Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 987
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • ГОре на черешата...
Прекрасни коледни картички, момичета  bouquet, след малко ги подхващам и аз Party...

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 21:40 от mari_eta

# 316
  • София
mari_eta, стратохна е!!! Добре че успях да я видя  Hug Убедена съм, че на живо е много по-красива!

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 13:05 от -=Деси=-

# 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Goody ''голотията'' ти е страхотна  !Трудно ли се шие на черна панама аз като новак не съм пробвала Embarassed

оказа се мноооого лесно (или поне този модел) става за нула време  Mr. Green то имаче бих ли се навила да се повтарям и потретвам.  Heart Eyes

рамчицата е страхотна  Party ще зарадва детенцето  Hug

росирай, никого няма да ядосаш  Hug пускай, че да ни става все по-празнично  Hug за първата нищо няма да кажа Wink но втората ме разби. и аз искам такава  Blush

# 318
# 319
  • София

Страшно готино е! Само фантазия да имаш!  Peace

# 320
mari eta страхотна изненада може ли да ми изпратиш схемата моята дъщеря се казва Ивет и много ще се зарадва на такъв подарък

# 321
  • ГОре на черешата...
Хамелеон, няма проблем, дай ми мейл.
Но да знаеш, че името го няма - написах си го сама Blush.

# 322
  • ту тук, ту там
Здравейте, мили и неуморни момичета!

Аз много отдавна не съм писала при вас, то и надали ме помните вече, че и не съм надничала да ви нагледам скоро, но нямах възможност нито за форум, нито за бродиране... Sad

А все още не съм и на коледна вълна, но като попрегледах две-три странички назад в темата, май взех да се пренастройвам може и да извадя тези дни иглата...

mari_eta, много ми харесва твоята рамчица, много нежна бродерийка. Готова схема ли е или сама си я сглоби от различни моделчета? Аз имам племенничка на 1 месец само и много бих искала да й изработя нещо малко и нежно за подарък, но не мога да си избера! Затова ще се радвам да споделиш за твоето моделче! А ако може и да ми го изпратиш, стига да не е нескромно от моя страна... Embarassed ( ще ти пусна e-mail на лични).

Хубава вечер на всички!

# 323
  • ГОре на черешата...
Елени, схемата я намерих в нета, но не помня точно къде, набавих си конците.

# 324
Все още не ме е хванала ''коледната зараза'' Wink
А аз се заразих  Laughing Подхванах ръкавичката с елхата ...

mari_eta, много е нежно и красиво  Crazy Радвам се че го видях преди да го скриеш  Heart Eyes

# 325
# 326
Направих още една гола  Mr. Green Изчислих, че ако направя още три ще довърша черното парче Аида 14. Бащицата толкова се впечатли, че вече довършвам нещо от панамените запаси, че обеща в понеделник като обикаля София да ми купи напръстник.  Mr. Green Даже ще ми вземе два (по мое искане).
 Thinking  Не знам как се нави така бързо, подозирам, че иска да види къде ще си сложа два напръстника и как точно ще шия така екипирана.

Hug

# 327
  • София

Ох, не ми излиза от главата тази топка!  ooooh!
Момичета, ориентирайте ме къде мога да намеря тези неща, дето се забучват накрая  Praynig Или поне в коя тема да поразпитам. Докато не пробвам и не се убедя, че не мога, няма да спя спокойно!

aynur,  много нежно!   bouquet

Goody, аз май вчера споменах нещо за твоята скорост  newsm78 Направо ти се възхищавам  Hug

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 00:43 от -=Деси=-

# 328

Ох, не ми излиза от главата тази топка!  ooooh!
Момичета, ориентирайте ме къде мога да намеря тези неща, дето се забучват накрая  Praynig Или поне в коя тема да поразпитам. Докато не пробвам и не се убедя, че не мога, няма да спя спокойно!

кои неща? декоративнта панделка или карфичката с голяма глава?
указанията на майсторката от твоя клип
Цитат
Materials Used:

3 1/4 inch smooth foam round ovals**
1/2 inch sequin pins*
15/0 clear iridescent seed beads*
5mm sequins in gold, silver, red, blue, and black*
clear iridescent glitter glue
black glitter paint***
black ribbon
1.5 cm gold star sequins*
gold bead cap
pearl topped corsage pin

Изгледах няколко клипчета Simple Smile тук най-добре се чува "карфица с декоративна глава"
http://www.youtube.com/watch?v=2Rxj1Y0qJVw&feature=related

успех. и покажи  Heart Eyes

# 329
Днес едно другарче на края на света, там където още е вчера, а може би даже утре, има рожден ден!
Китче, не ставай от компютъра, следва същинската част  Mr. Green

жива и здрава да си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт