ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ (тема 5)

• 16 976
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Ænima/Albuquerque
Муу-ньо,Муу-ньо!  smile3501

# 616
  • под дъгата
А пък ние с Герца бяхме на състезание по киокушин карате Laughing

# 617
  • Срещу планината:)
А пък ние с Герца бяхме на състезание по киокушин карате Laughing

Вие ли бяхте състезателките

Споко Сарки може и да изравните  Laughing

Малииии в транс съм  #Silly

# 618
  • Ænima/Albuquerque

# 619
Евала на Берба! Най- великият!!!

# 620
  • Срещу планината:)
    Общо взето почти нищо не познах  Joy    

Астън Вила - Арсенал -2:4
         Болтън - Блекпул    2:2
    Евертън - Уест Бромич    1:4
    Фулъм - Бирмингам    1:1
    Манчестър Юнайтед - Блекбърн    7:1
    Стоук Сити - Манчестър Сити    1:1
    Уест Хaм - Уигън    3:1
    Уулвърхaмптън - Съндърланд    3:2

# 621
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  ПОКЛОН
ВЕЛИК СИ БЕРБО

# 622
Ееееее, днес за първи път да нямам възможност да гледам нито един мач и гледай Бербата как изгригнал.... Ще изгледам повторението през седмицата. Браво!

# 623
Не мога да не отразя петорката на Бербо.......Не повярвах на ушите и очите си.....Бил едва 4-я дето отбелязал 5 гола в  антглийското....

Сарк, не пиша, ама стискам палци, да знайш........

Кога ще мога да попиша повече в темата тук? Направо ми писна от мене си.....Поздрави за всички ви!

# 624
  • Mars Hotel
Маме, хайде, липсваш!
Записа ли се вече и в темата за биатлона? Wink

Нищо не съм гледала днес, било е много интересно явно. Да видим утре нашите какви ще ги свършат и дали Юнайтед ще дръпнат в класирането.

# 625
Маме, хайде, липсваш!
Записа ли се вече и в темата за биатлона? Wink

Нищо не съм гледала днес, било е много интересно явно. Да видим утре нашите какви ще ги свършат и дали Юнайтед ще дръпнат в класирането.

Ние сдадохме първото място Sad Утре ще е много трудно. Дано по-бързо се възтановят Тери и Лампард. Утре поне Есиен ще играе.

П.П. Да отдадем почит и на Марто Петров Simple Smile Много го харесвам аз него.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 20:52 от Whatever

# 626
Абе само аз ли се интересувам и от нашите мачове  newsm78 newsm78 newsm78

# 627
Абе само аз ли се интересувам и от нашите мачове  newsm78 newsm78 newsm78

Няма го Поци......(не)Видима-та са завършили равен с Пирин......

А на мача на Славия са се опитали да вкарат гол за всеки от 11-те фена на белите, но не са успели.....

Моята Калиакра е утре.......

Све, разписах се, благодаря ти.....дори трябва да поработим върху въпроса за форум спорт......Whatever е идеална май за тази работа, види ми се работно детето да свърши тази работа, ама знам ли.....ако няма работа и скучае между 2 мача - да каже.......

# 628

Све, разписах се, благодаря ти.....дори трябва да поработим върху въпроса за форум спорт......Whatever е идеална май за тази работа, види ми се работно детето да свърши тази работа, ама знам ли.....ако няма работа и скучае между 2 мача - да каже.......

ъъъъ, за кое?  newsm78 Изобщо не знам за какво говорите, изпуснала ли съм нещо? Simple Smile Форум спорт и аз отдавна искам да има. Какво мога да направя по въпроса? Simple Smile

# 629

ъъъъ, за кое?  newsm78 Изобщо не знам за какво говорите, изпуснала ли съм нещо? Simple Smile Форум спорт и аз отдавна искам да има. Какво мога да направя по въпроса? Simple Smile

Как какво? Да го оформиш и модерираш и да разКЪШкваш скандалджиите  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт