Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 831 735
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 5 670
Точно в безистена, да!

# 5 671
По принцип о ние така (живеем в центъра и пазарувахме от женския пазар), но от скоро ММ прави голям съботен пазар и обикаля няколко места с колата. Транжорната е близо до пл. Македония. Ако се интересуваш ще питам. Имало и агнешко вече, но скъпо - 22 лв. май

Не е май,април сме...и не е 22, а 26,90 бута.Плешката е 23.50...Инфо от онзи ден...

# 5 672
  • София
Привет!
Предстои да захраня бебето си с кисело мляко , реших да заквася, ще ми споделите ли за София от къде мога да купя козе и краве прясно мляко?
За закваска ми препоръчаха Ел Би, ок ли е?
Благодаря ви!

# 5 673
да, закваската на ел би е най-доброто като вариант.

# 5 674
Приятно е да си похапва човек качествена храна.
Всеки път изчитам мненията тук, спокойна, че са именно мнения.
А не дегизирани реклами като много от статиите.
Искам да попитам, откъде мога да купя  пушено месо?
Когато ядях месо купувах,  не  готвено, само пушено и се консумираше направо.
Сега не ядем месо, а ще каним гости.
Купувам в "Березка" една качествена пушена риба, цяла, червена, в индивидуална опаковка, не от насипните (не сьомга).
Но искаме да сервираме и "истинско" месо, та затова.

# 5 675
Купувам яйца от Кауфланд "брей" 6бр свободни кокошки пише 2лв. Не мога си позволя по скъпи за ежедневна употреба..да се надявам че са по добри от всички останали на рафта.

# 5 676

Здравейте, какво е това на дъното на бутилките на Верея? Поне десет млека обърнах в магазина, всичките са с тази сивкава утайка отвътре?

# 5 677
  • Sofia
Някаква мръсотия, предполагам?

# 5 678
Някаква мръсотия, предполагам?
Дали ще ми върнат парите? Забелязах го, защото беше полегнала бутилката на рафта в хладилника ни и това нещо се беше качило до капачката. Като го обърнах слезе надолу.

# 5 679
  • Sofia
Ами, разбира се, би трябвало да ви върнат парите. Не може да продават хранителни продукти в такова състояние.

# 5 680
Преди 4 години някъде често купувах Верея 2 процента, но откакто пробвах едно такова с много странен вкус вече нищо не взимам от тази фирма.

# 5 681
Pilos кисело мляко как е?

# 5 682
Pilos не зная как е, но когато купувам купешко е ЕлБи, Домлян или Родопчанка(скоро не съм купувал де).

# 5 683
Аз съм ползвала за подкваса Пилос БДС, което би трябвало да означава, че е добро.

# 5 684
  • София
Пилос е марка на Лидл, не на производител. Принципно е възможно в различни райони на България, млякото да е от различни производители. В София тези които купувам, са на Шрайбер Фуудс ( Данон ).
Класическо кисело мляко, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт