ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ (тема 5)

• 16 969
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Да не би да са дали разрешение за подфорум спорт?  Praynig Party
Аз едва ли бих се справила, но с удоволствие ще помагам  Simple Smile даже нямам търпение Simple Smile

# 631
Рали, ето това:

Мамма ми отговори,че ще видят темите за спорта колко са, каква активност има в тях и ще решат допълнително.....Извинявам се,че съм толкова нахална, но ако може една добра душа да събере линковете за различните видове спорт, които има из форума - знам със сигурност - зимните олимпийски - 2 теми бяха по причина,че няма подфорум спорт - една в кино и телевизия и една в клюкарника, формула 1, волейбола, тенис, биатлона, футбола сега - с всичките номера подред - 1,2,3.......да са всички линкове....Да се събере всичко това на едно място и да се предложи в темата за въпроси към модератори и амдинистратори на форума..........Бих го направила, но просто време не ми достига, но с каквото мога ще помогна.......

Искам някой да събере всички теми за спорта - всички - с 1, 2, 3...... Анелка може да копне и тя нейните 7бр. за Ф1....Въобще искам всички да съберем всички теми за спорта на едно място и да ги пратим на Мамма.....

# 632
Добре. Къде ще събираме темите? Или всеки по отделно? Ако има някъде, където да слагаме кой каквото намери из форума, ще е най-лесно.

П.П. Ако искате, ако сте намерили вече някакви теми, да ми ги пратите на ЛС. Утре и аз ще поразровя форума и ще ги събирам. Накрая ще ги пуснем на Мамма?

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 23:33 от Whatever

# 633
И аз ще се поровя ))) Много ще е хубаво да си имаме подфорум спорт. Аз пък ще се заема с теми за библиотеката - не може без библиотека нали?

# 634
Ееееее, днес за първи път да нямам възможност да гледам нито един мач и гледай Бербата как изгригнал.... Ще изгледам повторението през седмицата. Браво!

Същото беше и при мен и на сутринта гледам във фейсбук всеки се кефи на Бербо, а аз си нямах и идея за тази красота Simple Smile
Както се казва мейд май дей Simple Smile

# 635
Момичета, подфорум Спорт няма да има. Поне не в близко бъдеще. Има резон в това, което се изтъква като причина.

По идея на Татти, можем да събираме и систематизираме линкове към отделните спортни теми, да направим една обща тема Спорт и там да са само линковете  към отделните спортни теми.  Той ще я закове в "Потребителски групи". Така ще имаме тема-форум ,която да върши работа на отделен форум.

Шами, Маме, ще ви пратя ЛС.

# 636
Гледате ли Нюкасъл - Челси по Нова спорт?  Челси вече падат с един гол от тотаджиите Нюкасъл....  Sad

# 637
  • Варна
Момичета, подфорум Спорт няма да има. Поне не в близко бъдеще. Има резон в това, което се изтъква като причина.

По идея на Татти, можем да събираме и систематизираме линкове към отделните спортни теми, да направим една обща тема Спорт и там да са само линковете  към отделните спортни теми.  Той ще я закове в "Потребителски групи". Така ще имаме тема-форум ,която да върши работа на отделен форум.

Шами, Маме, ще ви пратя ЛС.

може ли въпросче - защо "тема форум - спорт", не се закове в Кино и Телевизия?

# 638
  • Mars Hotel
Гледате ли Нюкасъл - Челси по Нова спорт?  Челси вече падат с един гол от тотаджиите Нюкасъл....  Sad

Мда, няма такъв каръшки гол...  smile3516

П.С. Изравнихме! newsm53

# 639
Гледате ли Нюкасъл - Челси по Нова спорт?  Челси вече падат с един гол от тотаджиите Нюкасъл....  Sad

Мда, няма такъв каръшки гол...  smile3516

П.С. Изравнихме! newsm53

Точно на време идва тоя гол  newsm44
Ох, айде да си идват вече Лампс и Тери, че се вижда, че без тях няма да стане работата. Есиен също. Ако отбора се събере в пълния си състав , няма кой да ни се опре. Едиствената утеха в момента е, че и останалите отбори са жив зян, само че взеха да се посъбуждат напоследък.
Нюкасъл са абсолютни тотаджии , както могат да бият 5:0,  така и могат да паднат с толкова. Добре, че Нолън отсъства тоя мач, та да ни е по-малко трудно. А и терена се вижда, че е неудобен. Второто полувреме ще е интересни.

После са Тотнъм - Ливърпуул. Очаквам много интересен мач. Всъщност всички мачове на Тотнъм предполагат забавление Simple Smile без да знам стартовите състави давам прогноза 1Х Simple Smile

# 640
Пак добре , че изкарахме равенство.

Почва Тотнъм - Ливърпуул по Диема. Ходжсън най-накрая се е поосвестил и е пуснал Нгог титуляр заедно с Торес.

Интервю с Бербатов след мача

# 641
# 642

Интересно Simple Smile
От колко часа е мача утре и по коя програма ще го дават?

# 643
  • Варна

Интересно Simple Smile
почти сигурна  Mr. Green -  22ч, ТВ+

# 644

Интересно Simple Smile
почти сигурна  Mr. Green -  22ч, ТВ+

Вчера трябваше да приключа с перфектната ми цифрова тв Sad и да мина на Булсат, но поне има Тв+ ,та това малко смекчава недоволството ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт