Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 829 872
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 6 150
Защо няма читави домати през лятото ли питаш?
Аз ли?Защото зная че има.Ние сме на село и отглеждам домати.Третирам ги само с Наносяра и бордолезов разтвор.По същия начин череши и праскови и чушки и боб.Ако е хубава годината ще предлагам за продажба.Миналата година имахме череши на 3лв в Софето бяха 8 Simple Smile.

# 6 151
  • пустинята Гоби
Аз говоря в магазина и по пазарите, че няма читави домати. На село винаги е имало всичко. Аз обичам оранжеви домати, че червени. Еми няма откъде да си купи човек читави оранжеви домати, освен ако не си ги отгледа сам. Като почна да живея на село и аз ще си гледам, ама дотогава ще продължавам да твърдя, че читави домати по пазарите няма.

# 6 152
Аз говоря в магазина и по пазарите, че няма читави домати. На село винаги е имало всичко. Аз обичам оранжеви домати, че червени. Еми няма откъде да си купи човек читави оранжеви домати, освен ако не си ги отгледа сам. Като почна да живея на село и аз ще си гледам, ама дотогава ще продължавам да твърдя, че читави домати по пазарите няма.
Има но не я веригите и големите градове

# 6 153
Аз ли?Защото зная че има.Ние сме на село и отглеждам домати.Третирам ги само с Наносяра и бордолезов разтвор.По същия начин череши и праскови и чушки и боб.Ако е хубава годината ще предлагам за продажба.Миналата година имахме череши на 3лв в Софето бяха 8 Simple Smile.

Ооо, ама казвайте ги тези неща Heart Eyes

# 6 154
Някой с отзиви за продуктите на БМК Хасково. Попаднахме на техен Народен дар айрян и детето много го харесва, чудя се другите им продукти как са? Няма ги във веригите, а и в магазини не съм ги виждала други.

Всъщност ги има по магазините, но зависи къде си. В Хасковско са популярна марка, в Сливенско също ги предлагат. Аз ги харесвам, но вкусът ми не е много претенциозен  - сирене, кашкавал, киселото мляко Тонус, даже преди години си спомням как се продава едновременно Тонус и Конуш, които изглеждаха с еднакви опаковки. Майка единствено това кисело мляко купува за подквасване.

# 6 155

Ооо, ама казвайте ги тези неща Heart Eyes
Кои по точно.

# 6 156
Когато предлагате за продажба

# 6 157
  • София

Това е тлъст каймак след сваряване на 1л сурово мряко от млекомата на Чифлик ливади. Много съм доволна!
А още по-доволна съм от кефира от сурово мляко. Цена 5.40
Възможно и желателно със собствен амбалаж.

# 6 158
Колко струва литър мляко от млекомата?

# 6 159
Колко струва литър мляко от млекомата?

И на мен ми стана любопитно, тъй като звучи вкусно. На сайта им има цени: http://www.livadi.bg/kakvo-e-chiflik-livadi/mlechni-napitki

# 6 160
Къде се продава наливен кефир на Чифлик ливади?

# 6 161
  • софия
В магазина на Ливади.

# 6 162
Здравейте има ли читав ориз някъде? Или поне поносим.

# 6 163
  • софия
Купувам ориз само от италианския магазин. Има всички възможни видове за различни ястия и е хубав.

# 6 164
За какъв еид ориз говорим?
Последно купувах био кафяв от Лидл, че нямаше небио. Добре беше.

Общи условия

Активация на акаунт