с разносвача на лед. Grinning

Joy Joy Joy

# 608
  • Варна / UK
Честита Баба Марта, мили мами! Пожелавам ви много здраве - на вас и на всички около вас  Hug

При нас всичко е ОК - младежът завърши първия срок бетон  hahaha - с петици по всичко. Не мога да се оплача - учи човека. Само по математика на раздела за функции ме поизпоти, оплака се, че нищо не разбира и аз седнах, четох, обяснявах и накрая изкара 3 и 1/2 на контролното  Mr. Green . Ей затова не обичам да се меся в учебния процес  Laughing

# 609
  • София
Честита Баба Марта, мили мами! Пожелавам ви много здраве - на вас и на всички около вас  Hug

При нас всичко е ОК - младежът завърши първия срок бетон  hahaha - с петици по всичко. Не мога да се оплача - учи човека. Само по математика на раздела за функции ме поизпоти, оплака се, че нищо не разбира и аз седнах, четох, обяснявах и накрая изкара 3 и 1/2 на контролното  Mr. Green . Ей затова не обичам да се меся в учебния процес  Laughing

3 и половина си е звиден резултат на функции Simple Smile
Много деца узряват за функциите в по- горните класове.

# 610
Здравейте осмокласни мами,
Моля спешно за решението на една задача.

През центъра на равностранен триъгълник са построени 2 прави, сключващи ъгъл 60 градуса. Да се докаже,че страните на триъгълника отсичат от правите равни отсечки.

Предварително благодаря.

# 611
  • София
Честита Баба Марта и от мен!
За срещичката, ако е възможно малко по-късничко, че не знам кога ще се приберем. Но разбира се ако не става, ще видим как ще го организираме Laughing

# 612
  • зад кестените

Hug Hug HugЧестита Баба Марта и от мен , мили мами  и деца! Пожелавам ви много здраве успехи и щастие през чялата година!

# 613
Момичета, отдавна не съм се включвала в прекрасната ви тема! Hug

Честита Баба Марта!!!
Здрави, весели и засмени!

Успех и късмет на децата ви във всичко!  bouquet

# 614
  • София
Здравейте осмокласни мами,
Моля спешно за решението на една задача.

През центъра на равностранен триъгълник са построени 2 прави, сключващи ъгъл 60 градуса. Да се докаже,че страните на триъгълника отсичат от правите равни отсечки.

Предварително благодаря.
Ето един доста нескопосан чертеж на задачата в Пейнт  Embarassed, след малко ще напиша и решението.
http://img849.imageshack.us/i/equilateraltriangle.jpg/

Общи условия

Активация на акаунт