Коментарна тема към Номинации 2010

• 21 143
  • 511
  •   1
Отговори
# 360
Възмутена съм,че никой не се сети ,да ме номинира за властелин на словото.Мисля,че стилът ми на изразяване е просто прекрасен.С едно малко изключение,другите властелини са просто отчайващо тромави и скучни като изказ.

# 361
  • някъде ...
И моите фаворитки ги няма, та зат'ва и аз точно там не гласувах  Mr. Green
( точно тези номинации ми дойдоха пости )

# 362
Възмутена съм,че никой не се сети ,да ме номинира за властелин на словото.Мисля,че стилът ми на изразяване е просто прекрасен.С едно малко изключение,другите властелини са просто отчайващо тромави и скучни като изказ.

Махни болда, удари по една шпация след препинателните знаци и догодина ще те номинирам за всичко, което пожелаеш!  Hug Laughing

# 363
Възмутена съм,че никой не се сети ,да ме номинира за властелин на словото...

Ейййй, неблагодарност черна! Хората я номинират за Творчески принос, за Оригинален сценарий, за Цялостно присъствие, обаче не, тя алчно иска да заграби и последната утеха на останалите...  Crossing Arms

# 364

Анджък! `Ма ме скастриха, че голямо оцеляване бил оцелял, само не разбрах къде. Иначе много ми харесва - спокоен, възпитан, галантен. Има класа.

Разбира се, че е оцелял. Малко са мъжете, които успяват винаги да запазят самообладание, да не истерясат и да останат джентълмени във всяка ситуация. Мисля, че точно това трябва да поощрим.  Simple Smile

# 365
  • някъде ...
Абе, а с другите категории какво стана ?  Rolling Eyes

# 366
  • При хората, които обичам
След 3 дни, чадо. Що, бързаш ли за някъде?

# 367
  • някъде ...
Така ли изглежда ?
Или не може да се задават въпроси  Thinking ?

# 368
Възмутена съм,че никой не се сети ,да ме номинира за властелин на словото...

Ейййй, неблагодарност черна! Хората я номинират за Творчески принос, за Оригинален сценарий, за Цялостно присъствие, обаче не, тя алчно иска да заграби и последната утеха на останалите...  Crossing Arms
И къде са ме записала ?Само в Амбър се видях!

# 369
Драк, никога всички номинации не се пускат на веднъж  Wink

# 370
ddragon, може, ама не много Laughing
Така си вървят от време оно - по 5 категории, през 3 дни.

# 371
  • някъде ...
Дами, както е видно съм отскоро ( въпреки рег-а от 2006-та ), та не съм силно запознат.

Бубе  Hug, мерси за пояснението  Hug
Ваня, аз задавам по въпрос на 3 месеца, ако това е много ...  Tired

# 372
Леле, ама ти сериозно не се мяркаш насам. Иначе щеше да знаеш, че се шегувам.

# 373
  • някъде ...
Ползвам форума с цел забавление, та се позадържам основно в спамовете, и тук-там в Татковци ( като ми е по-сериозно ) или ДиС ( сега СО ) с цел гризане на ССФ  Mr. Green

# 374
И още един въпрос от мен за Властелинът на словото-защо само за един да гласуваме?Аз харесвам Сийка и крейзи чик.Поне за двама да можехме да гласуваме.

Общи условия

Активация на акаунт