Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 831 838
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 5 550
Нищо особено. И не е кисело мляко
Бихте ли обяснили по-подробно?
Ами то последните коментари назад (2-3 страници) са точно по темата какво е или не е кисело мляко.
Кисело мляко си е, малко по-фръц позициониране са вкарали... Освен Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus thermophilus са сложили и иновативен бацил, за да се отличава на пазара.. Това е щам пробиотик, с две думи, който реално се съдържа и в капсулите на доста от пробиотиците на пазара. Но да речем в една кофичка мляко и в едно хапче, бацилчетата ще са с доста различна концентрация Simple Smile
Кисело мляко си е с добавена стойност, да кажем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 551
Да, нещо не ми се е получил коментарът. Те са си го кръстили ацидофилно мляко, но и другите две бактерии ги има. Абе скъпичко ми се видя, макар и за ацидофил.
В мо мента имам домашно кисело мляко на две или три седмици - екстра е.

# 5 552
Ми то косъма си е мода от доста време и никой не е застрахован.Аз лично купувам  сирене в тенекии от производител вече 4г за сега всичко е точно.Кашкавал така и не успях да нацеля на вкус евтин скъп.На вкус мн ми харесва в Кауфланд като пуснат Елена от голяма пита,иначе купувам смес.

Кои сирена са в тенекии и от къде ги купувате?
Няма марка.Младо момче което работи мляко на ишлеме.Сиренето е овче докато мога ще вземам само от там живот и здраве.

# 5 553
Ох, не знам, не знам. Една колежка, която ми носи яйца, ми разказа за нейното село - имало някакво семейство, което прави сирене. Та много ги хвалели, идвали нонстоп да купуват. Даже вика идват с джипове от София и пълнят като полудели. Обаче, казва тя, вътре е такава мизерия, такава мръсотия и гнъс, че ако влезеш ще повърнеш. Та...

# 5 554
  • София
Ох, не знам, не знам. Една колежка, която ми носи яйца, ми разказа за нейното село - имало някакво семейство, което прави сирене. Та много ги хвалели, идвали нонстоп да купуват. Даже вика идват с джипове от София и пълнят като полудели. Обаче, казва тя, вътре е такава мизерия, такава мръсотия и гнъс, че ако влезеш ще повърнеш. Та...

Побиха ме тръпки, че и аз така купувам сирене от нашето село, от една мандра. Кое е селото?
Какво ми е мнението за кисело мляко Боженци? За мен то най-много се доближава на вкус до истинско кисело мляко. Фермерски варианти не съм купувала, чета ви и събирам мнения.

# 5 555
  • Варна
В " Боженци" има сухо мляко. Пише го в съдържанието.

# 5 556
Млякото на Маджаров хубаво ли е?

/като състав имам предвид/

# 5 557
На мен ми писна да купувам продукти от разни ферми, мандри, малки производители в селата. Кашкавал пробвах може би от 10 места. Всички твърдят, че е зрял, но не беше. Кога солен, кога мек, дори от едно и също място вкуса се различаваше всеки път. Чакаш за доставка, слагат количество без да те питат над поръчаното, ако имаш повече продукти гадаеш кое колко струва. Със сиренето положението е същото. Мляко си квасех, спрях. Месо пак от различни ферми поръчвах, пак доатавката ме спира. Бредас например само четвъртък доставят. Домашно пише пробвах от доста места. Ами супер жилаво е месото, няколко пъти ме излъгаха и в грамажа, отказах се. Домати една жена от фейсбук ми докара и тикви. Ами половин кило домати ги хвана за кило без кантар на 5 лв килото. После се оправда, че не продавала редовно и нямала кантар. Домашни картофи взехме 2 чувала. Отгоре добре, в средата скапани, изгнили. Като се обадя да кажа, започват едни разправии все едно без пари ми ги дават. Общо взето тези неща ме отказаха да пазарувам и да търся домашното.
Купувам кисело мляко Елби, гледам пилешкото да е Россо, всичко друго био ако е на поносима цена, а кашкавал и сирене от магазини на мандри. Всички са ми еднакви обаче.

# 5 558
  • София
+1 Candy-Girl
Бредас има в ебаг, аз от там си купувам, пресни са им партидите обикновено, поне телешкото, за свинско не мога да кажа.

# 5 559
  • София
Кисело мляко купуваме Герзовица, Елексир, Рукатка , понякога от Манастира.
Сирена, кашкавали - Кондов, Рукатка , Зелена ферма.
Тези имам , които са ми на близо тях пазарувам.

# 5 560
  • При децата ми
Когато имам възможност купувам сирене "Ситово". Много ни харесва на вкус. Често купувам и сирене "Исперих" от "Боримес". Също се харесва у дома. Кашкавал купувам "Мечи чал" на Родопея или "Жълтуша".
Последно взехме от това в тенекиените кутии.

# 5 561
Айде по полека момчето има отделна постройка и вана за'сиренето,спазва всички санитарни норми.В магазина има сирене бол всеки купува  според чергата и вкуса.

# 5 562
Когато имам възможност купувам сирене "Ситово". Много ни харесва на вкус. Често купувам и сирене "Исперих" от "Боримес". Също се харесва у дома. Кашкавал купувам "Мечи чал" на Родопея или "Жълтуша".

Къде се продава Ситово?

# 5 563

Къде се продава Ситово?
Мисля Фантастико ако е за Сф.Иначе в'Русе има навсякъде.

# 5 564
Айде по полека момчето има отделна постройка и вана за'сиренето,спазва всички санитарни норми.В магазина има сирене бол всеки купува  според чергата и вкуса.

Какво пък се припознавате в чужд разказ? Кой говори за вас и някакво си момче??

Общи условия

Активация на акаунт