Манастирски ливади - 2

• 98 459
  • 593
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Манастирски ливади
О, Мис Денис, и аз ще ходя до спортдепото след малко, точно за същата шейна. Дано му хареса на моя калпазанчо. Иначе е много смешен в снега. Хем му е интересно, а пък като падне и ръцете му станат в сняг и почва да плаче, а за ръкавици хич и не иска да чуе.
Кеки, аз от България почти не пазарувам вече дрехи и обувки. То всичко е толкова скъпо на фона на интернетските цени. За Сашенце главно пазарувам от www.laredoute.fr или www.mothercare.co.uk. За около 2 седмици пристигат нещата.
Хубав ден, мацки  Hug

# 121
  • в 1001-та нощ
този уикенд, който мина имаше коледен маскарад за възрастни и деца - в събота за нас, в неделя за малките, организиран от бг мамма; имаше голям слоган на 1 страница

мен ме притесняваше да не си донесем някой вирус в къщи, а така ми се ходеше

аз мисля, че преди седмица - две питах някой ще ходи ли  newsm78 , но може и да бъркам  newsm78

шейна  Hug Hug Peace колко хубаво, но си мисля, че Калоян е малък за такава екстра  newsm78 Rolling Eyes

охооооо Ниста днес ще се къпе в торта   newsm59 nbirthday newsm67  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002 Gift  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time   costumed034 Tada

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:44 от a.l.e.n.a

# 122
Мацки, пораснах с още една година Simple Smile
Почерпете се Simple Smile

# 123
  • София
Ниста, честит рожден ден на патерица и от мен! много здраве ти желая

# 124
здравейте момичета   bouquet

newsm59 newsm67 на патерици на тези, които имаха повод ....

а при нас .... още сме си 2в1 и нямаме никакво намерение да се появяваме (дори и подготвителни контракции нямам  Cry) ... изнервена съм .... всеки ден всеки звъни да пита какво се случва (дори и от магазина до нас постоянно питат съпруга ми  smile3516), но слончето явно е на друго мнение  preggo

# 125
  • София
miss_666, няма къде да ходи, ще се появи; стискам ти палци всичко да мине лесно

# 126
vtrendy  Hug .... моля се само да си се появи на негова си дата, а не цял живот хлапето да не може да си празнува рождения ден, защото ще е Коледа Praynig .... термина ми е 20.12, но шанс няма - днес на прегледа установиха, че дори не се е смъкнал още  Thinking

# 127
miss_666, нямаш представа колко добре те разбирам. Миналата година по това време бях в твоето положение. Всеки ден я чаках да излезе, обаче не и не, не искаше да излиза това дете, а беше тръгнала още в седми месец.Много ме беше страх да не зараждам на коледа или нова година. Е прилично си изчака до първи с/у втори. Но иначе е кофти да се струпат всички празници барабар с рождения ден на детето, но живо и здраво да е, това са незначителни неща. Иначе колко време ще те чакат след термина преди да ти предизвикат раждане ?

# 128
И при мен няма много развитие. Бебка уж е застанала в изходна позиция и шийката се скъсява, но от 10-ина дни си стоя с 1 см разкритие. И аз много искам да си избере дата различна от Коледа, но ако е решила тогава да ни се представи не мога да я спра Grinning А не е изключено и да прескочим Коледа...

# 129
  • в 1001-та нощ
ееееее, оставете ги децата да си изберат датичката Wink)))

аз съм родена на 22.12 и чести пъти ми смесват празниците и подаръците са 2 в 1, т.е 1 по-скъп подарък, но .... а тте, ако искат специално празненство - ще го равят малко след датата

абе това да е проблемът - те да излязат живи и здрави .....

моет термин е бил за 29.12 и все повтаряли на майка да стиска до новата година, но...аз....как ли пък не - да изпусна първата си нова година   Joy Joy Joy

и до сега нова година е любимият ми празник, след него ЧРД и Великден Wink))

Голямо Благодаря  на miss_denise за бънджито - ще минем да вземем и другите части - всеки момент, като сте у дома Wink)))

днес времето е СУПЕР - само за разходки

# 130
Здравейте мами, аз се позагубих но си имам извинение.... Laughing
На 9 декември в 18.22 на бял свят се появи Адриан, 3390 кг. 50 см. в болница Св. Анна на празника на Св. Анна  newsm44
Вкъщи сме си от понеделник, свикваме си, папкаме и спинкаме, чак сега сядам да прегледам форума и се радвам че следите очакваните бебоци....
На мамите които са още 2 в 1 пожелавам кратко и по-безболезнено раждане, ако някой има въпроси за  Окръжна болница и по-конкретно за моето раждане, с радост ще разкажа и ще споделя опит
Сега вече ще се включвам по-често и ще чакам деня,в който бебчо Ади ще се запознае с другите каки и батковци от квартала

# 131
  • в 1001-та нощ
Да е жив и здрав и много да Ви радва Wink))   ylinfant  babyuu passifier newsm32 newsm32 newsm32 newsm32  party041 Tada  party002 newsm38  cook newsm67 nbirthday newsm59 newsm18  costumed034 Tada  Party Time  ura

# 132
Здравейте мами, аз се позагубих но си имам извинение.... Laughing
На 9 декември в 18.22 на бял свят се появи Адриан, 3390 кг. 50 см. в болница Св. Анна на празника на Св. Анна  newsm44
Вкъщи сме си от понеделник, свикваме си, папкаме и спинкаме, чак сега сядам да прегледам форума и се радвам че следите очакваните бебоци....
На мамите които са още 2 в 1 пожелавам кратко и по-безболезнено раждане, ако някой има въпроси за  Окръжна болница и по-конкретно за моето раждане, с радост ще разкажа и ще споделя опит
Сега вече ще се включвам по-често и ще чакам деня,в който бебчо Ади ще се запознае с другите каки и батковци от квартала

ЧеститОоОоОо да ви е жив и здрав и много да го слушкате .... newsm30 smile3525 smile3525 smile3525

# 133
Честито бебе Адриан, да расте безгрижен и щастлив, да радва много мама и тати!

Браво на мама героиня!  bouquet

Разкажи малко повече- как започна раждането, всичко нормално ли беше, шевове имаш ли, свиквате ли с кърменето и т.н., ще ми бъде интересно.

# 134
  • София
честито бебе Адриан на мама bebo*!!!!!

нека да расте усмихнат, жизнен и весел! нека много да радва мама и татко!

хайде и другите мами да се включват вече!

Общи условия

Активация на акаунт