Зимата идва, време е за ски и биатлон

• 19 879
  • 580
  •   1
Отговори
# 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз много се надявам, освен това мечтая за отборна титла на Норвегия в скоковете, макар че днес най-добре се видя защо това е невъзможно.

# 496
  • Пловдив
Аз пък задремах снощи Embarassed  Но малкия ме събуди вчера в 6:30, а и от бремеността съм един сънчооооооо. Яд ме е за норвежците, но явно не могат да се мобилизират за втори хубав скок.
Днес поне има СК по алпийски и щафетата 4х10 при мъжете в Осло. И добре, че са отрано- да не сдам пак багажа към 20ч  Mr. Green

# 497
а и от бремеността съм един сънчооооооо

Лелеееееееееее................Пепииииииииииииии................страхотна новина!!!!!!!!! Леко бременеене, безпроблемно, безаварийно и красиво!!!!! И на финалът - пухкаво живо и здраво бебенце!!!!!! Много се радвам!!!!!! Hug Вчера май нямаше лентичка..... Ех....как копнея подобен пост да напиша за една друга мама от тази тема........Само да не ме бие...или поне не много!

# 498
  • Пловдив

Лелеееееееееее................Пепииииииииииииии................страхотна новина!!!!!!!!! Леко бременеене, безпроблемно, безаварийно и красиво!!!!! И на финалът - пухкаво живо и здраво бебенце!!!!!! Много се радвам!!!!!! Hug Вчера май нямаше лентичка..... Ех....как копнея подобен пост да напиша за една друга мама от тази тема........Само да не ме бие...или поне не много!

Ааааа, лентичката от 2 седмици е там. Просто не си я забелязала. А ти първо питай другата мама, и после я издай. Такива новини са много хубави. 

# 499
  • София
Добро утро на всички!

Гледам раничко сте станали  Grinning Днес за съжаление няма биатлон, ама ще гледаме дисциплините от Осло.

Пепи, лека и безаварийна  Mr. Green

# 500
Само отбелязвам финалът на Нортхуг.......Не може да не се отбележи.......И бягам,че имам работа!!!!

# 501
Пепи, честито и от мен, и аз не заглеждам лентички по принцип  Hug

Нана, как да не се отбележи, простаци има по цял свят, и обичат да се показват пред възможно най-голяма аудитория  ooooh!Laughing. Иначе е великолепен състезател и шампион, честита им титла на Норгето!

# 502
  • София
Упс, имаш май предвид Мамето  Mr. Green
Аз пропуснах за съжаление щафетата, че се правих на кифла и ходих в молО, та си купих панталон на Некст за 18 лева  Mr. Green
Сега гледам леката атлетика и чакам репортажа от ски бягането, та кажете какво се е проявил Нордхуг? newsm78

# 503
  • Пловдив
Упс, имаш май предвид Мамето  Mr. Green
Аз пропуснах за съжаление щафетата, че се правих на кифла и ходих в молО, та си купих панталон на Некст за 18 лева  Mr. Green
Сега гледам леката атлетика и чакам репортажа от ски бягането, та кажете какво се е проявил Нордхуг? newsm78

Дръпна на финалната права Хелнер, след мостчето правеше знак на публиката да мълчи, а точно преди да пресече финала спря и пресече с прекрачване.

В интервюто каза, че искал да направи като Бьорн Дели- да пресече финала карайки назад, но нямал достатъчно време да се извърти.

# 504
  • София
E това с тихото го направи онзи ден Алекс Харви, така че Нордхуг поне си е у дома  hahaha

# 505
  • Пловдив
E това с тихото го направи онзи ден Алекс Харви, така че Нордхуг поне си е у дома  hahaha

На мен при Харви ми се стори, че си целуваше пръста за 1-во място.

# 506
Да, Нана, извинявай  Rolling Eyes
Иначе не само това, и знаци и физиономии правеше Нордхуг, и на няколко пъти се спира и извърта, демек видите ли, пак не можете ме стигна, тъпи шведи, много гадна изцепка Sick

# 507
  • София

На мен при Харви ми се стори, че си целуваше пръста за 1-во място.

Мне, тихо им викаше  Grinning

Джой, както каза и вчера Асен Спиридонов - понякога емоцията замъглява съзнанието. Така че можем да му простим на Нордхуг.

# 508
Да, замъглява, ама и изкарва наяве истинската същност на човека, а аз най-мразя арогантни, самовлюбени пуяци Tired

# 509
  • София

Кралицата и Принцесата - както наричат Марит Бьорген и Тереза Йохауг. Днес медалите обаче ще бъдат разменени. Този финал ме разрева. Представям си какво е на Холменколен.
Дано Господ даде шанса някой ден да бъда там.

Невероятно състезание на това 22-годишно момиче.

Общи условия

Активация на акаунт