ОСМОКЛАСНИК химикалка мята, думи пише и задачи смята

• 43 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Чета ви за срещичката и ви се радвам  Hug

Ками, честит рожден ден и от мен!!!
Да си здрава, обичана, ценена и желана!!!
Весел купон и наздраве!!!

# 76
  • София
Ками, а си жива и здрава! Щастлива и да те слуша домочадието!  bouquet
Излязоха ни оценките за четвъртината БЕЛ, мат., англ. език - 5. Добре, че са останалите предмети да ни вдигнат успеха. Laughing

# 77
Честит Рожден Ден на Ками! Аз пък докато съм си у нас да драсна 2- 3 реда! За следващата среща да ми пишете на лс. Че дъ не я изпусна. Моят младеж тренира у-шу 2 пъти седмично, но сам си намери школата. Разбрах, че може би догодина ще ги водят некскурзия в Русия, но не знам с какво.

# 78
Честит рожден ден, Ками! Желая най - вече здраве на теб и всичките ти близки, много радост и удовлетворение. Hug  bouquet

Благодаря и на всички мами-купонджийки за приятното прекарване в събота!

# 79
  • София
 bigdance2 Честит рожден ден, Ками! Много здраве и любов!  hbday

# 80
Здравейте, радвам се, че сте изкарали хубаво и съжалявам че не успях да дойда да се запозная д вас.
Закъсахме го много яко. Девойката си счупи глезена и сега 30 дена гипс, а и не може да стъпва на крака. В петък ще ходим да и сложат пета на гипса и дано да разрешат да ходи поне с патерици. А за училището напрова не ми се мисли, ако отсъства един месец.
Но дано всичко е наред и да няма по сериозни последствия.
Поздрави и весел празник на рожденичката.

# 81
Честита да си , Ками! Бъди здрава и обичана

zari65 , много неприятно. Няма ли възможност да я кара някой на училище , това е много време.

# 82
Ками, да си жива и здрава, щастлива и много обичана!  bouquet

zari65 съжалявам. Счупен глезен ми звучи много сериозно и на първо място трябва да мислите детето да се оправи и всичко да заздравее по най-добрия начин. Praynig С у-щето нещата не са приятни, но всичко се наваксва и от тази година нищо не им зависи!

# 83
Да честитя и аз на рожденичката!
За срещата- аз за първи път отидох на форумна среща и естествено бях малко притеснена.. Притеснението ми обаче се стопи веднага. Всички бяха много естествени и веднага намерихме общ език.Надявам се, че хубавата практика ще продължи и за вбъдеще. В събота успях да си поговоря  повечко само с английските мами, но  на следващата среща се надявам да опозная и останалите осмокласни мами.
Kessy, Fire Lite, yacichopar за мен беше удоволствие да се запознаем!

# 84
  • зад кестените
Ками, честит рожден ден и от мен!Всичко най- добро ти желая!
zari65 много много  неприятно и болезнено, нека сега детенце си почива и да спазва лекарските препоръки а с училището ще се справи.Здравето е най важно.Скорошно озсравяване!

# 85
Благодаря за добрите пожелания.
Вече трети ден е така и се изнервихме, а как ще изкараме цял месец в гипс незнам.Проблемът не е в карането до училище ще измислим някакъв график.
Не трябва въобще да стъпва на този крак. В петък ще ходим на контролен преглед и ако всичко е наред ще и сложат пета на гипса, за да може да куцука с патерици. Не трябва да натоварва много  идругия крак, за да не направим беля и с него. Притесняваме, ако ходи с патерици на училище как ще се справя по стълбите.
А и тя вече е полудяла вкъщи  само на легло. Въобще мъка.

# 86
  • София
Zari65 много съжалявам за неприятностите, които са ви сполетели. Моята е с изкълчен крак от две седмици и макар и не толкова тежко, като счупен глезен, все пак се измъчи, а си представям при вас какво е положението! Дано не я боли много и да се възстанови бързо и напълно, а училището ще навакса, няма да избяга.

# 87
ех как ме е яд ,да се разболея точно сега ,когато чакам мама джулка и кеси да се появят на срещите ни !!! надявам се да не сте се отегчили и да дойдете на следващите сбирки

# 88
  • София
ех как ме е яд ,да се разболея точно сега ,когато чакам мама джулка и кеси да се появят на срещите ни !!! надявам се да не сте се отегчили и да дойдете на следващите сбирки
Толкова ли сме  скучни, че се опасяваш, че  само след една среща сме успели да отегчим двете мами  и да им изпарим ентусиазма за следващи... Joy
zari65, бързо възстановяване на девойката!Дано в петък й сложат петата, за да може да се придвижва  самостоятелно. Наистина си представям колко изнервящо е за един тийн да бъде принудително закотвен в леглото.  Sad

# 89
Здравейте, здравейте.
На патерици честит празник на Ками.
Относно срещата и аз да драсна.

Радвам се че се запознах със всички ви. Друго си е на живо. В това трудно време е страхотно да срещнеш толкова положителни хора.  Hug
mama69 и аз съжалявам, че отсъстваше, дано вече си оздравяла.
На следващата среща се надявам да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт