Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 829 997
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 135
А каква е цената на ябълките на място?

Между 1,50 и 2,50 за кг, зависи колко големи предпочитате. Но ги съхраняват в пъти по-добре от магзаните и дори най-дребните са сладки и сочни. На място също има прясно изцеден ябълков сок и ябълков оцет с "майка".

# 6 136
  • пустинята Гоби
И лятото трудно се намират читави домати, зимата абсурд. Зимните краставици са по-гадни и от доматите.

# 6 137
  • Sofia
Между другото, наскоро пробвах едни домати на "Моравско село" и останах очарована от вкуса. Мъжът ми също ги опита и потвърди, че са супер. Нямам представа дали действително са еко, обаче.

# 6 138
1.50 е супер, но на сайта им цената е 3.50. чак такава разлика?

# 6 139
  • При децата ми
Ябълки купуваме директно от градината на Яблена в село Радотина. Близо до Ботевград е. Цената е почти наполовина от тази в магазините, а ябълките са фантастични. Лошото е, че работят само от понеделник до петък.

Това прави закупуването невъзможно. А сега продават ли и къде е магазинът?
Дар лимец.. да, познавам ги. Наистина страхотни хора, макар аз лично да не препоръчвам режима с лимец. Но не е по темата, сори.

Бихте ли казали защо не препоръчвате режима с лимец? Може и на лични.

# 6 140
Зимата купуваме от критските черита. Не претендират за еко био, но поне имат вкус. На нашия пазар, незнайно защо се подвизават с името "кампари" Simple Smile

# 6 141
  • Пловдив
....
Дар лимец.. да, познавам ги. Наистина страхотни хора, макар аз лично да не препоръчвам режима с лимец. Но не е по темата, сори.

Бихте ли казали защо не препоръчвате режима с лимец? Може и на лични.
И аз това щях да попитам.

# 6 142
  • София
Нещо, което да е няколко идеи по-вкусно, по-истинско и по-качествено. А не още на пипане и гледане в магазина и да ми се отщява от боклуците, които пробутват...Ако може със затворени да позная, че ям домат Joy
Вкусни оранжерийни домати/краставици? И аз ще кажа - едно време все домати ядехме зимата, то зелена салата нямаше...
Черитата наистина са една идея по-вкусни, но издържат дълго, кой ги знае и тях как са отглеждани.
В Лидъл има какви ли не разновидности и цени домати, все някои ще са вкусни....за 10 лв./кг

# 6 143
  • Пловдив
Аз лично, зимата предпочитам зелена салата, или цвекло/ряпа/морков, или зеле...Домати и краставици купувам предимно лятото.

# 6 144
  • пустинята Гоби
Доматите и краставиците зимата се ядат на туршия.

# 6 145
Аз имам замразени и в буркани - от градината.
Размразявам ги, слагам зехтин, босилек и сол и става уникална зимна салата.
Вкусът ми е от детството 😊

# 6 146
  • В градината...
Да, замразените домати имат вкус на пресни, не са като от буркан.

# 6 147
Замразените домати въобще не ми харесват. Тези от буркан са ми супер на салата с праз и ракийка Joy

# 6 148
И лятото трудно се намират читави домати, зимата абсурд. Зимните краставици са по-гадни и от доматите.
Защо?

# 6 149
  • пустинята Гоби
Защо няма читави домати през лятото ли питаш?

Общи условия

Активация на акаунт