Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 864
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
Четох, четох, за 27-ми разбрах, ама и аз нямам ЛС newsm78
В момента бода с една ръка, защото снощи гръм от ясно небе, прибирам се от работа, тръгвам да отварям един буркан и...направо експлодира...кръв и т.н. да не влизам в подробности, но палецът на лявата ми ръка бе срязан порядъчно. По нощите Пирогов, операционна, гледам и не вярвам, беше си като в Спешно отделение с мен - главен герой. Зашиха ме, добре че сухожилия и нерви не бяха засегнати, иначе ме чакаше лежане в болница. Бяха много готини, майтапехме се през цялото време. Махни майтапа, ок съм си, ама не мога и да се облека, мъжът ми поема всичко за 12 дни - готвене, чинии и т.н. Чувствам се адски безполезна, но и да искам, нищо не мога да свърша. Утре съм на превръзка, казвам чао, че с една ръка много кофти да пише човек. Laughing

# 196
novinka ,  Hug бързо да минава ръчичката ! Peace Тези порязвания са много коварни , аз така с една чаша щях да си отрежа пръста ! Важното е , че бил "малкият дявол " ! Peace

# 197
  • Талант на 2012,2013 г.
Леле, novinka... Слагаме ги тия туршии, а те накрая да вземат да осакатят човека...  ooooh!Пожелавам ти по-малко да те боли и да минава... Hug

# 198
Цитат
Дани, много харесвам Кърджали, един такъв уютен град .
Етърва ми е от там родом, много си я обичам.
И като толкова обичаш вълшебното питие, ела да се напием заедно, не си ми далече Wink
Алекс,ти къде живееш-защото от Кърджали нищо не е далече?

# 199
Новинка, на това му викат малкия дявол..Наистина е лошо, но можеше и да е по-лошо. Баща ми си беше срязал яко ръката също с буркан, но сухожилие беше засегнато.
Правите си партита, ама ще видите на лято като завъртим плажни партита тууук!  Twisted Evil Даже и харчове за костюми няма да имаме-по един бански ( а който реши и без  Mr. Green ) и сме готови. Морето за изтрезняване на една ръка разстояние  Laughing

# 200
  • България
novinka   Hug! Бързо оздравяване!
Мама имаше подобен случай преди 20 и кусур години, но си сряза сухожилие и сложиха гипс. Познайте кой пое домакинството тогава Wink

# 201
  • В голямото море...Живот
Новинка  ooooh!
Бързо оправяне.
И си мисли, че си в почивка - ред е на мъж ти  Naughty

# 202
Момичета, благодаря ви, не исках да развалям оптимистичният тон на темата, но това е живота...в такива моменти човек оценява това, че има две ръце и т.н. А и моите мъже са на линия за всичко, само дето ей сега си давам сметка колко неща правя между другото, без да ми тежат, а сега само давам съвети и нареждания и на мъжете ми им е леко странно, ама какво да ме правят, действат!

# 203
Ей, новинка, да мине бързо ръката Hug
Аз така лежах на дивана и давах нареждания на мъжа ми, когато си счупих крака Wink
И докато започна да се изправям с патериците, само командвах hahaha
Сега ми е забавно, ама мъжът ми няма добри спомени от това време Close

# 204
Novinka,
Да се оправя бързо таз беля! Но както казаха и другите - малкия дявол си дръпнала!

Аз след малко Ще се включа нормално за вечерта!

# 205
  • София
Добра вечер!
Дором,стискаме палци за новата позиция, а за операцията Моля Б. си подготвя репертоар , каза че била добра в серенадите- ще ти попеем /викаме/ под прозорците  Twisted Evil

Новинка,  Hug неприятно , но факт - както се казва,а в твоя случай и болезнено.И не се оправдавай - изобщо не си развалила тона на темата, ми така де - не може само хубави неща да ни се случват и щипка лошотии трябва да има.То , ако само влизаме в тая тема да се хвалим и да се радваме,колко сме щастливи и безгрижни -няма да сме истински  Mr. Green
Ама и ти късметлийско порязване - на лявата ръка  Whistling На купона ще ти трябва само дясната - да държиш вилица и чаша  Party Оправдание за отсъствие нямаш , да знаеш.

Родителската мина добре - изкарах от релси двама учители - по БЕЛ и ИТ, защото си го търсеха отдавна Twisted Evil и това е.

# 206
Добра вечер и от мен!
Дотътрих се, след цял ден вилнеене по задачи...е, взех си рентгеновите снимки и хоп - при доФтора , но забравих кръвните да си взема  #Crazy ще бъде за след като се приберем Wink Та малко ми е разместено д-то хахаха ще трябва да внимавам повечко, изправена да съм, да не се навеждам максимално дълго време, ще ида на някой и друг масаж (за С8 и L5, доктора ми написа какво да ми отщипват масажистите) Той смята, че от заклащването на бебето по време на раждането е станало, но не е болка за умиране, до няколко години ще се наместя Wink

Сега по същество! Рехаб, и аз нЕмам на лични ни адрес, ни дявол! За часа - предполагам 19:30 - 20 ч да е ок за всички, как ви се вижда? По-рано ли предпочитате, по-късно ли? И да е заредено с бира, моля, за Моля Благодаря-то и за боби-то Wink

Лейди, за 27 няма дрес код, ама нЕкои ще си показват костУмите за проба, дали ще ФърФят после Wink

Аааа, и забравих да споделя  Rolling Eyes  Rolling Eyes  нали преди 10-тина дни си счупих годежния пръстен, е, нЕма такъв карък..и таз заран мъжа ми каза "заминавай да си търсиш нов, защото стана страшно у дома  ooooh! " (трия му сол на главата, че не е организиран за домашните неща  #Cussing out ама хич), та и това свърших ... и вече е мир (и малката яде, освен всичко друго  hahaha ).

# 207
  • София
А,Боби, докато си тук в Бг и мама помага в гледането на Леа,можеш да наместиш С8 и L5  Joy hahaha
Ако искаш да организираме и някоя групова терапия - мен ме понаболява рамото,Моля Б има проблеми с кръста,Шанел скоро такива болежки лекува  Laughing полека лека ще направим списък и да ходим някъде групово на терапия , може и отстъпка за група да получим  Thinking
А може и на втория ден да ни изгонят  Twisted Evil

# 208
А,Боби, докато си тук в Бг и мама помага в гледането на Леа,можеш да наместиш С8 и L5  Joy hahaha
Ако искаш да организираме и някоя групова терапия - мен ме понаболява рамото,Моля Б има проблеми с кръста,Шанел скоро такива болежки лекува  Laughing полека лека ще направим списък и да ходим някъде групово на терапия , може и отстъпка за група да получим  Thinking
А може и на втория ден да ни изгонят  Twisted Evil

rotfImao rotfImbo ще ни изгонят, нЕма нужда да опитваме хахахаха

Мацки, ние за вечерта се разбрахме почти...ами през деня, който иска да се запознае с дзвера, ще се натамъним да минете през "нас". Май най-добре преди мероприятието - към 5-6 да се видим, ако не е хубаво времето, иначе ако искате през деня навън, в парка срещу Спортната палата. Ще пиша като имам потвърден и телефонен номер.

Аз ще пийна една бира и ще лЕгам, че съм малко "носят ме мамо...", ама от умора, не от пиене  #Crazy

# 209
Навремето с едни дружки щяхме да ходим на кални бани в Поморие , ама гледам сега Баня- Карловско е на мода ! А може и в Наречен да идем - тям няма да направим впечатление на никого ! Joy
Някой ще ми отрази въпроса за общофорумският купон ?
Пък аз ще почерпя ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт