Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 843
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
  • България
Izma и Lennyh да са ви живи и здрави децата! Да ви радват и да се понасяте взаимно Simple Smile!

# 541
Честити Ви именници! Да са Ви живи и здрави!

# 542
Изма,
За компреси е ракията, знам, че я Абиме, ама нЕма как...с Кари се чухме по телефона и Едва Едва ме чуваше как грача хахаха и тя като мама ми каза да не приказвам много, че детето ще се обърка...то вече мисля се обърка с Моя глас от два дена...

Лени, Изма, да са ви живи и здравички празнуващите!

# 543

Лени, Изма-честитпимен ден  на децата  ви!
Да го отпразнувате в топлина и с много обич!
Шанел5-всички знаете ,че аз съм си по  клубовете-но само евъргрийн,рок и мелоди-пиши докато е време да резервираме-може и на лични

# 544
 Lennyh ,  Heart Eyes да ти  е жив и здрав брилянта ! Wink И те като самородните диаманти са най- скъпи ! Много да те радва и да се гордееш с него ! Знам , че ще е така един ден ! Peace
Изма ,  Hug да ти е жив и здрав племенника ! Много късмет му пожелавам !
Роса ,  Hug благодаря !  bouquet
Аз яко съм настинала , едвам гледам , но ще се оправя - пия греяно червено вино с черен пипер и се надявам утре да съм кукуряк ! Peace

# 545
margaritavass , Изма ,  Hug във фейса , в профила ми съм качила много хубав запис от хорцето , там можете да го видите , както трябва ! Peace

# 546
  • София
Лени, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те слуша и да те радва!  nbirthday

Честит празник и на всички именици!   bouquet
Боби, къде го намери този климатик?  #Cussing out Бързо да оздравяваш!  Hug Целувки за малката Лея със сладко краче!  Heart Eyes А Лео на пансион ли го оставихте?

Госпожата, при такова лечение няма как утре да не си кукуряк!  Party   

Дором, за болницата ли се приготвяш? Ако е така - да мине всичко бързо и леко!  Hug

Лека нощ на всички чаровни дами!  Hug

# 547
Дором ,  Hug кога влизаш в болница ?

# 548
Танче, Лео беше на пансион , да...мъжа ми вчера си замина и днес го е прибрал. Отишъл и си легнал Лео на моята възглавница, после и под нея, че било мраз у дома. Снощи когато се е прибрал мъжа ми било 7 градуса, тази сутрин 14 (вътре в къщи това!!!). Окостил се е - пие ракия! А климатика - в един ресторант - и бях с рокля с къс ръкав - ууууу, ама да живее гъзарията-на ми сега гъзария!

Доромче, и аз забравих - май на 1-ви влизаше ?!? Кога Ще идваме да пеем (аз диригент, кат нЕмам глас поне да махам ръце мога!)?

# 549
  • тъгата в мен
В края на празничния ден да поздравя всички,които празнуват  bouquet
Нещо напоследък не мога да ви вляза в стъпката-много сте забързани,ентусиазирани,толкова неща ви се случват..
Малко в повече ми дойде първи клас на мене...
Прегръщам ви и много ви се радвам Heart Eyes

# 550
  • София
Дором - от цялото си сърце ти стискам палци и ти желая много здраве и бързо да мине... а ние сме под прозорците, пея фалшиво, но с много чуство
Боби,Боби - оправяй се, че малката принцеса, сладка, си иска мама!
Шанелче - неделно кафе - супер!
Кари - и аз съм по клубовете и пиано баровете, ама последния път - нъц...
Изма - живо и здраво да ти е именичето! Много късмет.
Госпожата - благодаря, дано успея да видя танца този път, че като видя хоро и кръвта ми закипява.

# 551
  • София
Добра вечер, момичета!  Hug

Фук-фук - и аз бях на концерта на Кичка! Simple Smile И майка ми с мен, Gregori ни беше осигурила ВИП-места! Благодаря ти!  Heart Eyes
Невероятен концерт! Просто съм възхитена!  Heart Eyes

Боби, оправяй се момиче  Hug време не остана на софийска земя!  Гуш на Леа! Simple Smile Толкова е спокойно и чаровно това дете! изтърпя и лелки, и фотосесии,.. Пу-пу!  Peace

Шанел, и аз може да се класирам за неделното кафе!
Обаче - Рехаб е в Дружба-2, а вие - в Борово! Това е цяла София !,..
Въпреки че заведението е чудно за срещи!  Peace А пък масата е като за гладници като мен!
Да си призная - на срещата изядох около 1/3 от питката й  Blush
 Зависи твоето време как ще е,..   Thinking

Свраче, радвай се на първи клас!  Mr. Green

Gospojata, браво на вас! Лелее,.. Аз едно право си знам и едно македонско hahaha

Izma, честит именник! Да ти е жив и здрав!

Лени, Честит празник! Много здраве!

Дором,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Момичета, да се преброим ли за Коледния маскен бал на бг-мама?
Аз съм 50:50,.. Както споменах - имаме и национално Коледно парти във Велинград, та.,. не знам ,.
Същия ден и час при това,.. Thinking
Обаче вече имам костюм!  hahaha  Та ако ходя - да не се чудя сама кой кой е - поне да се чудим повече хора заедно  Joy

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 23:38 от Lady-B

# 552
да ти е жив и здрав племенника !  пия греяно червено вино с черен пипер

Госпожата, май си наблегнала на червеното вино, не на пипера Mr. Green hahaha
Малкият ми син е именник, не племенника ми Joy  Joy  Joy
Ама карай, знам, че пожеланията са от сърце - благодаря ти Hug
За протокола - имам две племеннички Grinning

Благодаря на всички за пожеланията и милите думи Hug

# 553
Добро утро и хубав ден!!

Lady-B , аз от Варна ще тръгна ти за една София, че трябва да прекося....щом повечето сте на близо, аз ще дойда, няма проблем!

# 554
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Благодаря за пожеланията.
Влизам днес, утре е операцията. Не знам как е по бг болниците и колко време държат в реанимация  Thinking та по тоя повод от петък до неделя може да попеете  Mr. Green Мога да споделя само с Лейди Б и Рехаб къде съм.
Айде чао ви, до понеделник надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт