Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 797
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Този път за срещата и аз ще се класирам. newsm44 Ма това на Попа,моля някой да ми го разясни.....Пред Нотариата ли значи?Уф,нали съм руса.......

Тъц - на паметника на Патриарх Евтимий (изказах се катп софийска снаха)

# 616
Titina ,е направо ме закова,ти снаха,аз родена и израснала тука,ма хич не вързах къде е този паметник. Embarassed

# 617
arween44 както казва мъжа ми, никой кореняк-софиянец не му вика Попа

# 618

Боби,как пътувахте с Леа?
Надявам се вече сте си у дома и всичко е наред?
Момичета, хубаво се уговаряме за утре, но къде ще ходим на кафе в
 13 ч?

# 619
Привет , Прекрасни !  bouquet Влизам да докладвам - ходихме ,видяхме , пяхме ! Peace
ДОРОМ - чето ни изглежда супер - с бодър дух и свежо чувство за хумор - дано не я заболи операцията , че малко я порасмяхме !ДОРОМ ,  Hug чакаме те на линия скоро ! Praynig Много се радвам ,че се запознах и с две други прекрасни дами -  Lady-B и Маргарита и за пореден път се убеждавам , че Господ е събирач ! Peace
За съжаление няма да мога да се присъединя към срещичката утре , но ще наваксам по- нататък ! Peace
Сега ви пожелавам лека вечер , аз отивам да изстисквам парцали , че ми протече покрива ! #Cussing out

# 620
Влизам да видя да не сте се разтопили в този дъжд  Hug
Радвам се на новините от Доромчето, хайде бързо да ни се възстановява и прибира момичето.
Утре няма да мога да се включа ще обикалям за количка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Гушкам ви всички и се връщам да ви попрочета, че нещо изтървах последните постове  Peace

# 621
Само подбутвам, че след малко ще отидем на втора страница.
Чакам разказче и снимки от срещата.
  bouquet

# 622
  • В голямото море...Живот
 Hug
В къщи съм си  Crazy
Благодаря за положителната енергия - подейства  Peace
Мина е  ooooh!  Crazy  Heart Eyes Обичах си я таз жена задочно,ма сега ........
Госпожата  Heart Eyes Благодаря за приятните емоции, предоставени на непознатата  Hug
Лейди, Марги  Hug  Heart Eyes
Като ви прочета ще пиша повече, обещавам.

# 623
Доре, добре си ни дошла. Разбрах, че всичко е минало добре Hug

# 624
Доромче, добре дошла! Радвам се, че сме успели да подействаме Wink

Кари, голямо пътуване, но успешно. На Софийското летище ме пуснаха преди пътниците да се настаня, но нали имах кош с бебе, чанта на бебе и раница, се пренасях на части. Затова и се простих с две шишета на бебка с вода за млякото, защото хуните ми смачкаха чантата, стъпвайки отгоре. Много мила родна картинка беше, аз чак се разревах от яд. Справих се с останалите ми шишета - мих в тоалетната сас сапун много и яде бебка...До мен имаше една педиатърка обаче, много мила жена. На Мюнхенското летище обаче, мъжете се спуснаха да ми носят чантите и бебето, както на качване, така и на слизане от самолета. Така че, както обикновено, много се изкефих на галантни мъже Wink

# 625
  • София
Добра вечер чаровници!  Hug

Два дни - две срещи! Кой е като мен

Боби, добре завърнала се у дома!  Hug Гуш-гуш!

Вчера се запознах с gospojata и МИНА!
Опс,.! Няма да разказвам - трябваше да се види серенадата за Дором Party
Да знаете - страхотни са Мина и gospojata! Радвам се, че се запознах с вас! Hug
Ние с margaritavass не пяхме - играхме го публика и викахме "Още!"  Mr. Green
Пак вчера - изплувахме с margaritavas до НДК - 9-класна среща!  Heart Eyes

Днес ми напълниха душата Сврачето и Chanel !   bouquet  bouquet
Толкова са готини, емоционални!
Шанелчето беше с график като казармен режим - точно 70 минути за нас Wink
Ама нали е за малко - простено й е  Wink
Сврачето дойде с такъв готин пуловер, че ,.. аха - аха да й кажа "Дай!"  Mr. Green
Обаче съм й мъъъничко сърдита, че не доведе нинджата! Crossing Arms
Затова пък Моля Б беше доведе малката чаровница!
И като прибавим Rehab, Zuri, Kari , Margaritavass + шерка, аз - без мъж(по изключение) и ето ти една солидна група! Тъкмо седнахме на кръглата (такава си беше) маса и Дором-чето донесе блага вест - "Изписват ме днес!"  Simple Smile
Не разбрах точно кой какво късметче си изтегли, казвайте , моля!  Hug
Добре че всички намерихме ПОПА !  Joy

И за финал моята приятелка ме чакаше,. къде,..? В МОЛ-а на края на света!,..

Прибрах се физически уморена, но духовно заредена!

Обичам ви, момичета!  Heart Eyes

П.П. Утре ще кача снимки във фейса! Който няма онзи списък - да свирка Wink

# 626
Ех, че хубава вест - ДОРОМ ,  Hug добре дошла у дома !  bouquet Уж пет дни щеше да седиш , ама да знаеш , че заради нас с Мина са те изписали по- раншко - на хората ум им зайде - ти не бе влизане - излизане , то не бе песни .... Какво ли си викат - тия , ако още веднъж се домъкнат тука , я по- добре да си ни е като в болница -мирно и тихо ! Wink Радвам се , че с ти стана по- весело с нас , а и нали видя - все едно се знаем от години ! Peace А при следващата среща няма да се разминем само с пеене - ще му друснем и по едно хоро ! Wink
Lady-B ,  Hug докато те четях , си представих как греят очите ти от радостни емоции - толкова си лъчезарна и усмихната ! Peace Ама вие с margaritavas  Hug не се спряхте , ей! Само така - направо ви завидях ! Пък на мен от вчера ми се е.... цялата бойна слава - с това наводнение в къщи , днес цял ден чистене и пране ....  ooooh! Хубавото поне е , че украсих къщата и сега грее ! PeaceЧакам и "цветния " репортаж с нетърпение ! Hug

# 627
  • София
Здравейте момичета - много емоции, много нещо този уикенд.
Запознах се с част от вас - ей много е готино като видиш на живо някой когото чустваш толкова близък.
Първо в събота се запознах с небезизвестните Мина и Госпожата ... е няма такива скици! По готини са от всичко което си представях за тях.
После в неделя видях две в едно - Варна - Шанелече и Бургас - Свраче. Ами големи сладурки.
И разбира се прекрасните Рехаб, Лейди, Зури, Моля благодаря и Кари, с които вече се познаваме.
Фантастичен уикенд! Страхотни дами.
Най-много се радвам че видях Доромчето - истински герой, операции, дъжд ... и ние там в съпровод със серенадата на Мина и Госпожата. Няма такива терци...! Доромче - страхотна си, радвам се че си у дома. Вече всички е ОК!!!
Пиша много хаотично но съм пре-емоционирала...
Боби - вече у дома! Много целувки на бонбон-Леа. Щастлива съм че се запознах с теб и прекрасния ти съпруг, но най вече че гушнах малката принцеса, няма по прекрасно нещо от едно мъничко бебче!

# 628
Чета, чета и така ме развълнувахте с вашите емоции! Да сте живи и здрави, да се срещате по-често и да пишете тук за тези, които няма да ви видят скоро Hug
Бързо възстановяване на Дором и лек ден на всички Hug

# 629
Добро утро .
Страхотни новини Дором !
Мисля, че до голяма степен заслугата е на серенадата  Laughing.
И понеже много добре познавам въпросните певици, мога да си представя картинката  Joy.
Дано през новата година успея да се организирам и да дойда на някоя срещичка .
Толкова сте готини  Heart Eyes.
Госпожо, и аз започнах с украсяването, но имам още доста работа ...
Пожелавам ви прекрасен понеделник  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт