ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ (тема 5)

• 16 979
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро мацки   bouquet

Григори, естествено с кафето  Hug
Сарки, нали си знаеш, че и аз стискам палци на двете ръце и за това не пиша постоянно Wink

# 601
Ехе, ani12544 bouquet колко съм ти се чудила на аватара в една друга тема  Blush
Mr. Green Чудила си се кои е? или защо го харесвам? Ама и за двете засрами се  Blush  Laughing Милия ми тои сега щели да го разследват за "неспортсменско поведение"  Rolling Eyes
Кога са мачовете за Лига Европа?
 Аз си признавам, че ако не е мъжа ми да ме мъкне по мачове на ЦСКА (и то само при гостувания на европейски отбори) български футбол не гледам. Българското първенство за мен си остава пълна мистерия и не мога да го коментирам с вас, ама за ШЛ и Лига Европа съм на линия  Sunglasses
Естествено и Испанското в момента, ама освен ако няма някои фен на Барселона едва ли го гледате

# 602
На 2 декември са мачовете за Лига Европа.

# 603
  • Ænima/Albuquerque
Добро утро,стискащи палци,как сте? Mr. Green

# 604
Добре сме ,благодаря Laughing

# 605
  • Ænima/Albuquerque
Много се радвам,скъпи сте ми. Mr. Green

# 606
  • под дъгата
Саркииии Hug Стискам милУ,много стискам,всичко стискам,навсякъде стискам Mr. Green

# 607
Ехе, ani12544 bouquet колко съм ти се чудила на аватара в една друга тема  Blush
Mr. Green Чудила си се кои е? или защо го харесвам? Ама и за двете засрами се  Blush  Laughing Милия ми тои сега щели да го разследват за "неспортсменско поведение"  Rolling Eyes
Кога са мачовете за Лига Европа?
 Аз си признавам, че ако не е мъжа ми да ме мъкне по мачове на ЦСКА (и то само при гостувания на европейски отбори) български футбол не гледам. Българското първенство за мен си остава пълна мистерия и не мога да го коментирам с вас, ама за ШЛ и Лига Европа съм на линия  Sunglasses
Естествено и Испанското в момента, ама освен ако няма някои фен на Барселона едва ли го гледате

Ани и аз по същия начин като теб. Изобщо не гледам бг футбол, освен в Лига Европа ,де. А пък Моуриньо..... кво да ти кажа, той е причината да се влюбя в Челси. По негово време бях на Стамфорд бридж (малко по-късно го уволниха) и просто не мога да ти опиша как се чувствах дълго време след като го махнаха... Наскоро даже май тук бях споменала, че още не мога да го преодолея  Laughing За мен той си остава и винаги ще си остане Номер 1. Смятам ,че е най-най-"големия" треньор в света, а ако вземе и тази година ШЛ ще постави и рекорд. А от къде е тръгнал само...... Simple Smile Абе кво да ти кажа, още ми е мъчно за него..

# 608
  • Срещу планината:)
Добър ден  Hug

Аре да пусна програмата за днешните мачове
И понеже стана забавно да се дават прогнози ето

Астън Вила - Арсенал    14:45 Diema  -2 (не че държа много да бият,извинявайте топчийки  Wink)
Уулвърхамптън - Съндърланд    17:00 х,2
Уест Хам - Уигън        17:00    х
Стоук Сити - Манчестър Сити        17:00 Nova sport  -  2
Манчестър Юнайтед - Блекбърн        17:00  Diema -1 Praynig тука вече ме е страх да казвам прогнози
Фулъм - Бирмингам        17:00 -1,х(под 2 гола и половина)
Евертън - Уест Бромич        17:00  -1
Болтън - Блекпул                17:00  -1

# 609
ето ги и моите: Simple Smile

Астън Вила - Арсенал -х2
Уулвърхамптън - Съндърланд - 2  
Уест Хам - Уигън - 2
Стоук Сити - Манчестър Сити - х      
Манчестър Юнайтед - Блекбърн - 1  
Фулъм - Бирмингам  - 1
Евертън - Уест Бромич -  
Болтън - Блекпул   -      

Тази година английското първенство е исторически слабо Simple Smile Силите са доста изравнени, но за това пък е и най-интересното.

# 610
 Flutter Монтана -Левски 0-3

За момента Арсенал водят с 2 гола,но дали Вила ще повтори урока на Тотнъм от миналата седмица  Thinking

# 611
Хихихи  добро начало за нас

# 612
Браво на Бербо  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green супер Много ме дразнят тия журналисти, които пишат нон стоп глупости по негов адрес  Twisted Evil
Whatever   Heart Eyes квото и да кажа за Моуриньо ....... Това е мъжа - красив, амбициозен и според мен мнооого интелигентен
Благородно ти завиждам, че си гледала негов отбор на живо. Това ми е една мечта, ама ... Tired

# 613
Аааааааааааааа откога Дяволите не са ме радвали толкова 
 smile3501 Браво на Бербо

# 614
  • Ænima/Albuquerque
Ееегати резултата. hahaha
А пък Славия пада от Локо София с 1:0... Blush

Общи условия

Активация на акаунт