Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 874
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро .
Голям купон е било снощи, а аз си легнах рано .
Дъл шъ мога да се кандидатирам и аз за груповата терапия ?
Лейди Б, не моето вино, а на тези, които продават свърши  Laughing.
Аз имам още около 60 кг .
Дани, посока Хасково, на река Марица Wink Grinning.
Госпожо, снощи те търсих, но те нямаше, много късно тези танци .
После съм заспала и така, довечера ще ти звънна да те чуя, че...........
Дором  Hug.
Прекрасен ден на всички  Hug.
И замириса на кафеееее.................

# 226
  • В голямото море...Живот
Хай  Hug
Закъснях със ставането и окупираха банята  Close
Весело ви е било пак  Mr. Green
И кандидат-болни и рехабилитатор  Crazy
Аз се нареждам за Психиатрията - установено е, че там са всички нормални .
Алекс благодарско за кафето.
Отлитам.

# 227
  И аз тъй-кац и отлит  Crazy
Цял почивен ден вчера не можах да си вапцам косата, та сега преди работа..Ей шматка ще си умра значиии...
Хайде, да ви е успешен и спорен деня!
Алекс, страхотно кафенце!

# 228
Добро утро.Алекс благодаря за кафето.Аз също се нареждам за мануалната терапия и за психиатрията.Новинка бързо възстановяване,сега е момента да си починеш.Боби напиши някакъв час да видим принцесата,откога я чакаме.Момичета пишете какво вино предпочитате да донеса бяло или червено,домашно е на моя мъж.Лек и усмихнат ден.

# 229
Григори,винарките да отговарят,ние с Боби сме на бира

# 230
  • България
Момичета пишете какво вино предпочитате да донеса бяло или червено,домашно е на моя мъж.

Ето това вече е удар под кръста! Един купон да пропусна и то с домашно вино!  Joy Joy Joy Нищо, Титина като донесе от малиновото вино ще се класирам! hahaha

# 231
  • София
Добро утро!
Благодаря,Алекс , за кафето!
Григори,мен ме брой за бяло вино!
arween44 , нищо не пишеш как си здравословно ?

# 232
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро! Каква стана тя сега? Едни на вино, други на бира, винарки... Joy Joy Joy
Алекс, много добро кафе си сервирала... Мерсииииииии... Hug

# 233
  • София
Добро утро красавици,

Леле Новинка - прималя ми докато те четях. И аз пак със моето мото - превърни дефекта в ефект - отдай се на почивка (от домашни задължения) и лентяйство. Като не може - не може. Ще лежиш и командваш Laughing
Боби - основната задачка е да видим принцеса Леа, купонът после в кърпа ни е вързан. Дано да е хубаво времето, че ако се изтърсим у вас детето кошмари ще сънува - пискащи и ахкащи мадами, с изцъклени очи...представяш ли си в детската душа какво ще се случи... Joy
Алекс, Алекс - толкова съм разочарована...и хубаво било виното...язък. Ако винарите извадят още вино - продължавам да съм на опашка (свекър ми е от този край - Харманли, ама си е в София...)
Григори - аз пия и бира и бяло и червено вино. Така че щом Рехаб казва бяло - бяло да е Simple Smile
И аз имам болки в кръста и рамото - наредих се за Бани - нищо, сега се нареждам и за мануална терапия (ставам и за психиатрията - там е точно за нас - веселба и купон, и всички мислят че е нормално за луди...)
И няма да закачаме мъжът на Dani_Gallery  - само ще се лекуваме!

# 234
  • тъгата в мен
На добре е темата,щом преди пладне се нищят лакърдии относно цвета на предпочитаното вино..
Останаха ли свободни часове за невролога? Wink
Дором Praynig

# 235
Ще живея Рехаб, Joy благодаря,че попита.Днес нямам температура,значи нещата са под контрол. PeaceВ петък сутринта ще съм съвсем на ясно като ми пуснат нова кръвчица.
Здравейте, Hug
не си падам по виното,за мен концентрата оставете.Кой ще кара кораба newsm78 не знам,ма и сякаш ми е все тая.Рехаб ще раздава завивките.

# 236
Сутрин за вино, вечер за пиво....
Живеем си така , живеем си добре Grinning
Болните да ооздравяват, Дором Praynig

# 237
arween44 бързо оздравяване,ще гледам да донеса малко концентрат за теб.Момичета аз ще бъда в хотел Хемус ако някоя и е на път да свирка заедно да отидем до Рехаб.

# 238
Добър вечер, дами.
Ох, ако знаете какво кафе правя, ама сте ми далечко . Grinning
Днес беше шантав ден и за финал си забравих телефона в офиса/ Госпожо, утре ще звънкам Heart Eyes/.
Ми не ми се връща пък, утре сигурно ще е задръстен от неприети повиквания .
И при вас ли става така - в такива случаи винаги ме търсят по спешност? Rolling Eyes
Рòса, това е животът - какъвто си го направиш, но с вино и пиво е по- весело Laughing.
margaritavass, жалко наистина, миналата година ги открихме, по- скоро наши приятели ни отвориха очите/ и глътката, разбира се./
Та малко с връзки се уредихме. Тези ментета, дето ги продават по магазините гърлото ми ги познава от раз и като се стисне, не иска да пие и толкова.
Трябва да ви напускам, отивам да чета, че утре имам изпити за защита на квалификации....
Желая на всички прекрасна вечер и няма да изменя на почти традиционната чашка вино.

# 239
  • София
Добра вечер и от мен !
Алекс, май акъла ни е във виното на нас двете  Joy hahaha
Ти си забравила телефона в офиса , а аз си тръгнах без якето и по-важно , че в джоба му са ключовете за нас  Mr. Green
Добре , че щерката беше в района , та ми донесе нейните ключове за минутки , иначе трябваше да се връщам в кафето  Twisted Evil

Мина къде пропадна ?

arween44, радвам се,че си добре  Hug, ще стискам палци и изследванията да са ОК , а за завивките - няма проблеми , знаеш, че сме подготвени за всякакви случаи  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт