Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 831 729
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 5 685
Момичета, откъде купувате пчелен прашец? Трябва ми поне половин килограм. 2019 купувах от Габрово по препоръка от темата, но съм загубила координатите.

# 5 686
Момичета, откъде купувате пчелен прашец? Трябва ми поне половин килограм. 2019 купувах от Габрово по препоръка от темата, но съм загубила координатите.

Чувала съм, че този е хубав:

# 5 687

Аз купувам от производител на мед с подвижни пчелини. Бих написала контакт тук, но рискувам да и изчезне отговора Simple Smile

# 5 688
  • София
... В София тези които купувам, са на Шрайбер Фуудс ( Данон ).
Класическо кисело мляко, харесва ми.
Това не е ли оксиморон?

Сметаната на Пилос е втвърдена бяла маса, не е сметана.
За кисело мляко Пилос нямам отзив.

# 5 689
  • София
... В София тези които купувам, са на Шрайбер Фуудс ( Данон ).
Класическо кисело мляко, харесва ми.
Това не е ли оксиморон?

Съвсем не. Сложих в скоби Данон пояснително, но те все пак продадоха бизнеса си преди години. Шрайбер е производител и това им е основния бизнес в световен мащаб - правят марките на веригите.
Съставът на млеката им за Лидл е точно какъвто трябва да бъде.

# 5 690
Пилос е ужас. Никога не купувам.
Марка на верига още по-малко... Толкова са ошмулени откъм състав, не само за меката, каквото и да е.

# 5 691
Марка на верига още по-малко... Толкова са ошмулени откъм състав, не само за меката, каквото и да е.
не е точно така, има и добри неща. Кори на родна стряха, чиста линия колбаси на Лидл и т.б.
Така или иначе споменатите марки нямат място в темата.бщ

# 5 692
не е точно така, има и добри неща. Кори на родна стряха, чиста линия колбаси на Лидл и т.б.
Така или иначе споменатите марки нямат място в темата.бщ
Собствените марки на веригите не се произвеждат от тях самите, а се дават на външни фабрики, които трябва да произведат евтин продукт, но все пак да са на печалба. Разбира се няма как хем даден продукт да е много евтин, хем да го произвежда друг, който се явява посредник и печели, хем да е качествен. Съответно продуктите собствена марка на веригите са в най-добрият случай компромисни, а най-често са направо нисък клас.

# 5 693
  • София

Мога ли да попитам за какво го ползвате?

# 5 694
# 5 695
  • София
Цитат на: zenata
 ... Кори на родна стряха, чиста линия колбаси на Лидл ...
[/quote
zenata, кажи за тези кори, не миришат ли развален ябълков сок? Не на оцет, а на развалено. Веднъж купих и оттогава ги заобикалям. Миризмата още я помня.
Като се има предвид, че 6 от 8 кори (на око, не съм ги броила) са с консервати, пак бих пробвала Родна стряха, но продължават да са с яб.сок Sad

# 5 696
  • пустинята Гоби
Веригите имат и скъпи продукти, примерно Била има бранд Био Била и Била Премиум. Състава и вкуса на повечето продукти с тези марки и добър. Иначе съм съгласна с мнението, че повечето марки на веригите са евтини и съответно няма как да са качествени. За съжаление в България и скъпото не винаги означава качествено.

# 5 697
В Лидл точно в био зехтина бяха открили повишено количество от опасна субстанция. Беше 10 пъти  над нормата. Теста беше направен в германска лаборатория от местна потребителска организация.

# 5 698
  • пустинята Гоби
На Била зехтина също беше изследван, доколкото помня и беше с добро качество. Био продуктите на Алнатура, които се предлагат в Била, макар и с много ограничен асортимент се тачат много в Германия.

# 5 699
ЗаСлон, много са си добри корите или поне бяха.
Мъфини, явно нямаш идея за каква линия продукти говорим. Зелената на Лидл е всичко друго, но не и евтина и некачествена. Иначе всички сме наясно как се произвеждат, споко

Общи условия

Активация на акаунт