Бродирана красота - Гоблени 78

• 107 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
"Пренабран" е това, което казва vishenka. "Прогон" е собствено производство, най-често доста некачествено. Ето ти пример за "прогон" http://www.xrest.ru/overview/496186/

А всички схеми, които пускаме тук (в РМ или .пдф) са качествено пренабрани, т.е., приемаме ги за оригинални.

Аз най-често правя така: намирам пренабраната схема в РМ и я разпечатвам нея, но откривам и някой сканиран вариант, за да сравня номерата на конците за всеки случай.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 12:14 от -=Деси=-

# 556
Момичета ,току що получих Iris Botanical  на Ланарте-е все съм шила Ланарте ...ама такова не съм-панамата е много финна направо прозрачна и толкова ситна ooooh!,ако някой го е шил нека сподели пак през две нишки ли се шие??!!
http://www.herrschners.com/product.aspx?sku=185925&qid=

# 557
През 2.Едно квадратче има 20 дупки

# 558
момичета някой има ли представа как се шие на румънска панама 1:1 или 1:4

# 559
Привет на всички сръчни ръчички! smile3501
Не мога да се меря с вашите красоти,но и аз да си покажа новогодишните гобленчета
и

# 560

Vishenka,Деси,много благодаря.Сладурски коледни гобленчета.Браво!Аз съм на финала на  моите" Романтични цветя".Когато стана готова ще показвам.

# 561
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета някой има ли представа как се шие на румънска панама 1:1 или 1:4

според инструкцията  Peace

Heart Eyes финЕти, Га изучиш родопския и влашкия ще и с две  bombs пред мен.

родопски не знам, а на влашки знам само "нарок"  cheers и едно дето  smile3557

сайонара  Hug и двата ми харесват  Blush но остават за догодина

# 562
  • София
sayoonara, разкошни са! Поздравления!   bouquet

# 563
  • БЪЛГАРИЯ
       Ето го многострадалния ми Христос:

...

А по този начин реших проблема с надписа:

Поне на мен ми изглежда достатъчно мъжествено и не нарушава цветовия баланс! Какво ще кажете?

Ей, Гу(гу)ди, сега те видях, щот сме писали по едно и също време... И на ненки не мойш са мери с меня! Трепач съм от където и да ме загледаш!  Joy

# 564
Сайонара , поздравления , чудесни са  , и рамките им подхождат!И двата са ми много любими....
Оригинални ли са ?

# 565
  • София
sayoonara , прекрасни са   Heart Eyes Много ми хареса зелената рамка, до сега само в червено го бях срещала.
ФинЕти , супер се е получило, хем не е момичешко, хем избяга от синьото  Peace

# 566
sayoonara и аз сега бързам да го свърша този дядо Коледа,ако не е тайна клоко ти взеха за рамката/може и на лс/?!

# 567
sayoonara разкошни са и двата!   bouquet  bouquet  bouquet Все им се каня /+още един/, но кога ли ще има дойде времето.....  Rolling Eyes

ФинЕти крачета и на мен много ми харесват така!  Peace Пък и от Христос малко ти е останало..... Чакаме финала!  Wink  Hug

# 568
  • БЪЛГАРИЯ
      Heart Eyes  Душички! Здравче, като ми смигаш така многозначително, да беше употребила респектиращото "Многоуважаеми Майстор Сръчко", така етюдът добива съвършена цялост!  Joy  Joy  Joy

# 569
sayoonara,страхотни са коледните гобленчета smile3501
Финети,добре си го измислила надписа Peace Peace
Аз завърших едното коледно и е готово ето го:

Общи условия

Активация на акаунт