Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 907
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Не знам за вас, но на мен много сериозно ми писна от това автоматично обиране на всичко на стената. Мислех си че е зле преди един месец, сега е сто пъти по зле. Абсолютно нищо не може да се хване от стената, нито животни, освен ако не са обикновени телета, нито яйца, нито дървета, нищичко. Отвратително е.
пфффффффффффффффф и при мен е така нищичко не мога да взема  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 436
  • София
според мен причината да изчезват бързо не е от бара,той рефрешва на всяка минута,на ръка е по вероятно да вземеш нещо.Аз например произвеждам  доста кончета ,на никой не давам линк,и пак изчезват адски бързо.Рядко си използвам бара,само ако трябва да се събира нещо,като днес за масата,цял ден е вкл.,нямам нито едно рядко животно хванато от него

# 437
Абсолютно съм съгласен с това. И аз си имах сини теленца оттам. Ставаше въпрос за лилавите теленца, които се появиха вчера. Иначе лилавата крава беше по-рано пусната, но без теленце.
Това ми е въпроса, тая лилава крава кога е била пусната  Laughing
Нещо съм я изпуснал  Laughing

Писал съм го на 8 Ноември. Но се пада понеделник, а тогава много рядко се прави актуализация. Значи са били сложени в базата на 5 Ноември- петък. Вече не правя архив по дни. А теленцето се появи на 17 Ноември. Виж за него не съм писал и си посипвам главата с пепел по този случай.

# 438
Не знам за вас, но на мен много сериозно ми писна от това автоматично обиране на всичко на стената. Мислех си че е зле преди един месец, сега е сто пъти по зле. Абсолютно нищо не може да се хване от стената, нито животни, освен ако не са обикновени телета, нито яйца, нито дървета, нищичко. Отвратително е.

To и с автоматичното обиране нищо не може да се хване... само материали за масата и прасета.

# 439
Писал съм го на 8 Ноември. Но се пада понеделник, а тогава много рядко се прави актуализация. Значи са били сложени в базата на 5 Ноември- петък. Вече не правя архив по дни. А теленцето се появи на 17 Ноември. Виж за него не съм писал и си посипвам главата с пепел по този случай.

Аз си помислих, че са я пуснали някъде из маркета или за някоя промоция  Laughing
Иначе отдавна я има, във Farmville Feed гледах публикация от 1 май с нея  Peace
Почвайте да събирате материали, че за Коледа идва нещо голямо - Unreleased Winter Workshop 8(!!!) Building Stages

# 440
Йейй Simple Smile а ще се пълни ли с нещо или просто декорация?

# 441
vanyaes, благодаря за отговора   bouquet .

Някой има ли проблем с ФБ. На хрома зарежда само до началната страница, а с мозилата изобщо не зарежда и я блокира Confused

# 442
Аз си помислих, че са я пуснали някъде из маркета или за някоя промоция  Laughing
Иначе отдавна я има, във Farmville Feed гледах публикация от 1 май с нея  Peace
Почвайте да събирате материали, че за Коледа идва нещо голямо - Unreleased Winter Workshop 8(!!!) Building Stages

Възможно е. Аз казвам кога се появяват в базата. За мен това е важно. Иначе картинки колкото искаш. Ето сега чакаме отговори за сградата, чиято снимка сложи- какви елементи ще трябват за тази сграда, ще може ли да се слага нещо в нея, кога ще се появи и разни други. Peace

# 443
Нали за да се появи в базата данни, трябва картинката да е на сайта на Farmvile?  Simple Smile

# 444
Нали за да се появи в базата данни, трябва картинката да е на сайта на Farmvile?  Simple Smile
Абсолютно си прав. Мир. Peace

# 445
Аааа това е много яко, дано го направят
И да питам - има ли mastery за MAPLE TREE, че при в моето mastery меню нещо не излиза  newsm78

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 20:35 от marto12345

# 446
  • София
Има  Simple Smile

# 447
Това дърво съм го изтървал някакси  Laughing
Ще пиша на съпорта да ми дадат едно  Mr. Green

# 448
Моля за помощ. Не ми зарежда ФБ. По- точно влизам, отваря първата страница и блокира. Само с моя профил е така, с на мъжа ми, с фалшивите ферми проблем няма  Sad . Излиза ми прозорче, че ФБ ми  е блокиран, да съм изчакала да се отблокира или да изляза  Rolling Eyes . Някой с подобен проблем или решение за него?

# 449
  • UK
И аз съм с такъв проблем. Тъкмо щях да питам има ли други като мен. Днес към пет часа заби и досега не се е оправило, ще ми увехнат тиквите, ама нищо. Дано утре се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт