Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 833 101
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 1 080
  • Варна
Бататите на Елза са страхотни! И на мен много ми харесаха. Но наистина са от този вид, който е като картоф, само че леко сладък. Simple Smile Може да се използват във всички ястия вместо обикновените картофи, но за сладкиши няма да стават.
Според мен не са за всички ястия. Батати с грах и месо стана с много екзотичен вкус. Доста сладък. ММ ще я го мъчи да го изяде. Детето отказа да повтори, а при пробата изяде само месото.
Ще продължа с експериментите. Следващият ще е да изпека във фурната.  Rolling Eyes
На фурна със сигурност трябва да станат.

# 1 081
За бататите: за франкофоните, пък и не само. Картинките понякога говорят достатъчно.

# 1 082
Аз правя бисквити и хляб, като добавям обикновени варени картофи в тестото. Вероятно с батати също би станало много вкусно. Картофите трябва да са до 40% към брашната. И с кестени също става.  Simple Smile

# 1 083
  • София (Възраждане)
Моля за идея къде мога да купя белени сурови слънчогледови семки, български, с изискване само да не са ГМО. Моя позната, чийто баща е зърнопроизводител в Добруджа, твърди че у нас, въпреки забраната, слънчогледът от години е ГМО Cry

# 1 084
Моля за идея къде мога да купя белени сурови слънчогледови семки, български, с изискване само да не са ГМО. Моя позната, чийто баща е зърнопроизводител в Добруджа, твърди че у нас, въпреки забраната, слънчогледът от години е ГМО Cry
Хъм, не знаех че и те са ГМО?! Rolling Eyes

# 1 085
Една позната продаваше небелен. Оказало се, че не искат да го обелят, защото бил малко количество и като го пуснат, няма да получи нейният, а някой друг.

Аз от първа ръка знам, че миналата година в Добруджа някои са сяли ГМО царевица. Била им е продадена за неГМО.

# 1 086
  • София
За слънчогледовите семки - аз имам голям страх да ям такива. И си купувам био Devert. След като изядох 2-3 пакетчета такъв, сега съм купила друг био, не чак като първата марка. Нямате ли доверие на био слънчоглед? Той не е много скъп. Веднъж при обиколките ми, в магазин "Зелена земя" ми казаха, че ще получават български. И мен ме интерусува качествен белен слънчоглед.

# 1 087
  • София (Възраждане)
Ами био-то са все китайски. Тяхното био май малко като нашето неГМО, пък дано да греша.

# 1 088
  • София
Една позната продаваше небелен. Оказало се, че не искат да го обелят, защото бил малко количество и като го пуснат, няма да получи нейният, а някой друг.
...
И аз така знам, за съжаление.
Био слънчоглед не съм купувала, но на гости съм яла на Devert и е толкова едър и вкусен, че още усещам вкуса му. Масовият белен слънчоглед съдържа и дефектни (гранясали ) семена и пада такова чистене....

Вчера купих мляко Табу по БДС. Купешко мляко купувам общо 3-4 пъти в годината и ми е ясно какво значи кисело мляко. "Табу" не е кисело мляко, нито пък по БДС! Вкусът е сладък и с аромат на сметана! Консистенция - стегната, като на сметана, но на вкус се усеща, че не е маслено и плътно.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 09:00 от ЗаСлон

# 1 089

Аз от първа ръка знам, че миналата година в Добруджа някои са сяли ГМО царевица. Била им е продадена за неГМО.

А това според мен е за съд, и то сериозен. Не само производителите страдат, а и потребителите, които са (не)волно излъгани. Аман, няма ли законност в тоя свят! Много се ядосвам.

Въпрос: къде има био пащърнак? Видях преди 2 седмици на Римската стена, не пишеше "био", аз и не попитах, но ми се видя гигантски...

И още един въпрос: могат ли да се купят още от тези батати на Елза и от къде?

# 1 090
  • Viena
Елза е свършила бататите,жената ми каза чак догодина Peace

# 1 091
  • Sofia
Как избирате стафиди? Децата ми обичат едни малки органик стафиди, които обаче не намирам в БГ, те са тъмни и много ароматни. Искам да купя нещо подобно оттук, идеи?

# 1 092
  • София (Възраждане)
Имаше ли фермерски пазар този уикенд? Разкажете, моля, какво имаше за продан Praynig

# 1 093
Как избирате стафиди? Децата ми обичат едни малки органик стафиди, които обаче не намирам в БГ, те са тъмни и много ароматни. Искам да купя нещо подобно оттук, идеи?
Това може да ти свърши работа. Има и други видове стафиди в този магазин, но са разхвърляни, трябва да минеш всички страници, за да ги откриеш.
http://shop.biomag.bg/jadki-semena/stafidi-korintski-biosvyat

# 1 094
  • София
Намерих гръцко авокадо и то качествено и на много ниска цена - 2.37 лв /кг
В хранкомерс (или нещо подобно), ъглов магазин срещу басейна Спартак, малко в посока Черни връх.
Авокадото не е меко обаче Simple Smile

Защо е находка - защото не е облъчвано, за разлика от израелско, южноафриканско, аржентинско и тн

Общи условия

Активация на акаунт