Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 850
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
ДОРОМ на български е просто Лени и така се обръщат към мен всички дружки  Hug и днес Брилянта е рожденник ( Брилянт е щото има бая стъргане и полиране да падне докато стане човек и от него - Златото е родено през май  Rolling Eyes Mr. Green)
А иначе Андре е направо велик и други парчета ще ви пускам  Peace

# 526
  • В голямото море...Живот
Влизам да почерпя за рождения ден на малкото ми златце и да ви пожелая прекрасен ден на всички!

Подвела съм се по писанията ти.
Не се заглеждам много по подписи освен ако не е с цел  Mr. Green

# 527
  • София
Lennyh - да ти е живо и здраво детето, да блести със своя светлина този брилянт, да осветява пътят Ви и да Ви радва с красотата на блясъка.  newsm59  ura Tada
А че ще стане истински брилян след толкова финна ювелирнна обработка - две мнения няма!
Весело изкарване на празника!

# 528
  • София

Някои от вас ги намерих във Фейса, други не  newsm78
Снимки още не съм видяла.

Доромче - ако до довечера не успееш да ги видиш, ще ги кача в нашите албумчета и ще ти пратя линк! ОК?  Laughing Laughing Laughing

Честито на всички които празнуват на Андреевден!

# 529
а аз пък  Embarassed Embarassed Embarassed щот съм голяма бяла птица ..... добре, че поне си сейвнах бележката с кой - кой е във ФБ, ама все не намирам време да седна като човек да ви издиря всички - имам си само няколко човека дето си ги знам отпреди и Свракова дето ме издири  Rolling Eyes Embarassed
Ама утре ще взема верно да ви издиря, че днес не е ясно кога и колко ще мога да седна на ПС-то  Mr. Green

# 530
Лени, Марги - пуснете ми я тая бележка кой-кой е и на мен  Praynig

# 531
Leni да ти е жив и здрав рожденика! Нека в края на тази учебна да се сбъднат мечтите му.

колко много съм изтървала...
Госпожата - страхотни!

# 532
Здравейте момичета! Имам много работа и затова директно на въпроса!

В НЕДЕЛЯ съм в София и би желала да се видим на кафенце????!!!!!Да речем по обяд някъде. Чухме се с Рехаб и от нея разбрах, че даже някои жевеете на близо до нейното заведение.Аз мога да дойда там, а мога и на всяко друго място. Ние ще отседнем в Борово, но сме с кола.
Надявам се повече от вас да имат време, за да се запознаем!!

чао засега

# 533
Аз няма да мога  Confused

# 534
А Боби замина ли си? До кога беше в София?

Lennyh , ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК!!!!

# 535
А кои са дамите , дето живеят в един район? И кой е той?
Извинете за глупавия въпрос, но пак съм спала.

# 536
Шанелче ,
Още сме тук, болнави от един климатик в неделя, но поне не кашлям и не кихам, само ......... нямам глас Wink и бебата се чуди кой и говори, добре, че мама е тук!

Рехаб,
Ние ли да идваме (ама с бебе трябва навън да седя) или вие Ще се дотътрите? До петък 11 ч сме тук, после на летището отиваме Wink

Снощи обаче болна-неболна - бях на концерта на Кичка, дето Григори ни уреди с покани - е, нЕма такъв купон и концерт! Ще видите по Коледа запис частичен, имаше и деца 4-5 годишни от една бургаска градина, направо беше уникалноооооо! Кеф!

Ще търся една ракия за затопляне!!!!

# 537
Боби, тука сте ама до петък, а ние ще сме в София в събота... Sad, нищо живот и здраве през лятото няма да пропуснем!!

А за концерта съм убедена, че е било чудесно! Е, и аз няма да съм капо ама вие знаете вече. И пак да се похваля, че съм на "Три дъждовни дни" в 199 Wink!!!  а после къде препоръчвате да се отиде /клуб/?Нещо по-така , дето си нямаме в привинцията??

Роса, мисля че става въпрос за заведението на Рехаб, до него има да живеят наблизо.

Сега отиваме на гости с важна мисия /трябва да убедим на мойта дружка мъжа в нещо!!/, стискайте палци, моля!! Утре ще ви разкажа!!

# 538
Боби, да оздравяваш бързо Hug Ракията за разтривки ли ще я ползваш, или вътрешно Mr. Green

Лени, честит ти рожденник  bouquet Да е здрав и весел и по- малко за дялкане Wink

А аз днес съм обзаведена с именник Mr. Green Ще видим с какво ще го черпя, че е един каприз - няма угодия Rolling Eyes
Ама да е жив и здрав Grinning

# 539
Изма да ти е здрав и щастлив именикът   bouquet

Аз се поприготвих  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт