Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 825
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Titina - да е живо и здраво момчето ти - другарче в живота. Много да те обича и ... слуша Simple Smile
Весел празник и да пиете по едно питие минимум за здраве!

# 571
Благодаря Марго, но празника ще е като се върне от Германия(ако успее да излети, че като гледам времето какво е)

# 572
Привет, момичета!
Дором, стискам палци!
Честито на празнуващите  bouquet
Ако мернете една 40+ дама с превързана  ръка да кара из софийските трасета  и да пръска бинтован чар - аз съм! Споко, добре съм, бинтът вече е за камуфлаж, ще го свалям тези дни.
Пак ще изпусна срещата - в събота и неделя ще работя.
Снощи бях на родителска среща на малкия, след час отивам пак, този път на големия. Категорично отказаха баща им да ходи Thinking

# 573
  • София
novinka - радвам се, че отново си зад кормилото ... значи си ОК
Титина - когато - тогава, но трябва да се отпразнува. Дано излети и се приземи по график! Гушни Калин!

# 574
  • София
Само да кажа - ЛИПСВАТЕ МИ!!!  Heart Eyes

Не мога да повярвам с какво се сблъсках и колко още .....

Мернах снимки от една готина среща - ЗАВИДЯХ!!!
Леа е прекрасно трюфелче!!!
Всички сте много сладки и готини - размечтах се направо!

Изказвам специални благодарности на Госпожата,
че ме открадна, заведе ме на фантастичния Камен Донев - поклон за него!
и пи вино с лошата ми компания - Обичам те Марийййо  Hug

За извинение и прошка  Praynig Praynig Praynig - занимавам се с това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=546913.0

Целувам ви и стискайте палци да оживея ....

# 575
Титина, да ти е живо и здраво момчето и много да те слуша!
Стискам палци за Дором!
Мина   Hug радвам се, че поне малко си отморила с Госпожата и с Камен Донев - постановката била върховна чувам:)))) - кураж  Hug Peace
Алексче - стига те тормозиха вече!  Hug
Срещичка се стяга някаква - не мога да кажа нищо категорично, но ако има шанс ще се включа  Peace

# 576
  • тъгата в мен
Лейди,мен така или инъче ще ме докарат  bowuu .Ще ти пусна пак тел. си на лични,защото утре на обяд тръгваме,а в София няма да имам възможност да ползвам интернет.Каквото се разберете.За мен няма проблем!Единствено,може би..да не е посред нощИте Joy
п.п.
Инъче ще съм приютена в Люлина града... Laughing

# 577
Lady-B , аз съм базирана в Борово, НО където кажете. Ако искате на жълтите плочки да покажете нещо модерно на провинциалистката Grinning,  а ако кажете в Дружба при Рехаб, че си го знаете. Мисля че  и за нея няма значение, защото мъжа и ще работи в неделя. 
Кажете час момичета, моля!!! 12.00, 13.00???? нали обедно кафе, пък и да се наспим, а и после да има време, който ще си има още задачки.

Чакам от домакините да фиксират!!!

труп съм и се оттеглям, утре ще ви видя. Тези дни много бач, приготвяне на багажи, лиспса на мъж за помощ, а утре рожденик.......тежко.

Лека!

ПП аз ще кажа на Сврачето по тел.

# 578
Привет , Прекрасни !  bouquet
Титина ,  Hug да ти е жив и здрав рожденика , много да те слуша , да се обичате и да има разбирателство в дома ви ! Наздраве !  bouquet
Новинка ,  Hug смях се твоя бинтован чар - радвам се , че си по- добре ! Peace
Миноооу ,  Heart Eyes и аз та любя , нъл знайш ! И не давам да ми те тормозят ! Naughty Ако продължават така , ще те открадна пак и хич вече няма да те върна ! Hug
Както вече ви е казала Мина , постановката беше уникална и неповторима ! Камен Донев много го харесвам , все съм знаела , че е талантлив , ама чак пък толкоз - направо ми взе акъла! И не само на мен , а на цялата зала 1 ! Ако имате възможност , непременно го гледайте ! Peace
На 11.12. ще го играе пак с благотворителна цел в зала 1 , а на 19.12. в Музикалния театър !
ДОРОМ,  Hug не съм спряла да те мисля ! Praynig Praynig Praynig Знам , че всичко ще е наред ! Peace Дай знак кога да сформираме хора ! Hug
Момичета ,  Hugмного съм уморена и ще ви оставям ! Пожелавам ви лека нощ и сладки сънища и ви целувам по домова книга ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 579
  • България
gospojata коя от постановките на Камен гледахте - "Възгледите на един учител за народното творчество" или другия му спектакъл? Миналата зима ходих да гледам първата постановка чак в Пловдив, че за там си намерих билети - умрях от кеф!!! Сега дебна билети за другата, но не успявам да се класирам Sad...

# 580
  • София
Късно "Добър вечер" от мен!  Hug
Тези дни и аз се разбих от работа  ooooh!
Обаче днес ми "излезе късмета" с една непланувана почивка Whistling
Успях и аз най-после да видя бебе пу-пу / да се чете Леа / Laughing Тези , дето бяхме на срещата ,знаем за какво иде реч,на останалите ще обясним при срещите  Laughing
Голяма сладурка е Леа-кротичка,усмихната,спокойно бебе-гушка се,спи си кротичко,като будува си "гугука" и няколко пъти каза "ма ма"
Боби,да ти е жива,здрава и все така кротичка и утре всичко да е наред по летища и полети! Praynig Hug
П.П. Молива,дето ми го подари ,щерката ще го използва,да ме изрисува за коледния бал -нямахме тия цветове точно  Party

Сега по ред на номерата
Лени,да ти е жив и здрав брилянта - по-малко нужда от шлайфане да има и повече полиране да му осигурявате!   bouquet

Изма,и твоя Андрей да е здрав и щастлив! И да го слушате,ей! Щото Андрей като се разсърди и праща виелици!  Joy hahaha

Софи,аз нали знаех,че няма да идваш, затова питката я правих в малката тава  Joy hahaha , ама ако идвате заедно с лейдито - ще пусна пеща и по тава на теб и лейдито и тава за останалите   Mr. Green
Шегувам се ,ей,да не се обиди някой ! Радвам се,че ви е харесало!
Сега за срещата със Шанел - да внеса пояснения - уговорихме се с нея по телефона ,срещата да е при мен,защото тя предполагаше ,че съм по цял ден в кафето и не мога да излизам,а иска да се видим,обаче аз и предложих вариант,ако не съм на работа - да се видим някъде на място,което ще е удобно и за останалите.Не,че не искам да се видим при мен,напротив на мен ми е по-приятно да посрещам гости,отколкото да ходя на гости  Laughing За неделя,ще уредя кой да ме замести в кафето, ако решите срещата да е на по-централно място.
Свраката и нея ще я чакаме  Hug
Лелееееееееееее щях да забравя на Титина мъжО да поздравя - за РД - Да ти е жив и здрав и мнооооооого да ТЕ слуша,че да не му се стъжни живота  Heart Eyes И не си мисли ,че сме забравили малиновото вино - чакаме и теб  Whistling
Дором,дано всичко е наред при теб!  baby_neutral
Аууууу, улях се!  #Crazy
Няма да пусна момченце,за да ме изчетете  Joy hahaha

П.П. Ауууууу ,щях да пропусна нещо много важно - който иска покани за ФСБ на 12.12.10 за НДК ,моля на ЛС да пише

# 581
SofiaV , "Възгледите на един учител за народното творчество" гледахме ! Билетите съм ги купила преди два месеца. Сега в спектакъла участваха приятели - ансамбъл Филип Кутев , орк. Карандила , Ибряма , Мариана Попова , Нина Николина , Дани Милев и неговите хора , един невероятен женски квартет , не му запомних името , но уникални гласове , част от оркестъра на Филип Кутев - беше грандиозен спектакъл ! Peace

# 582
rehab, моля тогава на жълтите павета!! както подчертах идвам от провинцията да видя нещо култово!! да се фукам като се върна, де.. Joy предполагам не е проблем Rolling Eyes??

# 583
  • България
rehab  знам, че мога да разчитам на теб  Hug!

gospojata , като знам колко ми хареса моноспектакъла, това грандиозно представление трябва да е било невероятно! Неблагородно завидях! Wink

# 584
  • тъгата в мен
С риск да прекъсна театралната тема  Wink да добавя-направо казвайте заведение в центъра и да се уточним по обяд ли,следобедно ли или ..?

Общи условия

Активация на акаунт