Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 798
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
ИСКАМЕ СНИМКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 601
Добър вечер.
Най- после свърши тази седмица.
Лени, надявам се, че вече всички проверяващи институции са си направили проверките Laughing .
Титина, с малко закъснение честит празник на съпруа ти - жив и здрав и много любов и разбирателcтво  bouquet!
Шанел, честит празник и на теб!
Желая ви вълшебни мигове заедно Hug.
Госпожата и Мина, завидях ви за театралната постановка пък  Crossing Arms.
Следващия път когато ви гостувам, не ЩА на кръчма, искам на културно мероприятие, може и опера Mr. Green.
Момичета, много ви се радвам, че така се събирате, приятно изкарване в неделя Hug.
Доромче, браво на теб, сега да се пaзиш, а с тази подкрепа и серенадите съм сигурна ,че скоро ще се прибереш у дома жива и здрава Grinning.
 rehab, ако имам щастието да се запознаем на живо, ще обменяме опит в питкоправенето .
Аз с други лакомства се прочух сред част от аудиторията  Laughing.
Стига съм се хвалила, отивам да готвя .
На всички пожелавам една спокойна, отморяваща петъчна вечер.

# 602
Добра вечер , прекрасни !   bouquet
Шанел ,  Hug да ти е живо и здраво детенце , много да ви слуша и да ви радва ! А на него му пожелавам весело и безгрижно детство и много игри ! bdbaloni smile3510 bdbaloni

Lady-B , тутакси сме там с Мина - само кажи къде да се чакаме и се спретваме с песнопойката !
Ще ти пиша на лични , за да мога да уведомя и Мина , че нали на нея и пуши под г....о! Peace
rehab ,  Hug радвам се , че са ти харесали снимките ! Peace Между другото , можеше и клипчетата да изгледаш , защото хорото е само под съпровод на тъпан - няма друго !
Алексче ,  Heart Eyes ти само ела , ще видиш каква културно - масова програма ще ти спретнем ! Пък и не си права сега - нали и на рок - концерт бяхме последния път , не само на кръчма ! Hug
Момичета ,  Hug хубава вечер от мен , че ме чакат сто неща , освен танците ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 603
отново благодаря за пожеланията!! изпратихме гостите, ошетахме и умирам....

За 5. 12 - разбрах, там съм!!! Сигурно ще звъня 5 пъти докато ви намеря, но ....
Радвам се, че ще се видим!!!

Лека нощ!

# 604
Шанелче, честито ти пораснало момче!

Много съм щастлива, ей сега разбрах че ще ставам леля. Хубаво е да попаднеш в голямо "италианско" семейство.  bouquet

# 605
  • София
Много съм щастлива, ей сега разбрах че ще ставам леля. Хубаво е да попаднеш в голямо "италианско" семейство.  bouquet
newsm44  Чудесна новина!!!!

# 606
  • София
Шанелче,да ти е жив и здрав момъка! Прости деменцията ми,въпреки,че днес се чухме,забравих да честитя  Hug Нека и лошото така да ви забравя!
В неделя ще се чуваме-не се притеснявай,аз също съм с кола и ще ви дам лесен маршрут,ако не се ориентира мъжО-ще те вземем от някъде  Hug
Титина,хубави поводи имаш........ предколедно! Все с такива неща да се хвалиш, па да вземеш накрая и с малиновото вино да почерпиш  Whistling

# 607
Ще, ще- казах ти аз вестник или карамфил, ама ти не та не. Как ще се познаем тогава Mr. Green

# 608
  • София
Ще, ще- казах ти аз вестник или карамфил, ама ти не та не. Как ще се познаем тогава Mr. Green
Ти мен ще ме познаеш - най-дългото и най-простото от посрещачите,ама ти да си носиш снимка или табела,щото докато дойдеш сигурно ще си се свършила и нЕма да мога да те позная  Joy hahaha

# 609
Ехо, мацки, ето ме посред нощ. Ей сега се прибрах от купон с колегите, те тепърва ще се веселят, ама са луди млади. Улиците са като река, кошмар. Обичам си количката, не ме остави по нощите сред локвите.
Някоя има ли още будна?

# 610
  • София
Май само аз    Wink

# 611
rehab, май само двете будуваме. Аз като се прибера късно и не ми се спи. Но утре съм на работа и ще се насилвам след малко да лягам. Ще почета още малко.

# 612
# 613
  • София
И аз ще лягам вече,угре рано по женски на пазар щи ходим със щерката.
Лека и спокойна на всички!
За теб се радвам,че си добре  Hug

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, Титина още дебне!
Хайде,моме, само Калин не съм гушкала още-другите две бебета от темата съм ги гушнала ........

# 614
Този път за срещата и аз ще се класирам. newsm44 Ма това на Попа,моля някой да ми го разясни.....Пред Нотариата ли значи?Уф,нали съм руса.......

Общи условия

Активация на акаунт