Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 241
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 045
И ние купуваме кренвирши единствено на Попов. В “Хляб и вино” ги има, но и в други малки магазинчета с подбрани продукти се намират. Аз мога и без кренвирши да живея, но децата ги харесват.

# 6 046
На мен лично кренвиршите на Попов не ми харесват, но купувам за детето, заради състава. Шунката и каймата ми са фаворити. Много ги харесваме.

# 6 047
  • София
Много оскъдна информацията от тези проверки!
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/sled-proverka-1-3-ot-mlechnite- … -na-iziskvaniyata

# 6 048
Здравейте, къде във Варна мога да намеря безглутенови продукти на La Garone и Bettr? По едно време имаше в Кауфланд и в магазин Зелен, на други места?

# 6 049
Здравейте, къде във Варна мога да намеря безглутенови продукти на La Garone и Bettr? По едно време имаше в Кауфланд и в магазин Зелен, на други места?

На La Garone има някой неща в Билла. Bettr са марка на магазин Зелен. Мисля, че има такъв във Варна.

# 6 050
  • София
Има ли необработвани цитруси на пазара Иван Вазов? От 2 г. не съм ходила, местеха се. Цените бяха по-високи от на Лидъл био цитрусите , когато са в промоция. Но вкусът беше несравним!

# 6 051
  • София
Има ли необработвани цитруси на пазара Иван Вазов? От 2 г. не съм ходила, местеха се. Цените бяха по-високи от на Лидъл био цитрусите , когато са в промоция. Но вкусът беше несравним!
Вече няма, магазинчето затвори и разпродаде  стоката си.

# 6 052
  • София
Голяма загуба! Но нали се преместиха някъде? А и нали в  големия магазин с маслините (горе-долу на гърба на спирката на тролеите ) също имаше цитруси?

Откъде да намеря в София сочни, сладки, непечени, непръскани портокали?

# 6 053
Голяма загуба! Но нали се преместиха някъде? А и нали в  големия магазин с маслините (горе-долу на гърба на спирката на тролеите ) също имаше цитруси?

Вижте във фейсбук групата Био плодове и зеленчуци за Пловдив. Там купувам от една дама Мира мандарини, портокали и лимони. Всички са много вкусни.

# 6 054
Здравейте!
Предлага ли се месо от пасищни животни (пилешко, свинско, телешко), което мога да купя от магазинната мрежа?

# 6 055
  • софия
Да. От магазина на "Ливади".

# 6 056

Вижте във фейсбук групата Био плодове и зеленчуци за Пловдив. Там купувам от една дама Мира мандарини, портокали и лимони. Всички са много вкусни.
Че колко да отглежда че и да продава.Като де има предвид колко трудно вървят в,Бг климата и колко раждат.

# 6 057
  • София
Не ги отглежда, а ги внася от  Италия, Калабрия.
В момента предлага мандарини и лимони, няма портокали.
Това е тя: https://www.facebook.com/groups/216666471684630/user/100001118798537

# 6 058
За портокали , мандарини и лимони може да видите и тук https://www.facebook.com/groups/645372306618186. Поръчвах портокалите са несравними с продаваните. Лично аз не намерих вкусово разлика в мандарините, въпреки, че домашните казаха, че са много по хубави и сладки. Лимоните в пъти са по сочни и ароматни. Изсуших си корите и сега ги ползвам. Изпраща с куриер момичето.

# 6 059
  • софия
За портокали , мандарини и лимони може да видите и тук https://www.facebook.com/groups/645372306618186. Поръчвах портокалите са несравними с продаваните. Лично аз не намерих вкусово разлика в мандарините, въпреки, че домашните казаха, че са много по хубави и сладки. Лимоните в пъти са по сочни и ароматни. Изсуших си корите и сега ги ползвам. Изпраща с куриер момичето.
Правят ли доставка?

Общи условия

Активация на акаунт