Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 868
  • 712
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хайде и аз съм в час вече!  Party
Знам за мястото и часа на събитието! Hug

Боби, точно щях да питам кога ще видим Леа!  Heart Eyes

Новинка,
всичко ще бъде наред! Момичетата са го написали - малкия дявол!,..

Aleks, каза 'вино' и веднага - 'свърши'  Mr. Green Що така? Wink

Хайде сега някой да ми метне линка и за този форумски купон с дрес-кода  Thinking

Дром,
успех утре!  Peace

Груповата терапия е много полезна!  Peace
Ама ми се отложи единия курс - за пролетта, та ще трябва да почакате Wink Безплатно ще е за вас!

# 211
Рехаб,като добро другарче веднага се мятам да ви помогна-мъжът ми е невролог,има и квалификация мануална терапия  и я работи-като гледам,всички сте за него,та ще ви дам да го използвате за малко!!! Laughing

# 212
Dani, внимавай да не стане като с масажиста:)

# 213
Dani, внимавай да не стане като с масажиста:)

Joy hahaha голямо хилене пада днес, а още не съм пила нищо хахаха

# 214
  • София
Ейййййййййййй ,опасни сте .
Добре,че Госпожата предложи избата и момчето вътре,ще отговоря / на рушвети не отказвам аз  Twisted Evil/

Коледния купон е на 11.12. в зала 4 на НДК .
По традиция е маскен бал , няма тема ,всеки си избира как да се маскира - не е задължително ,може и само "домино" за лицето.Важно е да има настроение.
На 11 -ти купона е за възрастните , а на 12-ти ще има детски купон - маскарад пак на същото място, така че с малките деца........... да знаете. Laughing
Лейди , ето ти и линк и на всички останали ,които искат да прочетат повече
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540568.0  

П.П. Я, докато пиша Дани метна оферта  Laughing ти какво сега ? Реши лесно да се отървеш от мъж си ли?
Лятото в скайп Маргото от Плевен докато си предложи мъжа и на 2-рата минута се сбиха за него  Joy hahaha
Така,че умната тук с предлагане на мъже,освен, ако не си ги отписал  Laughing

# 215
  • София
Ааа,.. Дани,.. Тук ще се наредя на опашката при твоя мъж!  Mr. Green

Имам около 15-ина сеанса по мануална терапия - след раждането, и - да, това за мен е чудотворен метод!
Но д-ра беше руснак и вече няма кабинет в България,..

Боби нали е за малко в БГ, да пуснем нея най-напред Wink

Рехаб, мерси, сега ще чета!   bouquet

# 216
  • София
Ей , на Лейдито първа се нареди и само от гостоприемство пусна Боби първа  Joy hahaha

# 217
 rehab ,  Hugблагодаря ! Таман щях да кажа , че имам няколко идеи за групова терапия , ама офертата на Дани изби рибата , та ще си затрая ! Peace

# 218
Цитат
П.П. Я, докато пиша Дани метна оферта  Laughing ти какво сега ? Реши лесно да се отървеш от мъж си ли?
Лятото в скайп Маргото от Плевен докато си предложи мъжа и на 2-рата минута се сбиха за него  35 hahaha
Така,че умната тук с предлагане на мъже,освен, ако не си ги отписал  Laughing
А,скъпи,дайте да се уточним- вие в поръчката посочвате болки-рамене,крака,и аз за малко само да го ползвате-дет се вика,докато охкате само,после,като ви оправи,вече не сте за доктор Laughing

# 219
  • София
Е,Дани , то това е най-опасното-"докато се оправим" - после почваме да мислим за други неща  Joy hahaha

Бе я по-добре ни уреди за някой психиатър  Twisted Evil с ония чудесни бели ризи с мноооого дълги ръкави  Mr. Green

# 220
Няма проблем с психиатрите,даже аз вече си имам запазено место- един шеф на Психиатрия много се жалва,че сме били само договорни партньори,а не приятели-и аз съм му обещала,че като ида там за постоянно/а като гледам как я карам,няма начин да не стигна там/,ще бъда само негова!Та ще му се обадя да ме чака с компания Joy

# 221
  • София
Няма проблем с психиатрите,даже аз вече си имам запазено место- един шеф на Психиатрия много се жалва,че сме били само договорни партньори,а не приятели-и аз съм му обещала,че като ида там за постоянно/а като гледам как я карам,няма начин да не стигна там/,ще бъда само негова!Та ще му се обадя да ме чака с компания Joy

Направо пускай CV за шеф на тая Психиатрия и ние пристигаме.Сегашния шеф няма да издържи на гледката и ще бяга - поне наш човек да е шеф там  Twisted Evil Hug

# 222
Дани, имаш ли си идея колко секси и двусмислено звучи това:" и аз за малко само да го ползвате-дет се вика,докато охкате само,после,като ви оправи"  Joy Joy Joy
Ох, лягам си с добро настроение Simple Smile  Hug

Лека ви нощ и на вас Simple Smile

# 223
  • София
Дани, имаш ли си идея колко секси и двусмислено звучи това:" и аз за малко само да го ползвате-дет се вика,докато охкате само,после,като ви оправи"  Joy Joy Joy
Ох, лягам си с добро настроение Simple Smile  Hug

Лека ви нощ и на вас Simple Smile

Само с добро настроение или с мерак към ближния???

П.П. Дани, предупредих те! Хищни хиени има тука   Mr. Green

Добре,че всичко е в кръга на шегата и се знаем вече  Wink

Лека и спокойна и от мен ,момичета!

# 224
Да му се не види,с този мой филм,всяка вечер ви изпускам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт