mnogo boli

• 1 564
  • 10
  •   1
Отговори
mnogo boli da zagubish beebche kogato to pet meseca e jivialo v teb. Nai neochakvano ni saobshtiha strashnata diagnoza ednokamerno sarce na plloda .Po lekarska preporaka trqbvqshe da premahnem bebcheto  no samo az si znam kakvo mi e bilo majami me uspokoiava i dobre che e toi i po goliamoto mi detenca ta opitvam da se darja no ne spiram da mislia i da placha kogato sam sama ,molia ako ima i dr v moito polojenie da mi pishat za da pogovorim .Mnogo e teshko nikoga niama da zabrava

# 1
Ох миличката..съчуствам ти!Всички тук знаем какво е да изгубиш бебчето си с причина или без....В твоя случай мисля,че е било наложащо,радвай се,че сте разбрали причината сега не в по късен етап или като се роди вече,защото повярвай щеше да ти е по трудно после.Моят съвет е да споделяш-говори за това което чустваш и си пусни едни иследвания.
П.С-Моля те пиши на кирилица,много е трудно за четене иначе.
 Hug Hug Hug

# 2
Мила, petq_kris, много съжалявам, че и ти си тук. Пиши, мила, пиши тук, ще срещнеш много разбиране и подкрепа. Ние също познаваме болката!

# 3
 petq_kris,ужасно съжалявам за огромната ви загуба,мила! cryПрегръщам те,а ти не оставяй мъката да те погуби!Тук всички за съжаление познаваме болката,но се подкрепяме и се сремим да продължим напред!Кураж,Петя Hug Hug Hug

# 4
  • Варна
petq_kris, съжалявам много, болката е огромна, желая ти много кураж, никой незнае какво ще му поднесе живота Cry, вярвай, че всичко ще е наред, и не губи надежда, че отново ще забременееш  Hug Говори тук миличка, всички ще ти отговорят, излей цялата мъка навън  Hug

# 5
  • Талант на 2012,2013 г.
Съжалявям. Само това е, което мога да ти кажа...  Защото каквото и да ти пиша в момента  няма да може да успокои болката ти.Пиши, споделяй, така олеква. Мъката не изчезва, но олеква... Hug

# 6
Съжалявям. Само това е, което мога да ти кажа...  Защото каквото и да ти пиша в момента  няма да може да успокои болката ти.
За съжаление е така. Нищо не е в състояние да направи мъката по-поносима.  Съжалявам, че и ти се присъединяваш към всички нас, изгубили свидни рожбички. Пиши, когато имаш нужда да споделяш. Ние сме насреща. Hug

# 7
Съжалявам! Аз също като теб носих бебе с вродена сърдечна малформация. Само че аз нямах,, късмета''  лекаря да види този проблем, защото повярвай ми -извинявай че ще го кажа, но по-добре че са открили проблема навреме. Аз се борих до последно с моя син и накрая го загубих.

# 8
Много съжалявам за това което ти се е случило. Едно голямо гуш от мен!

# 9
 Cry Аз също съм с теб и съжалявам  Sad

# 10
blagodaria na vsichki vas pregrashtam vi i vi jelaq zdravi bebcheta

Общи условия

Активация на акаунт