Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 914
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
МГМ, защо не ги продадеш със SELL ALL ?

# 406
  • София
Наскоро някой се оплакваше от липси в бокса......моля да  ми пише на лични.
Още една  молба, не бъдете толкова алчни - ограничете си ботовете....... да тършувате и вземате предмети от боксовете на съседите си е най-малкото жалко Tired.
Shocked
че има ли бот с такава опция, за първи път чувам

# 407
Бот, програма,к'вото ще да  е там......тъпо е!
Няма да легна  болна заради няколко яйца  и кекса, но е гадно да се ръчка в  бокса......

# 408
Някой може ли да ми каже новите тикви/белите/ за колко време стават готови?

# 409
Ти си жесток бре. Как ги познаваш тия работи. Peace

Забелязал съм, че метода с Charles винаги се появява точно ден-два преди официалното пускане

# 410
  • София
за 8 часа,като другите

а за ровенето в гифт бокса,никой бот неможе да го направи,изчезването не е заради нечий бот

# 411
А откъде са лилавите крави  Rolling Eyes

# 412
за 8 часа,като другите

а за ровенето в гифт бокса,никой бот неможе да го направи,изчезването не е заради нечий бот
Ами?
Може и лични......да не досаждаме на хората.

# 413
Някой може ли да ми каже новите тикви/белите/ за колко време стават готови?

Тук пише и за други параметри на тиквите. Извинявам се че е на български, ама не ми се превежда на английски.

# 414
  • UK
Изчезват някои неща, когато пълниш кутията с други, например на мен ми изчезнаха СД кутиите, когато си напълних гифтбокса с лейки. Яйцата също изчезват така, както и разните му кейкове, свещи и тн. Никой не може да ти бърка в кутията.

Уотевър, не исках да ги продавам, понеже предпочитах да си ги използвам. Реших, че така мога хем да ги вкарам в употреба, хем да върна услугата на човека, който ми е пратил дръвчетата, и се получи хубаво, според мен. Simple Smile

# 415
В бокса имах 195 предмета, при лимит от 200.
Не съм го превишила, за да ми чезна едни, за сметка  на други......

# 416
В бокса имах 195 предмета, при лимит от 200.
Не съм го превишила, за да ми чезна едни, за сметка  на други......

В тази игра постоянно изчезват разни неща, но това не значи , че някой ти ги краде.

# 417
Така е , постоянно изчезва нещо..... на мен последно ми изчезна една къща, което е ужасно ......а съм сигурна че няма как някой с бот да ми я е взел  Wink

# 418
  • not found
Аз сега имам 100 дръвчета в кутията  Crazy няма ли някой ънлимитед линк за лейки  Mr. Green

# 419
А откъде са лилавите крави  Rolling Eyes
Имаше ги в маркета с кеш и възможност да се пратят  Grinning а телетата в конвертора са от две седмици мисля

Общи условия

Активация на акаунт