Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 822
  • 712
  •   1
Отговори
# 585

Добра късна вечер от мен!

Влизам да споделя впечатленията си от концерта на Сигнал-сега се връщам и съм адски доволна.
беше в зала 1 на НДК- в началото представиха песни от новия си албум.После в акомпанимент на три млади цигуларки и една челистка изпяха няколко от лиричните си песни-атмосферата напомняше на добър клуб,беше много прочувствено .За финал-любимите на всички ни парчета,които изпяхме  заедно. На пианото беше Краси Гюлмезов.
Споделих, сега доволнаи щастлива  си лягам

# 586
  • София
С риск да прекъсна театралната тема  Wink да добавя-направо казвайте заведение в центъра и да се уточним по обяд ли,следобедно ли или ..?

А , на мен вечерно ми се ще повече,ама ще се съобразя с тълпата тоя път  Joy

rehab  знам, че мога да разчитам на теб  Hug!

За питката или за ФСБ ?

Госпожата я пропуснах в предния пост - гледах снимките - страхотни сте! Клипове ,обаче не искам да гледам - МРАЗЯ българска народна музика - но съм сигурна,че е било страхотно   bouquet

# 587
  • България
И за двете!  Hug Щях да ходя на концерта с едни приятели, но ще ги питам какво направиха с билетите и ще ти се обадя.

# 588
  • София
И за двете!  Hug Щях да ходя на концерта с едни приятели, но ще ги питам какво направиха с билетите и ще ти се обадя.

Хубаво тогаз - ще нося "бухча "с питка на срещата - да не "бягам" от корените ................ Joy hahaha

# 589
Титина да ти е живо и здраво момчето.ДОРОМ стискам палци,дано всичко е минало добре,минала съм по този път ,днес трябва да те изправят и да тръгнеш да ходиш.Новинка това са хубави новини за твоята ръка.Приятна среща момичета и чакаме снимки.Хубав ден.

# 590
ДОБРО, УСМИХНАТО, ВЕДРО УТРО!!!!

Днес нашият батко навършва 8 години!
Той дойде след много чакане,перипети, разочарования и притеснения.Това  прави този ден много, много специален за нас.

ИЗВИНЯВАМ се, че така и не се научих на тези виртуални почерпки Embarassed!

НО от сърце ви поднасям всичко, което ви е любимо!!!!!

Титина , със закъснение и от мен честито!!

Казвайте час за неделя, момичета!! аз съм на театър от  19.00ч.

# 591
Шанел да ти е живо и здраво момчето.Пожелавам ти хубав празник и още по хубаво изкарване в Париж .Чакам снимки.

# 592
Момичета, отлитаме след малко!

Огромни благодарности за споделеното с нас време в София! Много съм щастлива, че ви има и ви познавам!

Шанелче, да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва и само незабравими мигове да си имате! И ние се борихме дълго, за да я има бебка, така че те разбирам! Емоциите са много силни!

Григори, догодина пак на концерт! Обещавам да не се простудявам за него! Жилетка Ще си нося в чантата вече Joy

Доромче ,
Мислено сме с теб!!! Ще пеят момичетата и от мое име под прозорците!

Прегръдки на всички! Шанелче , да се пазите в Париж от крадли в метрото. Дебели дрехи, че е студ невиждан!

# 593
Шанел - честит рожден ден на порасналото ти момченце!!! Да е живо и здраво, да ви радва и разсмива, да е голямата гордост на мама и тати! Уникално е чувството да си майка - радвай му се всеки миг, още повече, когато е дългочакано.  
Един клоун за рожденника!!!

# 594
  • гр.Плевен
Титина, да ти е живо и здраво голямото момче и да сте много щастливи заедно още дълги, дълги години!   bouquet

Шанел, честит рожден ден на твоя палавник! Здрав и усмихнат да расте и много да ви радва!   party023 newsm59

На останалите -  Hug Heart Eyes

# 595
  • София
Titina, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  Hug ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЛЮБИМИЯ!

Шанел, да ти е живо и здраво детенце! И много да те радва!

Момичета, специални поздрави имате от ДОРОМ! Hug
Добре е, чухме се сега, на разходка пред Шейново беше!  Peace
Свиждането е по всяко време - тя ще слиза долу, аз отивам утре - събота, между 12,00 и 14,00ч , ако на някой му е удобно това време - пишете ми на лични да се разберем!  
Специално за gospojata и Мина - ДОРОМ пита кога да ви чака да й попеете! Mr. Green

Коледния маскен бал другата събота в НДК ще е мнооого як!  Party  Чета темата и се заливам от смях  Joy

Боби, радвам се, че отдели време за всички нас! Целувки ! Лек полет!

Момичета, на работа съм..  И е петък,..  ooooh! По-късно пак ще се включа!   bouquet

Kari, завиждам за СИГНАЛ!  Crossing Arms   Wink Благородно де,..

# 596
СЪРДЕЧН БЛАГОДАРЯ за пожеланията!!!!
Отивам да произведа няколко дузини сандвичи...

# 597
ДОРОМ бързо възстановяване,ако отидете да пеете под прозореца на болницата изпеете една песен и от мен.Моля Благодаря все пак ни качи една снимка на колегата от 3 стая.Хубави почивни дни момичета  bouquet

# 598
  • София
СРЕЩА В НЕДЕЛЯ - 05.12, 13Ч - НА ПОПА!
Гостуват ни Сврачето  и Chanel!
Hug

За сега отиваме аз, Margaritavass i Rehab. Ще приседнем в някое заведение наблизо Wink 

# 599
Ако мога ще дойда, но с детето...надявам се да се видим поне за малко.

Общи условия

Активация на акаунт