Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 836
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет и от мен !
Минах през докторката - всичко е ОК - няма хрипове и нови АБ няма да има.
Арвен,нямаш грижи,ще се чуем задължително Hug
И аз не знам час още,предполагам Рехабица ще се включи малко по-късно и ще каже newsm78

Рехабица се включи , ама Боби ще определи часа , нали и с бебка ще има среща през деня ,така че аз съм на линия  на 27.11.

Изпратих май адреса на ЛС на всички, ако съм пропуснала някой да свирка - да пращам.

# 151

Много сте активни дами,кога успявате да пишете?
Стискам палци на Аруин и Дором-дръжте се и да минава лошото по-бързо!
Карма - очилата са най-малкия проблем,повярвай ми.Нося ги от 14 годишна.
За срещата -ще се радвам да се запозная с тези от вас,които не съм виждала.
Зная къде е на Рехаб явката,или ще се комбинирам с някого или ще дойда сама-не е проблем.

# 152
  • Талант на 2012,2013 г.
Рехаб, сподели с бедната женица къде е явката. Не знаяяя. И на лични си ме подминала като товарният влак... rotfImbo smile3555

# 153
Тук голям купон имало, само че някой сме го пропуснали. А и реалниа ще пропуснем. Ех, съдба.

# 154
  • София
Рехаб, сложи табела "ден на отворените врати" Wink
Ще ни побереш ли толкоз женоря на главата ти. Освен да направим график като за аудиенция при папата - да идваме на интервали през 15 мин.

# 155

Изпратих май адреса на ЛС на всички, ако съм пропуснала някой да свирка - да пращам.
Рехаб,защо на моя ЛС няма нищо,моля за бърза корекция! Simple Smile

# 156
Добър вечер .
В момента разтоварвам с чаша червено вино - домашно.
Преди няколко дена ми го донесоха - 20 литра мерло и 50- каберне фран.
Ама много хубаво вино, май ще се пропия тази зима Wine Glass Laughing.
Дором, Аурин с вас съм духом  Hug.
Titina, и аз въздишам по купоните, надявам се поне на разказчета в картинки Praynig.
Нещо май съм пропуснала за успеха на Рехаб Thinking...
wily, колежката ми опъва бръчки със студено кафе, аз пък го обичам горещо, майната им на бръчките Mr. Green.
Карма135, твоето кафе е страхотно, направо му усетих аромата.
Нещо ми се завъртя главата, оставям ви .
Приятна вечер и наздраве.

# 157
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, така, така сама си пиеш домашното вино, па сега и оплаквания - завъртяла и се била главата... hahaha Joy

# 158
  • София
Е, така, така сама си пиеш домашното вино, па сега и оплаквания - завъртяла и се била главата... hahaha Joy
Така и се пада - щом сама си пие   hahaha
Дани,коригирах се ! На Карма също пратих ЛС.

Зури, това с аудиенцията ми харесва  Joy hahaha , ама папата е Боби, аз ще късам билетчета  Laughing Иначе , ако бях мъж............ да се стресна от толкова женоря , ама и аз съм от женорята и голяма част ги познавам и знам,че са готиниииии , а толкова много готини хора -правят супер купон

# 159
Брееееййй не мога да ви изчета бе девойки!
Минавам да ви гушна, да споделя че в петък гледахме в музикалния театър "Исус Христос СУперзвезда" със Коцето, Звезди и Наско .... невероятно!!!!
Ако някой е фен на 22.12 ще има постановка в същия състав и то в НДК. Голямо миткане му спретнахме този уикенд и още не мога да вляза в час. А от понеделник съм с нов шеф и засега не мога да ви наглеждам много през деня, но скоро ще го обуча и пак ще съм си ваша  Hug Hug Hug Hug Hug
Само да кажа, на дамите, които четох в началото на темата, че се чувстват самотни - недейте така момичета. Това е свобода, а не самота!
Използвайте я!
Идете на купон с дружки, идете на нещо на което винаги сте мечтали - спорт, танци, изкуство .... мога да препоръчам жестока арт терапия  Wink да речем, идете на СПА  Wink Wink Wink ей на Шанелчето още не стъпва по земята  Peace
Пътувайте, абе кефете се е живейте с пълна сила!
А иначе и с големи и с малки деца си има и грижи и ангажименти. Аз нали имам и от едните и от другите - ами грижа са си ми, но пък си ги обичам.
Дребса снощи ни взе акъла цяла нощ с рев, но ..... се надявам да е било само за снощи.
Хайде по-късно пак ще намина! Hug

# 160
Да помоля и аз за едно ЛС Рехаб  Embarassed Rolling Eyes  Peace не съм сигурна, дали ще мога да съм на линия защото имаме рожденни дни в къщи на 27, 28 и 30.11 - та тази част на годината ми е малко сложна.... но като не е този път, другия задължително!
Радвам се на новините за оздравяващите се, а на останалите пожелавам и те скоро да са в тези редици.
Дором и при теб ще минат добре нещата, не се птеснявай - иначе ако реша да ходя на 26 или 27-ми не разбрах дали сте се уточнили вече мога да мина да те взема от СКая  Peace
Хайде да нахраня ламите  Outta Joint Tired пък ... после ако имам сили пак

# 161
Минавам набързо да пожелая приятна вечер!
А за арт терапия най-горещо препоръчвам рисуваните стъкла на Елинор-няма такава красота!!! Вземете си по една рисувана чаша,и си пийте виното от нея-резултата ще е изумителен!!!

# 162
  • София
Минавам набързо да пожелая приятна вечер!
А за арт терапия най-горещо препоръчвам рисуваните стъкла на Елинор-няма такава красота!!! Вземете си по една рисувана чаша,и си пийте виното от нея-резултата ще е изумителен!!!

Ели на мен цяла бутилка ми е изрисувала , ама дали щото лечебна терапия ми трябва в повече или щото много пия  newsm78
Ще я питам за размера   hahaha
А и за малиново вино още се точа , Титина мълчи ,обаче  Whistling

# 163
То малча, ама нали ти помниш:) Весник нямаш, карамфил също.  Mr. Green

# 164
Цитат
Ели на мен цяла бутилка ми е изрисувала , ама дали щото лечебна терапия ми трябва в повече или щото много пия  newsm78
Ще я питам за размера   hahaha
А и за малиново вино още се точа , Титина мълчи ,обаче
Рехаб,то ако ще си мерим терапиите от Ели-при мен са два комплекта с по две чаши,плюс бутилки,плюс вази и чинии-ти си прави извод за размера на заболяването и лечението!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт