Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 977
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ееее, заразихте ме вие с тези коледни минита и това си е!  Mr. Green Нооо... няма лошо  Peace, и това трябваше да опитам! А и срещу такова заразяване нямам нищо против! Ето ги моите първи опити

Сега започвам едни, които ще бъдат за подаръци за Коледа, а кога ще си довърша обувчиците на принцеската, че трябва още два проекта по бързата процедура после да направя  doh Да ми идва лампичката, че да мога да смогна! Ама то - очетата са ми станали ей такива  Shocked и събирам, събирам.... Embarassed

# 301
здравейте момичета Simple Smile Поздравления за бродираните красоти  bouquet

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 07:30 от sil-vi

# 302
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 #CrazyАу, тук има доста коледни красоти. Поздравления!  bouquet
Аз продължавам с моя календар - вече са готови м.Юли и м.Август. Почвам след малко м.Септември.

# 303
  • Ловеч
момичета поздрави за всички красоти който видях.

и аз имам някои готови неща/все за подаръци/, но нали идва коледа.

за един юбиляр  е това

за внучките са тези минита и

[imghttp://picasaweb.google.com/105151836672099002304/Darinaia#5542840338267143058][/img].

а мойте йероглифи изглеждат така
http://picasaweb.google.com/105151836672099002304/Darinaia#5542840381529037186
http://picasaweb.google.com/105151836672099002304/Darinaia#5542840409152455538
http://picasaweb.google.com/105151836672099002304/Darinaia#5542840455747217106.

лек и спорен ден на всички

# 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
коледната зараза плъзна навсякъде  Mr. Green ще чакам и някой друг да се похвали
а от мен още две опущения  Wink

още една голотия (имам поръчка за още 1-2) и едно поизбледняло сърце  Blush

# 305
irkaspas , пратих ти имейл  Peace .

# 306
  • БЪЛГАРИЯ
      Ха спрете се бреееее.... Какво ги нацвъкахте тез прелести! Само дразните нископродуктивните! Ама ше видите като цопна и мойте тука! (Само да не паднете от смях!)
      BIG Goody, много готина! Ще взема да я изпрося най-накрая тази- голичката, щото много ми се навира вече в лявото- кьоравото- очо! Ма не 'ам га ша я почваааааам..., че с двата се сборих, но един още чака довършване... Ку- ку...

# 307
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
      ... Ама ше видите като цопна и мойте тука! (Само да не паднете от смях!)     ...

Joy Joy ХЛ Гууди отговаря веднага: пускай, аз и без това съм глътнала хапче за смях. Mr. Green
дай и мейл, че не мога да качвам  Blush

# 308

Мимито и Светла няма никакъв смисъл да разшиваш нещо направено, има да се продават и такава канава - само че без щампата, а едноцветна ( екрю или ивори или каквото там се води) и такива конци. Та просто не си струва труда да разваляш нещо вече напълно готово  Peace
Май си права  Crazy

# 309
С риск да си навлека гнева на някоя съфорумка пускам още няколко коледни картички
,
,

# 310
  • София
С риск да си навлека гнева на някоя съфорумка пускам още няколко коледни картички

Ще си навлечеш, чувствам  Mr. Green

Страхотни са, особено ми хареса оформлението на първата, мнооого оригинално!   bouquet

ba4iiska, кога успяваш!   bouquet А за скоростта на Goody мълча  Hug

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 22:25 от -=Деси=-

# 311
  • Плевен

И що! ?ShockedНе са ли твоите!? ThinkingТолкова са оригинални рамките им! PeaceЯ си кажи откъде се сдоби с тях !? Grinning

Sunrice - линка който си дала за рамките е супер,само дето нямат цена! CryЯ дай повече инфо за нея и бързо ли става!Като гледам адреса им ,ако го знаех когато ходих на срещата в София със сигурност щях да го посетя! JoyДа не е магазин на някоя съфорумка !? newsm78

От много питане забравих да ви похваля с красотите които шиете в момента !  bouquet  bouquet  bouquetЕй така ми стана погледа  #Crazy и няма да споменавам имена ,че току виж съм пропуснала някой!Вие си знаете че сте   newsm10smile3501 smile3525

# 312
  • Пловдив
Sunrice - линка който си дала за рамките е супер,само дето нямат цена! CryЯ дай повече инфо за нея и бързо ли става!Като гледам адреса им ,ако го знаех когато ходих на срещата в София със сигурност щях да го посетя! JoyДа не е магазин на някоя съфорумка !? newsm78

Като чукнеш на самата рамка и се появява и цената............. Joy Joy Joy Joy

# 313
Все още не ме е хванала ''коледната зараза'' WinkВ момента шия ''Момичето с коня''на Ланарте и не ми се започва нищо коледно                                                                                                               Goody ''голотията'' ти е страхотна  !Трудно ли се шие на черна панама аз като новак не съм пробвала Embarassed

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 08:13 от sil-vi

# 314
Момичета ,от този вид лампа ли си поръчвате,защото аз отдавна и се чудя-но не ми е ясно може ли да стои изправена самостоятелно или трябва да е прищипана към нещо?!
http://cgi.ebay.co.uk/Mighty-Bright-XtraFlex-LED-Craft-Light-Sil … sh=item1c16dd59c7
Джемма,продавача който съм цитирала по горе има и рамчици ,ако не си открила още!!

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 11:51 от silvanapei

Общи условия

Активация на акаунт