Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 051
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Видях, че сте писали за новото нещо за строене, че не служи за нищо, а ако го построя ще мога ли да го бутна в склада докато си взема табелките или ще ми седи като самолета и ще ми заема място?  newsm78

Аз мисля да го продам, още не съм го построила и май няма да го строя ...

# 196

ПОМНЕТЕ : Видели сте го първо тук  Mr. Green

По 150 кейка ли ще трябва за всяка награда. newsm78

# 197
неразбрах за кейка Sad

# 198

ПОМНЕТЕ : Видели сте го първо тук  Mr. Green

По 150 кейка ли ще трябва за всяка награда. newsm78

Не естествено, просто не са въвели числата  Mr. Green
Помниш ли, че и аз питах същото преди време за кендитата  Mr. Green

# 199
Здравейте искам да ви питам вие слагате ли си от новите дървета в градинките ?

# 200
Естествено, че си слагам от новите дървета в градинките, защо да не го правя... Иначе: Някой от вас има ли табелата за мастери на Plum tree? Взех я, но е само на сиво кръгче, смисъл няма я картинката за знак. Сега си я складирах, за да я виждам поне- в склада като е се вижда но като я изнеса не се...  newsm78

# 201
хора,някой иска ли да ми стане съсед

petya_gn@yahoo.com
  Намери ме  Дора Тихомир .  На който му трябват съседи да ме намери. изпращайте това което ви  трябва на вас , за да ви го върна.  И да попитам -тези кейкчета от пуйките какво ги правите ?

# 202
Омръзна ми много ми омръзна да ми изчезват тези табелки Постоянно ги броя и ето днес пак я няма една Опитвам се да пиша на зунга но и там грешка грешка и пак грешка не мога да им пиша. А дали е възможно някой да ми ги краде???

# 203
  • София
Аз пък хич не ги броя, даже част от тях съм замаскирала зад декорации...
И да има изчезнали аз даже и не знам.  Wink

# 204
Естествено, че си слагам от новите дървета в градинките, защо да не го правя... Иначе: Някой от вас има ли табелата за мастери на Plum tree? Взех я, но е само на сиво кръгче, смисъл няма я картинката за знак. Сега си я складирах, за да я виждам поне- в склада като е се вижда но като я изнеса не се...  newsm78
И аз съм така...четох във форума на фармвил-бота и там други имат същия проблем, един писал на съпорта на зинга и му я дали, друг писал и не му я дали  Laughing аз все още не съм писал  Grinning

# 205
Писна ми, махам си хранилката!!! Превърна се в мавзолей, четвърти ден я гледам пълна - розови балончета на  таратанци! В гифт бокса ми отлежават 89 жълти лопатки, които няма какво да правя.

Иначе съседите ми имат бушели, с това нямам проблем.
И аз бях така 3 дена никакво животно не се хвана и днес я продадох купих си нова напълних я и за няколко часа имаше прасенце вътре

# 206
  • София
Писна ми, махам си хранилката!!! Превърна се в мавзолей, четвърти ден я гледам пълна - розови балончета на  таратанци! В гифт бокса ми отлежават 89 жълти лопатки, които няма какво да правя.

Иначе съседите ми имат бушели, с това нямам проблем.
И аз бях така 3 дена никакво животно не се хвана и днес я продадох купих си нова напълних я и за няколко часа имаше прасенце вътре

и при мен няма вече 2 дни животно,трябва да направя като вас

в края на миналата тема ви написах ,че има бъг и ако искаш помощ от някой за материали,храна или лейка с вода ,този на който сте изпратили покана за помощ като зареди поканата ,колкото пъти рефрешнеш толкова бройки получаваш,ако искате изпращайте ми такива покани за помощ и пишете колко бройки ви трябват, нямам нищо против да си рефрешвам и да ви изпращам необходимите бройки Peace

# 207
И не само за рефреша за помощта е така - ако рефрешнеш подарък, който някой ти е пратил, ще го получиш колко пъти си рефрешнал
Edit : не било така, ама преди си работеше Laughing

# 208
Ако имате нужда от съседи- alegra_petrova@abv.bg.

# 209
някой може ли да ми каже къде отива снимката от фермата?

Общи условия

Активация на акаунт