Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 832
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
Аааа, спите вече - браво! Да си починете добре Hug
Аз веднъж ще се класирам да си побъбря с вас и ми взеха лаптопа Close Големият довтаса набегом от училище и трябвало спешно да играе Rolling Eyes, иначе незнам си какво щяло да стане в играта Twisted Evil
Другият пък седнал да пише домашно на компютъра Shocked Толкова рядко му се случва, че сърце не ми даде да го вдигна Mr. Green

И аз кво, кво - та в кухнята! Добре, че обичам да готвя  chef

Хайде, бай от мен, лек и успешен ден ви желая Hug

# 136
Добро утро .
 Тази сутрин малко трудно отлепих ....
после ще се връщам да чета внимателно, само да имам време .
Диагонално разбрах, че темата е номинирана .
Присъединявам се към пожеланието на Izma и мятам по кафенце.

# 137
Добро утро и от мен.aleks  благодаря за кафето.Гледам снощи сте си говорили за очила,аз нося очила вече 37 години. rehab дано днес изследванията са добри.Бързо оздравяване на всички болни.Благодаря Ви ,че сменихте датата на купона за 27 ноември.Аз пристигам в София на обяд,отивам да се настаня в хотела и съм на ваше разположение.Лек и успешен ден.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 08:18 от grigori

# 138
Добро и от мен!!!

# 139
Ей,чак яд ме хвана,че снощи бях без техника....добре сте си поговорили Peace
За купона ме бройте,там съм/да не мине котка път/.
Доре, ще измислим нещо,спокойно,знаеш че и аз тръгвам от твойта дестинация.

# 140
  • Талант на 2012,2013 г.

Добро утро, момичетаааааааа! Айде днес по едно турско да му пийнем... Hug Леле, то имало вече кафе, ама така е - като не съм си сложила точните очила #Crazy hahaha Joy и кафето не виждам. Сори пийте по две...  bouquet

Обаче ако искате се смейте, ама аз не разбрах къде ще е този купон. И май ще взема да не дойда...

# 141
добро утро  Hug

aleks , мерси за кафенцето, пия си го бавно и напоително...   bouquet докато си пусна творението и Карма135 пуснала кафенце... и от твоето ще си налея.. да си имам за целия ден, че обичам да го пия студено...  Blush

rehab, може ли и на мене адреса на мястото на събитието за 27 ноември ....  bowuu и аз искам да присъствам  Heart Eyes

очила и аз носех до скоро, но от 2-3 месеца минах на лещи... стига ми толкова да се правя на Ентилигентна... Мина ми се накара че съм зарязала очките...но кой знае може пак да ги наложа , в семейството ми всички женуря сме очилати, кой късоглед кой далекоглед... та това ни е болна тема... очиларството де  newsm78

Слънчев и усмихнат ден  Hug

# 142
Карма -  чудни чашки Grinning
Пих вече 2 кафета,глад ме гони,но съм решила да не се давам.Срещу офиса има баничарница и прекалих последния месец с баници и рогчета.Сега съм взела мерки,та за Коледния купон да съм във форма.Трябва да си вляза в костюма,все пак newsm78.
Нещо не ми се отдават диетите на мен,мързи ме да спортувам,та не знам до къде ще я докарам.

# 143
Срещу офиса има баничарница и прекалих последния месец с баници и рогчета.Сега съм взела мерки,та за Коледния купон да съм във форма.Трябва да си вляза в костюма,все пак newsm78.
Нещо не ми се отдават диетите на мен,мързи ме да спортувам,та не знам до къде ще я докарам.

и аз съм на същия хал... след венецианското ми фиаско сега ще трябва на пост и молитва да мина... че не се понасям вече  Naughty то и без това от вчера почнаха Коледните пости... ама диетката ще е на друг принцип... че съм месоядно  Rolling Eyes

# 144
  • Талант на 2012,2013 г.
Не зная вие колко се понасяте и колко не, ама мен след последното посещение в болницата/където всъщност ми спасиха и живота/така ме наблъскаха с урбазон, че така съм си качила килата и сега нема свалянееееееееееее. И глад не помага. ooooh!

# 145
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Не ми е тамън  Confused
Не съм на диета, на рогчета и баници съм  Mr. Green
Ще си взема от всички кафета.
И отлитам.

# 146
  • София
Добро утро момичета,
Пих кафе с Вас.
Дором - ще се организираме да се събираме пътьом, живот и здраве.
Прави си Боби - на такива купони се ходи без кола, аз мислех една бира да цокам цяла вечер, но няма как да стане, не съм въздържателка. Но за каране с алкохол - това не го правя. Оставам колата ако трябва. Рехаб ще бди. Но май по-добре да оставя колата пред нас и да взема такси и да обирам девойки по пътя - например от района на скай сити...
Хубав ден!

# 147
Здравейте и от мен,
за срещата--аз тръгвам от обратният край на София,кораба е голям,така че ще ви събера всичките.Мим,ще се чуем преди това,нали?Само ми кажете къде и в колко часа да съм и всичко ще е ок.
Рехаб,толква се радвам на големият ти успех,аз не можах да се справя. Sad Ти си нашата гордост. Hug

# 148
Арвен,нямаш грижи,ще се чуем задължително Hug
И аз не знам час още,предполагам Рехабица ще се включи малко по-късно и ще каже newsm78

# 149
Колата от разказа на Боби е Ауди R8  - аябсолютен изтребител. За съжаление в БГ няма пътища за да се усети потенциялът й. Мои киенти имат R8 с табелка" бебе в колата". Не съм виждала бебето в колата, но ми става смешно само като видя надписа на стъклото на тоя звяр.

Общи условия

Активация на акаунт