Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 943
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
само за портокалите и мандарините е на касетки по 13кг- трябва коопериране
останалите са на кг или пакетче

# 1 291
  • София
Има ли минимални количества при поръчката и как става получаването на продуктите?
Продуктите предният път се получаваха в Лозенец. Предполагам и сега ще е така.
НА мен ми писаха, че доставката ще е 17.01 или най-много 20-21.01.
Разликата с +-1-2 в доставката не ме притеснява.
За видим как ще са сега продуктите.Миналият път бяха много хубави и си заслужаваха цената.

Звънче много хубаво авокадо имаше в петък и в Била. Леко омекнало.Аз си направих едно добро количество течен шоколад:)

# 1 292
  • София
Някой беше поръчвал мандарини. Със семки ли са? Моите деца не искат да ги ядат ако са със семки, та затова питам  Embarassed Също искам да попитам за спанака хубав ли е и как е опакован.  Hug

Bunnie
Скрит текст:
може ли да споделиш как правиш течен шоколад от авокадо.  Simple Smile

# 1 293
  • София
Тия 13кг са ми в повече, има ли някой желаещ да се присъединя към неговата поръчка?
Искам 4-5 кг портокали и мандарини.

# 1 294
  • София
Някой беше поръчвал мандарини. Със семки ли са? Моите деца не искат да ги ядат ако са със семки, та затова питам  Embarassed ...

Предният път мандарините бяха без/със семки  Mr. Green
В смисъл такъв: в една мандарина нямаше семки, в следващата имаше, но една семка. Тъй като събирах семките, затова са ми така подробни наблюденията.
Предполагам, че ако са от същия производител мандарините, ще бъдат същите чешити. Питайте ги по мейл за това.

# 1 295
Не знаех, че търсенето на допълнителна информация и това да не се доверяваш просто 'ей така', защото не се дава такава, е подсъдно. Thinking

Много грозно, ЗаСлон. Със сигурност това ти подмятане коренно промени впечатлението, което имах от теб. Вече знам, че хорото, което ти водиш не е моето и не бих се хванала. Не си падам по селските танци.
Честно, не разбирам подобни постове.    Thinking
Като не ти допадат "селските танци", има бол хипермаркети, продават ти всякакви "храни" с доказан произход, отиваш и купуваш.

Съжалявам за вмъкването и реакцията, но се ядосвам на хора, които хем не знаят какво искат, хем не ценят труда на другите.

# 1 296
  • София

Звънче много хубаво авокадо имаше в петък и в Била. Леко омекнало.Аз си направих едно добро количество течен шоколад:)

Bunnie, има ли рецепта за шоколад с авокадо? newsm78

# 1 297
Краси, с уважение, не знам какво целиш. Темата е за друго.

За да се върнем на нея, отидох до подфорум "На пазар", където в закована тема пише така (болд и цвят от мен):
Поради изключително големия брой злоупотреби с форума и развиване на нерегламентирана търговска и посредническа дейност, прикрити зад пускане на "общи" поръчки, от днес са забранени всякакви теми и публикации, призоваващи и предлагащи пускане на обща поръчка.
Форумът е създаден с цел обмяна на опит, информация и въпроси, свързани с пазаруването от чуждестранни сайтове, обсъждане на условията за поръчка, артикули и т.н., а не за организиране на нелегален внос и развиване на нерегламентирана дейност.

Наясно сме, че с тази санкция ще бъдат засегнати и коректни потребители, за което се извиняваме.
За съжаление за това могат да благодарят само и единствено на група хора, които са решили, че форумът е място, в което могат да си набират клиенти и да работят нерегламентирано и необезпокоявано!

Всяко новопубликувано мнение с предложение за обща поръчка от тук нататък ще бъде премахвано, а при повторен опит, достъпът на потребителя ще бъде ограничен.

При следващ пост относно групова поръчка лично ще информирам модератор.
Темата се разводни прекалено много!

# 1 298
  • София
И на мен тези гръцки продукти ми приличат на групова поръчка и не ми се иска да се оформя в темата. Даден е е-майл, беше промотирано веднъж и сега няма нужда от постоянно подканяне. Добре, че ни информираха за тази възможност и който иска е във връзка.

На мен в началото темата ми хареса, защото не става въпрос само за био, или продукти от супер странни доставчици, а и от малки магазини, неща и от суперите... Аз вярвам и че в големите вериги има добри попадения. Последно да кажа, че купих кашкавал на Равногор от Пикадили. Продава се в Млекарницата, в БГ бакалия, едва ли този от Пикадили е по-лош. По удобно е.

# 1 299
"Равногор" са с калциев двухлорид. 

Люлин ,
Скрит текст:
нищо не целя.    Peace
Просто са ми странни подобни постове.Информация може да се намери за всеки и всичко, ако наистина искаш чиста храна и имаш достатъчно воля да я търсиш.А като не ти се занимава, най-лесно е да се врътнеш:"Ама що се сърдите, че питам?!"

# 1 300
  • софия
Не знаех, че търсенето на допълнителна информация и това да не се доверяваш просто 'ей така', защото не се дава такава, е подсъдно. Thinking

Много грозно, ЗаСлон. Със сигурност това ти подмятане коренно промени впечатлението, което имах от теб. Вече знам, че хорото, което ти водиш не е моето и не бих се хванала. Не си падам по селските танци.
Честно, не разбирам подобни постове.    Thinking
Като не ти допадат "селските танци", има бол хипермаркети, продават ти всякакви "храни" с доказан произход, отиваш и купуваш.

Съжалявам за вмъкването и реакцията, но се ядосвам на хора, които хем не знаят какво искат, хем не ценят труда на другите.

Люлин ,
Скрит текст:
нищо не целя.    Peace
Просто са ми странни подобни постове.Информация може да се намери за всеки и всичко, ако наистина искаш чиста храна и имаш достатъчно воля да я търсиш.А като не ти се занимава, най-лесно е да се врътнеш:"Ама що се сърдите, че питам?!"
Ако си направиш труда да се върнеш и прочетеш, може би ще разбереш. Без да си наясно, в коментирания от теб случай, няма къде да намериш информация, освен, ако не е дадена от този, който предоставя първичната информация и който се врътва, че е обиден, че питаш. Сега дали ти стана ясно? И това не беше само мой проблем. Знам какво искам. Искам информация. Ясно и просто. На всичкото отгоре, против всички правила на форума, влизаш да подканяш за обща поръчка и правиш ехидни коментари без причина. И не виждам за какво толкова трябва да се "цени", при положение, че момиче от темата, по собствена инициатива, организира поръчката.

Въздържам се да ти давам съвети какво и как да правиш. Аз не разбирам хора, които се изказват неподготвени и дават съвети без да им ги търсиш.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 20:50 от zvanche

# 1 301
Всичко, което искаше да знае звънче (и не само тя) днес хората от Хранкооп Пловдив си го качиха в нета. Сертификати, таблички, цени, срок за поръчка. Цените за Пловдив са по-високи от софийските.

Кашкавал "Рожен" е станал твърде солен. Sad

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 21:00 от Люлин

# 1 302
  • софия
Благодаря, Люлин  Hug
Това вече е нещо доста по-различно от преди (The Big secret Sunglasses)

# 1 303
Да похваля сиренце и кисело мляко - взехме от млекарница Алфатар, до пазара на Иван Вазов.
И двата продукта много ни харесаха, киселото мляко (3 кофички) изчезна още същия ден - и аз и сина ми много обичаме да си правим плодово млекце  hahaha кисело мляко с малко сладко newsm10

# 1 304
Извинявайте, идеи от къде по настоящем био месо на дребно - кокошка, свинско, заек, евентуално телешко? Ама да е качествено. Трябва ми да намеря някой "къс" или птица, за да замразя на порции за детето. Знам за Ливади, ама там малко сложно, пиле няма, другите неща не знам къде да ги търся. За София идеи. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт