Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 907
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Знам, че е обсъждано, но не помня отговора, та ще питам. Трябва ли дърветата да са в градинките, та да ги отброява за табелката?

# 421
Знам, че е обсъждано, но не помня отговора, та ще питам. Трябва ли дърветата да са в градинките, та да ги отброява за табелката?
I men me interesuva. И да споделя, че кутиите от масата ги брои за отворени кутии купени с кеш  Simple Smile Най-после взех и последния медал

# 422
Здравейте момичета, аз съм един аматьор израя отскоро и съм като пате в калчища.За мен вие сте професионалисти  Hug ако се намери някой търпелив нека ми обясни как да си набавя лейки че имам 50 дървета, може и на лични да не ми се смеят другите  Praynig  bouquet

# 423
А откъде са лилавите крави  Rolling Eyes
Имаше ги в маркета с кеш и възможност да се пратят  Grinning а телетата в конвертора са от две седмици мисля
Вчера се появиха в базата данни. Уж бяха в конвертора, но не работеха. И естествено че не работеха, след като имаше само картинки, но не и данни. Сега вече работят. За телетата става въпрос.  Peace

# 424
От публикации на стената, изпратени от приятели или от Special Delivery кутии.
А откъде са лилавите крави  Rolling Eyes
Имаше ги в маркета с кеш и възможност да се пратят  Grinning а телетата в конвертора са от две седмици мисля
Вчера се появиха в базата данни. Уж бяха в конвертора, но не работеха. И естествено че не работеха, след като имаше само картинки, но не и данни. Сега вече работят. За телетата става въпрос.  Peace
Аз синя крава си купих преди повече от седмица, оттогава и от конвертора си имам сини телета

# 425
  • UK
Не знам за вас, но на мен много сериозно ми писна от това автоматично обиране на всичко на стената. Мислех си че е зле преди един месец, сега е сто пъти по зле. Абсолютно нищо не може да се хване от стената, нито животни, освен ако не са обикновени телета, нито яйца, нито дървета, нищичко. Отвратително е.

# 426
Аз синя крава си купих преди повече от седмица, оттогава и от конвертора си имам сини телета
Абсолютно съм съгласен с това. И аз си имах сини теленца оттам. Ставаше въпрос за лилавите теленца, които се появиха вчера. Иначе лилавата крава беше по-рано пусната, но без теленце.

# 427
Писна ми вече....искам, когато пусна в забавачницата примерно тосканско теле, след като порасне да ми излиза тосканска крава, а не кафява (примерно) Sad

# 428
Абсолютно съм съгласен с това. И аз си имах сини теленца оттам. Ставаше въпрос за лилавите теленца, които се появиха вчера. Иначе лилавата крава беше по-рано пусната, но без теленце.
А уж нямало жени далтонисти  Embarassed

# 429
Не знам за вас, но на мен много сериозно ми писна от това автоматично обиране на всичко на стената. Мислех си че е зле преди един месец, сега е сто пъти по зле. Абсолютно нищо не може да се хване от стената, нито животни, освен ако не са обикновени телета, нито яйца, нито дървета, нищичко. Отвратително е.

Аз хващам лейки, материали... Но ако някой публикува нещо различно (дърво, животни и т.н.), ги няма още до 5-тата секунда. За дърветата предимно говоря, аз животинки почти от всички май имам.

sticky_sweet И на мен ми омръзна да излизат само обикновени кончета и телета  Crossing Arms

# 430
  • Варна
I men me interesuva. И да споделя, че кутиите от масата ги брои за отворени кутии купени с кеш  Simple Smile Най-после взех и последния медал

Не, не трябва. Долу вдясно над медалите се виждат звездичките на културите и дърветата! Peace

# 431
А уж нямало жени далтонисти  Embarassed

Няма далтонисти, има и сини и лилави  телета ... 

# 432
Здравейте. Има и сини и лилави теленца. Ето ги и моите  Grinning
http://www.facebook.com/photo.php?pid=315011&l=0bee68ddad&am … d=100000866126182
МРМ и при мен е същото. Колкото повече съседи имам толкова по малко неща хващам. Тези дни дори на втората секунда изчезват нещата. Писах на съседка и й казах, че ако ги дава преди това просто да не ги пуска. Момичето може и тук да чете. Отговори, че не ги дава. Факт е обаче че липсват.
Искам нещо да попитам. Извинявам се, че не е свързано с играта. Липсва ми чат опцията. Каква е причината, някой дали знае? Дали е настройка или нещо друго.   newsm78
Лека вечер на всички.

# 433
За първи път виждам такова теленце, много е сладко  Heart Eyes Кога се е предлагала кравата в маркета?

# 434

Това ми е въпроса, тая лилава крава кога е била пусната  Laughing
Нещо съм я изпуснал  Laughing

Мисля, че ги бъркаш със сините

Общи условия

Активация на акаунт