Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 858
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета.Да вземем на 27 да репетираме с карнавалните костюми.Чакам да ви видя с голямо нетърпение.Хубав и усмихнат ден.

# 181
Е, много сте активни вечер,браво на вас!
На мен все още ми липсва съществена част от костюма,та май няма да репетирам с него newsm78
Но мога да ви разкажа на 27-ми какъв е Joy
Дором,след подобна операция,възстановяването е поне 8 дни,за да станеш на крака/личен опит/.
Може и да успееш за общофорумската среща.
Лек ден на всички,пак ще намина Hug

# 182
ДОБРО УТРО!! Късметлийски ден ви желая!

# 183
  • София
Добро утро и от мен!
Хубави купони вечер, ама сутрин хич не ми се става  Tired
Довечера съм на родителска - да видим девойката какви ги е свършила  Thinking

Хубав и спорен ден за сега!
После пак ще намина!

# 184
  • София
Добро утро!
Алекс - искам и аз домашно Мерло и Каберне, ако имаш източник - пиши на лични, колкото кажат плащам само да е истинско. Аз и стара планина си купувам - все е някаква утеха че ям нещо истинско, а дали е...друг въпрос.
Хайде девойки - хубав ден!

# 185
  • В голямото море...Живот
Добър ден  Hug
Вече съм на линия, работна  Confused
Каке, моят личен опит ми казва друго - 3 дни в болница, на 5я ден вече си правех всичко сама в къщи - малко бавничко и внимателно, но все пак..... Притесняват ме вътрешните пориви  Mr. Green Сърце не трай.

Утре сутрин съм на интервю - смяна на позицията в същата фирма  Praynig
Лек ден  Hug

# 186
  Стискам ти палци, Дором

# 187
  • София
Добър ден  Hug
Вече съм на линия, работна  Confused
Каке, моят личен опит ми казва друго - 3 дни в болница, на 5я ден вече си правех всичко сама в къщи - малко бавничко и внимателно, но все пак..... Притесняват ме вътрешните пориви  Mr. Green Сърце не трай.

Утре сутрин съм на интервю - смяна на позицията в същата фирма  Praynig
Лек ден  Hug
Късмет!

# 188

Дором, успех!

# 189
  • Талант на 2012,2013 г.
Доре успех!!! Хич да не се отървеш от него... Hug

# 190
Дором успех и от мен,няма страшно аз минах по този път,на петия ден си бях в къщи.  bouquet

# 191
  • София
Лудетини такива,  Naughty ще изпишете темата аз докато намеря време да се включа   Mr. Green

Доста работа ми се събра, а и уикенда - също!
Все пропускам петъчните вечеринки тук, та ме е яд, ама ще гледам този петък да съм тук!

Дором, успех утре! Peace

С радост прочетох добрите новини за оздравяващите!  Hug Hug  Браво!

Другите - бързо да се оправят, че купоните наближават!  Party

Кой каза 'вино'  Blush  Аз като един въздържател - червеното и бяло вино най ми пасват на мезетата  hahaha

Сега,.. аз понеже прочетох около 12 страници, и то - през работно време, та не разбрах
- нито къде  е мястото на купона ,
- нито ден и час последно!..
- дрес-код ли има?  Party Или това е за друг купон?

Rehab, адресчето моля Wink

А Боби да ни каже час ( много сори ако сте го уточнили, но 100 неща чета през работно време  и концентрацията ми е трудна  Wink

# 192
  • София
Ха!,.. Моят син се обади, че 'имало бомба' в Първа Английска и отървали математиката Mr. Green

Че не можа физическото да им се падне този час   Wink

# 193
Добър вечер .
Аз казах вино, нещо много ми се отвори глътката  ooooh!...
margaritavass , източникът е от сакарския край, но вече свърши .
Майстори са хората, няма шега, а цените - народни .
rehab, успех на родителската среща, само хубави неща за госпожицата.
Дором  Hug.
Lady-B, физическото е по важен предмет от математиката  Wink Grinning.
Приятна вечер. аз отивам да пускам перални, миялни, прахосмукачки и тем подобни .

# 194
Привет , дами !  bouquet
Алексче ,  Heart Eyes ако знаеш ,мила , колко ми се идвааааа , сърцето ми плаче ! Ама , кога ли ще стане , идея нямам !От мен, ако зависи , на момента съм тръгнала със сто от место ! И да не изкъркаш всичкото вино , ей ! Naughty Да ми оставиш от онова , с френското име , да го опитам !
ДОРОМ ,  Hug- всичко ще е наред , вярвам го ! Praynig Praynig Praynig
 Lady-B , благодаря ти за списъка , започвам полека - лека да добавям , че напоследък все нямам време ! ooooh!
Аз нещо пак съм изтървала и този път Мина ща ма бий! newsm78 Кога е общофорумският купон и каква е темата на карнавала ? Гледам костУми стягате !

Общи условия

Активация на акаунт