Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 840
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Еххххххххх,гадини бре -Титинааааа,ще ме накараш на дърти години ,да събирам вестници от старците - комунисти или карамфили от паметниците да събирам  ooooh!

Дани и тя - нали лечител беше бре,кви терапии сега ?

ОбъркАх се - болна съъъъъъъъъм . Към Кърджали ли да хващам пътя или към Варна ?  Thinking

# 166
  • България
 Аз съм на ясно с явката, но уви Sad - вече организирах домочадието в друга посока. Точа се за общофорумската сбирщина.  newsm68

# 167
  • София
Аз съм на ясно с явката, но уви Sad - вече организирах домочадието в друга посока. Точа се за общофорумската сбирщина.  newsm68

Че какъв е проблема - пращай домочадието в организираната посока , а ти............... в хаоса  Joy hahaha

# 168
  • България
Посоката не е за изпускане Wink. Не съм чак толкоз гадна, че да ги пратя на лошо място Wink.
Вие да не сте решили да изпуснете общофорумски купон?

# 169
Еххххххххх,гадини бре -Титинааааа,ще ме накараш на дърти години ,да събирам вестници от старците - комунисти или карамфили от паметниците да събирам  ooooh!

Дани и тя - нали лечител беше бре,кви терапии сега ?

ОбъркАх се - болна съъъъъъъъъм . Към Кърджали ли да хващам пътя или към Варна ?  Thinking
Рехаб,да не мислиш,че докторите са от желязо,и те се лекуват! А за посоката-зимата май за предпочитане е Кърджали-по на юг сме,по топличко е Laughing

# 170
Дани, Рехаб  Hug Мисля, че и двете сте си добре и напълно с акъла си  Laughing Но щом ви действат лечително-давайте  Hug
Божее, досега си гризах дупето заради изтърваването на общофорумската среща, а сега има и от нашата тема. Дупе не ми остана от хапане  Twisted Evil
Утре ще почивам най-сетне, та сега се чудя какво да правя деня  Laughing, ама като се знам-сигурно ще проспя половината.

# 171
Ели,хич недей да се чудиш,ами сядай и произвеждай хапчета!!! Laughing

# 172
  • София
Посоката не е за изпускане Wink. Не съм чак толкоз гадна, че да ги пратя на лошо място Wink.
Вие да не сте решили да изпуснете общофорумски купон?

Ти полудЕ, някои си поръчаха костюмите преди месец още,други си ги купиха преди седмица и сега са на диета ,за да влязат в костюма до маскарада,аз още не мога да намеря втората си кожа,щото вече смених няколко варианта,ама от бал не се отказвам - там смееееееееееее.
Това сега се е подгряване на 27-ми  Mr. Green

Дани , веднага ме нави! Аз като зодия змия -веднага ще предпочета да допълзя до Кърджали  Twisted Evil

Ели ,сега те видях кво си писала - не си гризи дупето, ами идвай - пазя ти леглото - мустангите ти ще си ги извикаш  Whistling

# 173
Цитат
Дани , веднага ме нави! Аз като зодия змия -веднага ще предпочета да допълзя до Кърджали  Twisted Evil
Абе,усещах си аз ,че сме от една зодия!

# 174
  • България

Това ми е постоянното състояние Wink, но пък ми отива! Много съм истинска  Joy Joy Joy

# 175
  • София
Значи костУм не си подготвила - ще си дойдеш истинска  Joy hahaha

# 176
Добре де , а за отсъстващите нЕма ли да има поправителен ? Или кой бил - бил , останалите , като Ели , да гризкаме дупетата! Rolling Eyes

# 177
  Бе то хубаво, че имам достатъчно мат'рял  Mr. Green Mr. Green Ще остане нещо и да си подпра кръшното телце  Twisted Evil
Ох, за идване-идва ми се. Айде. лека от мен

# 178
  • В голямото море...Живот
Спите ли  Thinking
Мен днес доки ме изпрати в къщи - органът се разбунтува точно преди премахването.
Добре съм вече, ама не ми се спи.
Какво още трябва да прихвана та и на мен Ели да ми спретне терапия  newsm78  Mr. Green
Аз се канех за карнавал ама май няма да се получи. Не си се представям точно там след операцията  Confused
Но има време, ще го мислим.

# 179
Добро утро  Grinning.
Виното е истинско, след снощната запивка съм си ок.
И не  съм го пила сама, а с вас  Laughing.
Дором, всяко зло за добро, така е трябвало да се случи Hug.
Елинор 777 ,аз също си гризах задните части заради купоните, но какво да се прави ....
Дани, много харесвам Кърджали, един такъв уютен град .
Етърва ми е от там родом, много си я обичам.
И като толкова обичаш вълшебното питие, ела да се напием заедно, не си ми далече Wink.
Госпожо, не е честно пък Crossing Arms, аз колко пъти бия път до София, а вие още не сте ми дошли на гости .
Побързайте, че вино не остана/  звуча като алкохоличка hahaha/.
Мина ми се губи................ Cry
Кафето ми е на свършване, аз трябва да ставам, затова мятам по едно и на вас с голяяяямо гуш  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт