Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 835
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
ДОРОМ , от мен късмет, съпрводен с яко стискане на палци!!! /мисля, че 24ч/

# 556
  • България
Да си призная - на срещата изядох около 1/3 от питката й  Blush

Това е само защото не дойдох аз. Предишния път изядох половин питка. Отидох последна и гледам: чудна питка - недокосната. Та като я започнах, останалите се притесниха и се присъединиха  Joy Joy Joy

На карнавала мисля да ходя. Костюм нямам, но все ще измисля нещо. В краен случай ще се направя "бяла и добра" и НИКОЙ няма да ме познае!  Joy Joy Joy

# 557
  • гр.Плевен
Честито на именниците (на патерица)!
Болните да оздравяват бързо (и аз включително  Mr. Green)
Свраче, не се оплаквай от първия клас, като те подгони догодина да правите преразказ и съчинение, тогава ще видиш какво значи ученик. Моята първолачка съм я оставила почти на самотек, и без това трябва да държа малкото далече от учебниците и тетрадките й.  Joy
Дором, много стиснати палци и позитивни мисли и от мен!  Hug

# 558
Дором, много позитивна енергия и от мен.

Аз минавам окончателно на диета ( след като ми излязоха резултатите от изследванията  Mr. Green). Ще се лиша от любимите карбохидрати и ще живея вечно. Mr. Green

# 559
Titina, какво пък са карбохидрати ?? Простете ми невежеството.....

# 560
карбохидрати - картофи, хляб, ориз, паста, пица

# 561
  • тъгата в мен
Сврачолане и тя ще кацне на срещата в неделя,ако ме искате и ако ще има такава Joy
Стискам палчета на Дором.Съжалявам,че с Боби ще се размина,а на Титина само мога да завиждам лекинко,че покрай тази диета ще се втали Hug
Преминавам на лични да събирам координати или да се разберем с някои живущи в Големия град  къде,как,кога и в колко (и по колко Joy -)

# 562
Даром, стискам палци за утре  Praynig всичко да мине  Hug

# 563
ДОРОМ ,  Hug ще стискам палци и ще ти пращам цялата ми позитивна енергия !  Praynig Praynig Praynig
Ама ние как ще разберем къде точно да попеем ? newsm78

Изма ,  Hug прощавай , грешката е неволна , а пожеланията наистина са от сърце ! Hug И можеш да си сигурна ,че точно на червеното вино съм наблегнала ! Crazy

# 564
Добро утро .
Много ми е напрегнато тези дни, дано днес е последната проверка за годината, че  #Crazy...........
Дором, колежката ми я оперират днес, така че цялата ми положителна енергия пътува за София, успех и кураж Hug.
Честито на всички, които имаха празници, с много закъсненине, но от сърце  Heart Eyes  bouquet!
За тях  http://www.youtube.com/watch?v=iIFlYvMrjPo
Радвам ви се с тези срещи и малко ви завиждам, но засега ще се задоволя със задочно присъствие .
Приятен ден на всички  Hug.
И разбира се - ароматно силно черно кафе.

# 565
  Намествам се на закуска и кафе  Mr. Green Благодаря, Алекс Simple Smile
Дором, стиснати палци за чудесен резултат имаш и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хубава утрин и още по-хубав ден ви желая!

# 566
Добро утро и от мен.ДОРОМ стискам палци.Момичета ходих да видя Моля Благодаря но младежът от третата стая го нямаше още на работа.На всички ,които са празнували нещо докато ме нямаше    bouquetМного съм щастлива ,че се запознах с повечето от вас.Хубав ден .

# 567
  • София
Здравейте момичета,
Боби - надявам се че си оздравяла и че малката принцеска е също здрава. Утре тръгваш! Радвам се че се запознах с теб и сладкото ти семейство.
Радвам се че се запознах със всяко едно от момичетата в събота! Прекрасни сте. Рехаб е уникална дама и домакиня...къде си Рехабче - изчезна и няма наслада за очите вече Crossing Arms
Дором - не съм спряла ди стискам палци и ще продължавам до ... победата!
За срещата в неделя - Лейди или Рехаб или който е главния организатор да казва....
Хубав ден!

# 568
  • София
Дором, стискам ти палци и ти изпращам много положителна енергия!
Вярвам, че всички ще е наред!
Момичета, аз имам телефона на Дором, и тя - моя, мисля утре да й  пусна SMS. И после хористките да се разберат за серенадата! Mr. Green Да видим кога е свиждането  първо

За неделя - казвайте къде и кога!  Simple Smile
Аз предлагам да се чакаме с Шанелчето и Сврачето някъде в центъра - на знайно за всички място, и според времето , с което разполагаме, да преценим къде да отидем!  Hug
Шанел и Сврачето - къде ви е удобно в неделя в София и в колко часа?

Bobi сигурно стяга куфарите вече! Толкова се радвам, че се видяхме с нея и че се запознах с някои от Вас! Simple Smile Хайде - в неделя - и с останалите! Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:16 от Lady-B

# 569
Да почерпя за рожденния ден на съпруга ми и да му пожелая много здраве:

и от любимото му питие:

Общи условия

Активация на акаунт